Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menu vs paylasmaya haziirm a dostlar

Yedim, ictim, gezdim, gordum, eglendim ama bir sekilde artik hayat tarzi oturtmaliyim sanirim; bikini body boyle tatile git yemegini ye gel sonra diyet yapla olmuyor anladim; hic vazgecmeyeceksin hep devam edeceksin hep iyi bakacaksin kendine.

Bu da bana ders olsun

300 zıpzıp daha bi daha böyle menüyle gelirsen 500 yazcam haberin olsun inatettimolacak

200 zıpzıp da sana

kız bi an bugün ki menün sandım yüreğime iniyodu

ben de jillian 3 yapıyom öncesinde leslie sonrasında da zumba yapıyom demkki daha kondüsyon oturmamış senin az daha zıpla sen indirim yok!!!!

kızlar 4, takımla yarışmıyoruz bu hafta, iki kişi de izne ayrıldığı için 0,80 ortalama yapmamız zor onun yerine 0,50 ortalamaya çektim uyarı cezasını herkese bol kilo vermeler :)
Ay vallahi bu hafta iyi asılın kızlar rezil oluyoruz 3.hafta üst üste yenilmek olmaz..... Olamazzzz....

Peki kaptan

Çok geçmiş olsun canım yaaa...

Sağol canım ya sorma benim bünyem çok zayıf hemen hasta oluyorum...

Demek ki canım belki de böbrekler de ki rahatsizliktan dolayidir. Ben dün çok iyiydim. Şimdi de sağolsun kocam çocuklara baktı ben de bayagi uyudum.cok ta güzel dinlendim. Bugün iftarda da sahurda da yalnızım. ..

Ay sevindim canım dinlendiğine ....
Annelerinde hakkı dinlenmek:)

Son düzenleme:
Ayy canim cok gecmis olsun iyisin simdi dimi?? Saglik daha önemli ibadetini yapabilecek duruma da gelirsin bir an once insallah

Kızlar bugün iftarı tek başıma yapacam acaba ne yapsam kendime.... canım salata ve yoğurt çekiyor. Acaba yanına Baget mi haşlama ya da yumurta mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…