- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.041
günaydın canım, neden öyle oldun ki,oruç mu etkiledi acaba?geçmiş olsun .şimdi daha iyisindr inşallah.Günaydın kızlar ay çok rahatsızlandım iftardan sonra bayılıcak gibi oldum sonradında bir baş ağrısı mide bulantısı başımda milyonlarca karınca yuruyo sanki kafamı duvarlara vurasım geldi burda küçük bir hastane var acile hemen iğne yaptılar geçmedi doktor biraz bekledi geldi geçtimi diyor ama ben yatağa vuruyorum kafamı eşim çok korktu daha böyle bir ağrı görmedim ben omrumde doktor hemşireden başka iğne istedi onu yaptı eğer bunkada geçmezse Balıkesir hastanesine yollıcam sizi dedi 2. iğne bıçak gibi kesti ağrıyı başta yapsanya vallahi ölüyorum sandım ay çok şukur bugün niyetlenmedim daha böbrek ilaçlarımı içiyorum neyse bu sabah açıldı gozlerim ... @tatlitambak akşam çorba kıvırcık salata birde 1çatal patates kızartması yediydim unutmadan 1tanede hurma
Sağol canım ya bilmiyorum ki oruçmu yaptı şimdi çok iyiyim 2.iğne ne iğnesiyse saniyede kesti morfin falanmı vurdu negünaydın canım, neden öyle oldun ki,oruç mu etkiledi acaba?geçmiş olsun .şimdi daha iyisindr inşallah.
Gecmis olsun Nilgunum, sende tabi böbrek rahatsızlıgı falan da var, uzun sure susuz kalman da iyi olmayabilir belki böbrekler icin. Dikkat et vallaGünaydın kızlar ay çok rahatsızlandım iftardan sonra bayılıcak gibi oldum sonradında bir baş ağrısı mide bulantısı başımda milyonlarca karınca yuruyo sanki kafamı duvarlara vurasım geldi burda küçük bir hastane var acile hemen iğne yaptılar geçmedi doktor biraz bekledi geldi geçtimi diyor ama ben yatağa vuruyorum kafamı eşim çok korktu daha böyle bir ağrı görmedim ben omrumde doktor hemşireden başka iğne istedi onu yaptı eğer bunkada geçmezse Balıkesir hastanesine yollıcam sizi dedi 2. iğne bıçak gibi kesti ağrıyı başta yapsanya vallahi ölüyorum sandım ay çok şukur bugün niyetlenmedim daha böbrek ilaçlarımı içiyorum neyse bu sabah açıldı gozlerim ... @tatlitambak akşam çorba kıvırcık salata birde 1çatal patates kızartması yediydim unutmadan 1tanede hurma
Ay sorma vakvakım bu sene tutamıcam galiba ... Sanada günaydın nasılsın...Gunaydın hanımlar
Gecmis olsun Nilgunum, sende tabi böbrek rahatsızlıgı falan da var, uzun sure susuz kalman da iyi olmayabilir belki böbrekler icin. Dikkat et valla
Olsun üzülme saglıgımız daha önemli.Ay sorma vakvakım bu sene tutamıcam galiba ... Sanada günaydın nasılsın...
Sanada geçmiş olsunOlsun üzülme saglıgımız daha önemli.
Ben de dün tutayım dedim, 17 saatin 16'sını tuttum regl oldumOruc zaten baş ağrısı yapmıstı bende de üstüne regl agrısı da eklenince akşam perisan bir halde yattım valla. Anca kendime geliyorum :)
Geçmiş olsun canım.Hakkında hayırlısı olsun.çok teşekkürler canım..
bu 1 yıl içindeki 2.düşük olayım olacak sanırım..1.de bu kadar üzülmemiştim..ama bu çok habersiz ve ani oldu..şaşkınlıkla mutsuzluk arasındayım..hayırlısı olur inşallah..görüşürüz canım..
Reglim zaten düzenliydi benim, gecen ay stresten mi hava degisiminden mi ne cok gecikti :) Ömrümde bir ilk yasadım yani :)Sanada geçmiş olsunreglin düzene girdimi artık..
Ondan sordum işte ondan sonra duzensizlik yaşamadıysan iyi çok sıkıntı oluyor:)Reglim zaten düzenliydi benim, gecen ay stresten mi hava degisiminden mi ne cok gecikti :) Ömrümde bir ilk yasadım yani :)
heheheheAyyy kızlar geçen yıl ramazanda ben ne çok yiyormuşum anacımbide kilo almadım heee en güzel yanıdaaa bu işte
Çorba
Koca tabak pilav bol tereyağlı
Yanında kesin yağlı sebze yemeği
Salata
Ramazan pidesi 4 dilim kocaman dilimler hemde
Ardından tulumba tatlısı 2-3 tane
Hurma 3-4 tane
4 bardak herbiri 2 küp şekerli çay ayyy yazarken kendimden utandımmmm uleeeennnnnayı gibi yemişim heeeee iyiki burdayım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Saatler çok uzun ve böbreklerin zaten sıkıntılı bence tutmaman daha mantıklıGünaydın kızlar ay çok rahatsızlandım iftardan sonra bayılıcak gibi oldum sonradında bir baş ağrısı mide bulantısı başımda milyonlarca karınca yuruyo sanki kafamı duvarlara vurasım geldi burda küçük bir hastane var acile hemen iğne yaptılar geçmedi doktor biraz bekledi geldi geçtimi diyor ama ben yatağa vuruyorum kafamı eşim çok korktu daha böyle bir ağrı görmedim ben omrumde doktor hemşireden başka iğne istedi onu yaptı eğer bunkada geçmezse Balıkesir hastanesine yollıcam sizi dedi 2. iğne bıçak gibi kesti ağrıyı başta yapsanya vallahi ölüyorum sandım ay çok şukur bugün niyetlenmedim daha böbrek ilaçlarımı içiyorum neyse bu sabah açıldı gozlerim ... @tatlitambak akşam çorba kıvırcık salata birde 1çatal patates kızartması yediydim unutmadan 1tanede hurma
Hoşgeldin canım :)Merhabalar,
I'm back girls!
NabersinizBen dondum, cok da guzel dondum; ayi gibi yedim yedim geldim son 3 gun regl de olunca ipin ucu kacti.
Bu kadar sık tatıle gıden biri olarak kendime çekidüzen vermem gerekiyor biraz.
O zaman bugunden itibaren yeni bir elif gelsin
P.S : Günde 20000 adım atınca kilo almamışım tabii ama yine de hoşuma gitmedi beslenme düzenim.
Hoş geldin nasıl geçti tatilin?Merhabalar,
I'm back girls!
NabersinizBen dondum, cok da guzel dondum; ayi gibi yedim yedim geldim son 3 gun regl de olunca ipin ucu kacti.
P.S : Günde 20000 adım atınca kilo almamışım tabii ama yine de hoşuma gitmedi beslenme düzenim.
Sağol evet dun akşam deneyimlemiş oldum tutamıcağımı saatler çok uzun Allah yardım etsin oruçlulara...Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Saatler çok uzun ve böbreklerin zaten sıkıntılı bence tutmaman daha mantıklı
Evet herkes kuş kadar yiyiyor...hehehehebende eskiden çok yiyormuşum diyorum bide işin ilginç tarafı o zamanlar insan bunu normal sanıyo farkında olmuyor
ben onu sonradan zayıf insanları takip ederken anladım.Bazı arkadaşlarım var yıllardır diyet filan bilmezler hep zayıflardır hatta bazen fazla zayıfladık modları oluyordu 15 yıllık filan arkadaşlarım düşün :) Herşeyi yiyorum kilo almıyorum diyorlar.Bir tanesi var kilo almak istiyor. neyse biz geçen yıl tatildeyiz konuşuyoruz kilo almak istiyorum diyo diyorum hamur işi ye,tatlı ye,abur cubur ye şunu iç bunu yeEvet herkes kuş kadar yiyiyor...
Hoş geldin nasıl geçti tatilin?
Kaçamağın dibine vurdum desene foto atmadın hiç:)
Evet ya aslında korkmadım degil gene gecikme olur mu düzensizlesti mi acaba diye ama neyse ki bi sorun yok simdilik :)Ondan sordum işte ondan sonra duzensizlik yaşamadıysan iyi çok sıkıntı oluyor:)
Enee hosgeldin, ozlettin kendini yahuMerhabalar,
I'm back girls!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?