Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iftar telaşındasınız galiba kızlar, Allah kabul etsin orucunuzu. ben geçen yılda tutamadım hamileyim diye bu yılda emziriyorum onun için tutamıyorum. büzüm topiğe ne olmuş böyle kimsecikler yazmıyor. sayfalar zar zor ilerliyor. ayrılanlar ayrılmak isteyenler...

kızlar bana rakip olacak yok my? geçen haftalarda yarışamadım bu hafta ağız tadıyla yarışmak istiyorum.@kollantai kaptanım tekrardan rakip oluştursak olmaz mı?

nilsub geçmiş olsun canım inanırmısın aynısını oldum bende ilk iğne kesti benimde ağrımı evde o kadar sğrı kesici içtim banamısın demedi ezandan 3 dk sonra başladım kusmaya heeeee kurtardım orucumusonra şiddetlinince tansiyonumdada oynama olmuş neysekii sahura kalkdım tır geçmiş üzerimden sankiii
kollontai morordek
Menümü yazayım
1 kase limonlu çorba
Azıcıkda salata yedim
Zaten geri çıkardım onlarıda afedersiniz spor yapamadım teee sahura kadar uyuttu iğne beni bi kalkdım mutfak tanınmaz halde çene sporu yaptım eşimeadam yemeğini yiyip kaçtı odaya hadi bebiş allah kabul etsin dedi vınnn firarda

Peki kaptancığım
Yalnız sporumu nöbetçi olmama rağmen yaptığımı sölemeden edemicem efenim

02 de sahur
yumurtalı menemen
4 yk yoğurt
4 zeytin
Sofrada kalktım ama sağolsun eşim ye ye diye ısrar etti. Ne kadar dirensemde olmadı
2 yk sutlac

iftar
1 tabak patlıcan türlüsü
1 kase yogurt (sarimsak+zeytinyağı ilaveli)
2 tavada yumurta

şu 2lt içtim bile. Sahura kadar 2 daha içerim

spor 50 dk kondisyon bisikleti ekstra yapmaya halim olursa ekleme yaparım listeye

inatettimolacak kollontai morordek nilsub

Bugünkü menüm hanımlarrrr
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3-4 salatalık

Öğlen
7-8 dilim salatalık
3 tane yeşil Zeytin

Akşam
Çeyrek ramazan pidesi
4 kaşık menemen
4 küçük parça mini sucuk dilimi
3 dilim ipisince salam

Spor
Jillian level 3
40 dk koşu bandında hızlı yürüyüş

Su
Maşalllahım vardı

Ceza
150 jumping jack
Kalan (350 jumping jack ve 300 zıp)

Bu kadaaa

Bayanlar iftarda hem protein hem sebze almaya özen gösterin. Ve yoğurt ta tabiki...
iyi geceler benimkler yattı uyudu. Mutfağı toplayıp ben de yatarim

Mesleğin ne canım hemşire misin nöbet falan deyince . Ve nöbette spor yaptıysan helal olsun
Yok tatlım hemşire değilim yurtta çalışıyorum. 2 günde bir 24 saat esasına göre nöbete giriyorum. Sabah 8 de girip ertesi gün 8 de çıkıorm.ertesi gün nöbet izni oluo ama evrak işi yüzünden öle istediğimiz gibi nöbet izni kullanamıyoruz.
Herşeyi geçtim çocuk var bırakmak çok koyuyo bide nöbet dönüşü nasıl bir evle karşılaşıyorum tahmin edin :)
Ah gülüm dert bitmio çok şükür :)

24 saat olmasi zorlar tabi. Evo halledersin de çocuk kısmı zor geceki gündüzlü bırakmak. Allah yardımcin olsun

iyi akşamlar kızlar yazayım menüyü mayıştım kaldım valla..ceza listesini de bakıcam sımdı
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
sahur
az peynır 2kayısı
1bardak sut

iftar
1kase mantar corbası
1haşlama baget
yarım kase cacık
1hurma+2kayısı cevız+1kuru incir

Su:2oldu içerim daha
Spor : 30dk yuruyus+gun ıcınde zıp zıp saymadım ama baya oldu siz deyın 300 ben dıym 500

24 saat olmasi zorlar tabi. Evo halledersin de çocuk kısmı zor geceki gündüzlü bırakmak. Allah yardımcin olsun
Sağol tatlım teşekkür ederim
Çocuk birgün orda birgün burda kalıo bazı nöbetler yanıma alıorm. Gerçekten zor.hiçbir düzenimiz yok.kurum değişikliği için uğraşıyorum ama 2 senedir olmuo. Çok büyük referans lazım işte

Menüm eklemeyi unutmuşum. Ben ezan okununca önce şu içer ardından meyveli yerim yaklaşık 45 dk sonra yemeğe oturuyorum.
meyveli yazmayı unuttum..
1 minik elma
25-30 arası kiraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…