- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.081
sana da gecmis olsun kuzu, noldu sana nazar degdi; kilon nasil?Afiyet bal şeker olsun....
Çok şükür 76 tam ben daha çok almışımdır diye üzülüyordum ama olsun....sana da gecmis olsun kuzu, noldu sana nazar degdi; kilon nasil?
300 zıpzıp daha bi daha böyle menüyle gelirsen 500 yazcam haberin olsuninatettimolacak
200 zıpzıp da sana
kız bi an bugün ki menün sandım yüreğime iniyodu
ben de jillian 3 yapıyom öncesinde leslie sonrasında da zumba yapıyom demkki daha kondüsyon oturmamış senin az daha zıpla sen indirim yok!!!!
Peki kaptancığım
Yalnız sporumu nöbetçi olmama rağmen yaptığımı sölemeden edemicem efenim
Yok tatlım hemşire değilim yurtta çalışıyorum. 2 günde bir 24 saat esasına göre nöbete giriyorum. Sabah 8 de girip ertesi gün 8 de çıkıorm.ertesi gün nöbet izni oluo ama evrak işi yüzünden öle istediğimiz gibi nöbet izni kullanamıyoruz.Mesleğin ne canım hemşire misin nöbet falan deyince . Ve nöbette spor yaptıysan helal olsun
Yok tatlım hemşire değilim yurtta çalışıyorum. 2 günde bir 24 saat esasına göre nöbete giriyorum. Sabah 8 de girip ertesi gün 8 de çıkıorm.ertesi gün nöbet izni oluo ama evrak işi yüzünden öle istediğimiz gibi nöbet izni kullanamıyoruz.
Herşeyi geçtim çocuk var bırakmak çok koyuyo bide nöbet dönüşü nasıl bir evle karşılaşıyorum tahmin edin :)
Ah gülüm dert bitmio çok şükür :)
Sağol tatlım teşekkür ederim24 saat olmasi zorlar tabi. Evo halledersin de çocuk kısmı zor geceki gündüzlü bırakmak. Allah yardımcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?