- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.101
Sağol tatlım teşekkür ederim
Çocuk birgün orda birgün burda kalıo bazı nöbetler yanıma alıorm. Gerçekten zor.hiçbir düzenimiz yok.kurum değişikliği için uğraşıyorum ama 2 senedir olmuo. Çok büyük referans lazım işte
canım sen sımdı bu son zıp+jj ile cazanı tamamlamıs mı oluyosun emın olup oyle yazayım dedım lısteye??Bugünkü menüm hanımlarrrr
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3-4 salatalık
Öğlen
7-8 dilim salatalık
3 tane yeşil Zeytin
Akşam
Çeyrek ramazan pidesi
4 kaşık menemen
4 küçük parça mini sucuk dilimi
3 dilim ipisince salam
Spor
Jillian level 3
40 dk koşu bandında hızlı yürüyüş
Su
Maşalllahım vardı
Ceza
150 jumping jack
Kalan (350 jumping jack ve 300 zıp)
Bu kadaaa
6 Haziran Ceza Listesi (Güncel 7Haziran 23:50)
- Y Yuppiyayye : 200 zıp (önceden) + 300 zıp +300zıp(bugünden) : toplam 800 zıp --> 200 zıp yapıldı
- M melampusefe : 800 zıp (önceden) + 300 zıp (bugünden) : toplam 1100 zıp --> 300 zıp yapıldı
Ozaly : 1000 zıp+500zıp--> Toplam 1500zıp (3hazirandan bu ceza tamamlanmadı henüz) -->870 tanesi yapıldı - inatettimolacak : 200zıp --> fazlasıyla tamamlandı
min 400zıplamısımdır bugun (Not : bu 200 zıp 2çatal kepeklı makarnaya kesıldı duyun istedim )
kollontai
Ramazanda yarışmayalım kaptanım kesin yeniliriz metabolizma sapıttı zaten bende daha şaşkınım alışamadım ne yesem diye bi insan gündüzden başlarmı düşünmeyekızlar 4, takımla yarışmıyoruz bu hafta, iki kişi de izne ayrıldığı için 0,80 ortalama yapmamız zor onun yerine 0,50 ortalamaya çektim uyarı cezasını herkese bol kilo vermeler :)
sende uğramazsan buralar iyice sessizleşecekKızlar net paketim çok az kalmış. Artık pek ugrayamayacgim
GunaydinGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
günaydın rakibem ramazanda buralar dutluk olur benceGunaydin
günaydın keptıncanGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
hayırlı olsun terfimi aldın:)günaydın keptıncan
nerelerdesin sen yahu?Gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?