- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.201
sen korkulu rüyan 82 yi kırdın ya 69 u görürsün artıkKız gayretli canım. Yemiyor tutuyor kendini. 69 lar bana rüya gibi ama gelecek inaniyorum
az gitmiş ama geri alman da zor olur işteKız kaç aydır burdayım yaa ben gr gr az bile gittibide 9. Haftadayım
hayır canım ya o benden zayıf başladı zaten aynı kiloda değildik birde ben 2 hafta diet yapmadımki bu hafta başladım diyete:)
sen korkulu rüyan 82 yi kırdın ya 69 u görürsün artık
Tatlım sen kuru yapıyormusum daha ben yapıyorum içine yeşil çayı demlerken çubuk tarçın da koyuyorum güzel oluyor7 hareketlerine bunu da ekledim ve 50 ile açılışı yaptık bakalım. bu hareketi yaptıktan sonra yağ dokusunun altındaki kasları hissettim çok güzel bişey ya. Şuan bacak ve karın kaslarim hala yanıyor hissediyorum. Metabolizman in yavaslamasini istemiyorsanız spor şart
Valla helal ben jj yapamıyorum :)Spor yapmak çok güzel yaa hızını alamıyorum yaptikca yapasim geliyor. Iftar a yakın belki jillian yaparim
sen kaçsın şimdi?ühhüüüüüevet öyle yiğidi öldür hakkını yeme demişler çalışıyor hatun.Bende istiyorum 6 lı rakamları görmeyi banane yaaa
ay tamam nilkuş hemen kızma, sana laf yok zaten maşallahın var.hayır canım ya o benden zayıf başladı zaten aynı kiloda değildik birde ben 2 hafta diet yapmadımki bu hafta başladım diyete:)
aynen ben de ya, o kızı sevemedim bak.Betuşun dediği gibi ben korkuyorum o karıdan demişti aynen bende korkuyorum
Ay yok canım niye kızayım haklısın böbreklerim yüzünden 3haftam boşa gitti maalesef.....sen kaçsın şimdi?
ay tamam nilkuş hemen kızma, sana laf yok zaten maşallahın var.
aynen ben de ya, o kızı sevemedim bak.
Ay evet ya bende sevmiyorum bazılarımız da leslie sevmiyor ama ben seviyorum nedense:)sen kaçsın şimdi?
ay tamam nilkuş hemen kızma, sana laf yok zaten maşallahın var.
aynen ben de ya, o kızı sevemedim bak.
Ya ben leslie'ye bayiliyorum, kadinin enerjisi cok guzel. Jillian da nemrut ya; ben guleryuz severimAy evet ya bende sevmiyorum bazılarımız da leslie sevmiyor ama ben seviyorum nedense:)
Evet bencede benide sıkmıyor yaparkenYa ben leslie'ye bayiliyorum, kadinin enerjisi cok guzel. Jillian da nemrut ya; ben guleryuz severim
Tatlım sen kuru yapıyormusum daha ben yapıyorum içine yeşil çayı demlerken çubuk tarçın da koyuyorum güzel oluyor
Ben lesli 3 mil yaparken hic terlemiyordum ki... sakin geliyor o yuzden de beni sıkıyor. BenEvet bencede benide sıkmıyor yaparken
Regldendir. Masallah ya cok iyi gidiyorsun yalnızBen 69.900 dumniye böyleyim diye düşünürken iftardan 10 dk sonra regl oldum onun şişliği sanırsam yoksa çok dikkat ediyorum
Tamam bugun daha yapacaksın sanırım, bitince gene beni etiketleyip yazarsın
Ya bu hareket beni cok zorluyor ama cok güzel calıstırıyor haklısın :) Karın ve yan simitlerin erimesi icin birebir.7 hareketlerine bunu da ekledim ve 50 ile açılışı yaptık bakalım. bu hareketi yaptıktan sonra yağ dokusunun altındaki kasları hissettim çok güzel bişey ya. Şuan bacak ve karın kaslarim hala yanıyor hissediyorum. Metabolizman in yavaslamasini istemiyorsanız spor şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?