- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.181
peki ya kinoa?Selam hanımlar, gizli gizli okuyup kacıyorum kac gündür niyeyse
Ya bence biraz dogru diyor. Bugdayın genetigi degistiginden dolayı tahıl ürünlerinin hepsi etkilendi. Ben bu gluten kesme olayını arastırırken okumustum, gluten intoleransı falan bugdayın DNA degisiminden de kaynaklanıyormus. O da türlü türlü hastalıga sebep oluyor işte...
Kinoada gluten yok diye biliyorum canım, ama genetigi degistirilmis midir degistirilmemis midir bilmem :) Genelde saglıklı diye cok tüketiyorlar kinoayı ama detaylı arastırmadım onu.peki ya kinoa?
Yok canım ya liste dışımı devam etsem biraz daha bilemedim...T tatlitambaksavurgan Y Yuppiyayye parkbyull inatettimolacak Hanımlar siz oruc tutuyorsunuz diye etiketledim, bugun iftardan önce tartılmayı unutmayın
nilsub sen yarın listeye geri dönüyorsun degil mi?
Bende bunu merak ediyordum soracaktım.Biz bu akşamki sonuçları yazacağız yani okdir :)T tatlitambaksavurgan Y Yuppiyayye parkbyull inatettimolacak Hanımlar siz oruc tutuyorsunuz diye etiketledim, bugun iftardan önce tartılmayı unutmayın
nilsub sen yarın listeye geri dönüyorsun degil mi?
Ben 69.900 dumBende bunu merak ediyordum soracaktım.Biz bu akşamki sonuçları yazacağız yani okdir :)
biz seninle bir ara aynı kilodaydık yanlış hatırlamıyorsam. hangi ara altmışlı rakamlara düştün?Ben 69.900 dumniye böyleyim diye düşünürken iftardan 10 dk sonra regl oldum onun şişliği sanırsam yoksa çok dikkat ediyorum
teşekkür ederim canım. diyete ve spora alıştı mı vücudun?Afiyet olsun :)
Hakikaten haa bende şaşırdım şimdibiz seninle bir ara aynı kilodaydık yanlış hatırlamıyorsam. hangi ara altmışlı rakamlara düştün?
Ben 69.900 dumniye böyleyim diye düşünürken iftardan 10 dk sonra regl oldum onun şişliği sanırsam yoksa çok dikkat ediyorum
Hakikaten haa bende şaşırdım şimdisavurgan ne zaman 69 lara indin? bende kaçırmışım
evet ben deBen 69.900 dumniye böyleyim diye düşünürken iftardan 10 dk sonra regl oldum onun şişliği sanırsam yoksa çok dikkat ediyorum
ühhüüüüüKız gayretli canım. Yemiyor tutuyor kendini. 69 lar bana rüya gibi ama gelecek inaniyorum
Kız kaç aydır burdayım yaa ben gr gr az bile gittibiz seninle bir ara aynı kilodaydık yanlış hatırlamıyorsam. hangi ara altmışlı rakamlara düştün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?