Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canım, neden öyle oldun ki,oruç mu etkiledi acaba?geçmiş olsun .şimdi daha iyisindr inşallah.

Bu arada dünki menüm
Sabah yarım tost ekmeği seyrek kaşarlı tost
Salatalık
Öğlen
Çeyrek sandviç peynirli
Akşam
3 yk makarna
1 biber dolması
Kadayıf tatlısına da 2 çatal attım.
Bol salata yedim.

Bu hafta hasta olujam çıldırmış gibi tatlı aranıyorum bende tatlıya yönelmeyim diye Nescafe içtim 3 kere.biri şekerliydi

Jillianımı yaptım hemide level 3

Suyu ihmal etmişim 1 lt anca içmişimdir
Bugün telafi edeceğim.

Gunaydın hanımlar
Gecmis olsun Nilgunum, sende tabi böbrek rahatsızlıgı falan da var, uzun sure susuz kalman da iyi olmayabilir belki böbrekler icin. Dikkat et valla

Ay sorma vakvakım bu sene tutamıcam galiba ... Sanada günaydın nasılsın...
Olsun üzülme saglıgımız daha önemli.
Ben de dün tutayım dedim, 17 saatin 16'sını tuttum regl oldum Oruc zaten baş ağrısı yapmıstı bende de üstüne regl agrısı da eklenince akşam perisan bir halde yattım valla. Anca kendime geliyorum :)

Sanada geçmiş olsun reglin düzene girdimi artık..

Merhabalar,
I'm back girls!

Nabersiniz Ben dondum, cok da guzel dondum; ayi gibi yedim yedim geldim son 3 gun regl de olunca ipin ucu kacti.

Bu kadar sık tatıle gıden biri olarak kendime çekidüzen vermem gerekiyor biraz.
O zaman bugunden itibaren yeni bir elif gelsin

P.S : Günde 20000 adım atınca kilo almamışım tabii ama yine de hoşuma gitmedi beslenme düzenim.

hehehehe bende eskiden çok yiyormuşum diyorum bide işin ilginç tarafı o zamanlar insan bunu normal sanıyo farkında olmuyor

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Saatler çok uzun ve böbreklerin zaten sıkıntılı bence tutmaman daha mantıklı

Hoşgeldin canım :)

Hoş geldin nasıl geçti tatilin?
Kaçamağın dibine vurdum desene foto atmadın hiç:)

Evet herkes kuş kadar yiyiyor...
ben onu sonradan zayıf insanları takip ederken anladım.Bazı arkadaşlarım var yıllardır diyet filan bilmezler hep zayıflardır hatta bazen fazla zayıfladık modları oluyordu 15 yıllık filan arkadaşlarım düşün :) Herşeyi yiyorum kilo almıyorum diyorlar.Bir tanesi var kilo almak istiyor. neyse biz geçen yıl tatildeyiz konuşuyoruz kilo almak istiyorum diyo diyorum hamur işi ye,tatlı ye,abur cubur ye şunu iç bunu ye hepsini denedim yaptım ettim diyor.Anam bi takip ettim tatil boyunca yediklerine azcık bişey.Benim 1 öğünümü bütün günde ancak yiyor.O zaman aydınlandım resmen buna bir güzel bi kızdım neyse şimdi geçen yıla göre az yiyorum ama hala normale dönmedim galiba

Hoş geldin nasıl geçti tatilin?
Kaçamağın dibine vurdum desene foto atmadın hiç:)

Yani.. Aksamlari hafif gecirdim ama son 3 gun tatli falan da yedim ya. 3 gun dikkat edemedim, bir de o kadar guzel yerlere gittik ki yemesem ayip olacakti; hep saglikli ve ev yapimi seylerdi allahtan. Hic oyle paket urun falan yemedim

Mutluyum ya guzeldi
Simdi kayla'ya sifirdan basladim ama iyi oldu o zaten oncesinde 4 hafta hazirlik donemi veriyordu ben bilmiyordum; telefonuma uygulamasini indirdim simdi 1. haftadan yeniden basladim.

Ben de kus gibi yiyecegim ya artik, az az ama sık yiyince oluyor ya bu işş ben acıkmıyorum. Bak şimdi yine ara öğün yapamayınca acıktım valla

Ondan sordum işte ondan sonra duzensizlik yaşamadıysan iyi çok sıkıntı oluyor:)
Evet ya aslında korkmadım degil gene gecikme olur mu düzensizlesti mi acaba diye ama neyse ki bi sorun yok simdilik :)
Enee hosgeldin, ozlettin kendini yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…