- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.421
Bu ilerde bizi de unutur ha, bunak kedi ne olacaksorma ortimi ne çabuk unuttun kuzum sen açlık başınamı vurdu....
canım hepsinden aldım doldurdum dolaba daha chia açmadım bile sıra gelmedi :) ama keten tohumunu ve kara buğdaya başladım...Ben kinoa da alicam bakiniyorum bu ara azicik tuzlu fiyati ama senin dedigin gibi artan bi malzeme..kisir yapmislar ondan bi sürü ve cok faydali oldugundan bahsediliyor..salatalara alternatif yaratabiliriz boylece
yok yok unutmaz şimdi açlıktan öyledir ooo seni kim unutabilir mor baykuşumBu ilerde bizi de unutur ha, bunak kedi ne olacak
Guldur guldur esofmanli sevket hoca skecleri var ya hani anlatiyo ayten soyle yapiyo boyle yapiyo diye..ordaki kiz soruyordu ayten kim diyeduygu kimdi :)
Yok be canım plates her kilo için uygun bi spor.önemli olan hareketi doğru yapmak.boylarımız aynı senle kilom 80 e. yakınken yapıyordum ben inanılmaz inceltiyor vücudu toparluyor hakikaten.Bende başlayayım hatta yaa1gun ara fikrine ben de katılıyorum canim ama yapmayinca kendimi tuhaf hissediyorum biraz.bi de senin oldugun mikemmeeell kilo icin pilates uygun ama sanki benim icin daha erken gibi.lesliye alternatif baska biseyler bakiyodum ben bikac gundur ama sikmayacak biseylere rastlamadim henuz maaleseffikirlere acigim bu arada ahali haberiniz olsun..hep ayni sporu yapmak pek dogru gelmemeye basladi bana kombin bi program daha guzel olacaktir
Ya pilates yapmak icin kilonun ideal veya ideale yakin olmasi gerekmiyor. Malesef oyle bir algi cok yaygin.1gun ara fikrine ben de katılıyorum canim ama yapmayinca kendimi tuhaf hissediyorum biraz.bi de senin oldugun mikemmeeell kilo icin pilates uygun ama sanki benim icin daha erken gibi.lesliye alternatif baska biseyler bakiyodum ben bikac gundur ama sikmayacak biseylere rastlamadim henuz maaleseffikirlere acigim bu arada ahali haberiniz olsun..hep ayni sporu yapmak pek dogru gelmemeye basladi bana kombin bi program daha guzel olacaktir
bende sana katılıyorum canım zayıf olmaktan ziyade hani bir tabir var sıkı diri duruyor diye işte öyle olalım yaaaaaaaaaaa......Ya pilates yapmak icin kilonun ideal veya ideale yakin olmasi gerekmiyor. Malesef oyle bir algi cok yaygin.
Biraz detayli aciklama yapayim bu ara cok okuyorum bunlarla ilgili : Pilates de bir agirlik calismasi sonucta kendi agirligimizi veya top\ dumbil\ ip neyse iste bir yerden bir yere tasiyoruz. Agirlik calismalarinda biz aslinda var olan akslarimizi yirtarak kaslarimizi artiriyoruz; yani daha buyuk kaslar olusturuyoruz. Kadinlarin kas yapmasi zaten dogamiz geregi cok zor, ciddi destekleyiciler kullanmak gerek o sisik kadinlardan olmak icin. Bu nedenle agirlik calismasi yapiyorsaniz mutlaka protein alin diyoruz cunku protein kas yapimina yardimci oluyor.
Bu arada kardiyoda da biz enerji yakiyoruz aslinda once karbonhidrat, sonra yag yakiyoruz. Eger gun icinde aldigimiz kalori yetersizse kas yakmaya basliyoruz; ki bu istenmeyen bir sey cunku kaslara ihtiyacimiz var ozellikle yas ilerledikce ve kadin olunca.
Bu arada her turlu sporda biz aslinda hem kas hem yag yakiyoruz, ama amac her zaman fazlasini yagdan, azini kastan yakmak. Yag oranini dusurmek diye bir tabir vardir ya, iste o bu demek oluyor. Ikisinden de kaybederken daha cok yagdan kaybetmek boylelikle orani dusurmek. Bir yandan da agirlik calisarak bu arada kaybettigimiz kas miktarini da geri kazanabilmek.
Asagidaki ornekte gorulebildigi gibi. Yani amaciniz fitlikten ziyade zayiflik ve tartiysa sadece kardiyo yapin, sonucta tercih meselesi. Ama fitlik her zaman daha saglikli diye dusunuyorum ben sahsen.
Ben kinoa da alicam bakiniyorum bu ara azicik tuzlu fiyati ama senin dedigin gibi artan bi malzeme..kisir yapmislar ondan bi sürü ve cok faydali oldugundan bahsediliyor..salatalara alternatif yaratabiliriz boylece
Ahaha resim kotu ama sonucta kardiyo yapan da zayif yani zayifligina ama iste olay zayif olmak degil fit olmak kesinliklebende sana katılıyorum canım zayıf olmaktan ziyade hani bir tabir var sıkı diri duruyor diye işte öyle olalım yaaaaaaaaaaa......
ay çok kötü bir resim yaaaaaaaaaaaa....
bencede işte pazarlama stratejisi aslında araştırmak lazım keten tohumu çok ucuz ve omega 3 olarak en iyi ürün mesela ...Ya ben de kinoa aldim ama fiyatlari gercekten Turkiye'de cok abarti malesef. Bunun uzerine biraz arastirdim besin degerlerine baktim; ornegin bulgurdan ziyade kirmizi mercimek besin degerleri konusunda neredeyse kinoadan daha iyi; hem de cok ucuz. Cok istiyorsan, merak ediyorsan dene tabii ki ama kirmizi mercimegi haslayip salatalara ekleyebilirsin, cok da lezzetli oluyor hem de 1 kinoa fiyatina 15 tane kirmizi mercimek alabiliyorsun
Bu ara oructan hal kalmiyo haftasonu evdeyken erken saatlerde yapiloyo da haftaici enerjim kalmiyo gozum kesmiyo hic leslieyi..3mile min yapmaya calisiyodum..bugun yapayim bari saat daha cok gec degilken..2gun leslie 1gun pilates mi yapsam diyom tutuluyom ben cunkuYok be canım plates her kilo için uygun bi spor.önemli olan hareketi doğru yapmak.boylarımız aynı senle kilom 80 e. yakınken yapıyordum ben inanılmaz inceltiyor vücudu toparluyor hakikaten.Bende başlayayım hatta yaabirgün 5 mile 1 gün plates olayı mantıklı.Bu hafta spor partneri olalımmı senle ne dersin?
evet yeşil mercimek salatası oluyor ama kırmızı mercimektende yapmaya başlamış herkes bende yeni öğrendim:)Ya ben de kinoa aldim ama fiyatlari gercekten Turkiye'de cok abarti malesef. Bunun uzerine biraz arastirdim besin degerlerine baktim; ornegin bulgurdan ziyade kirmizi mercimek besin degerleri konusunda neredeyse kinoadan daha iyi; hem de cok ucuz. Cok istiyorsan, merak ediyorsan dene tabii ki ama kirmizi mercimegi haslayip salatalara ekleyebilirsin, cok da lezzetli oluyor hem de 1 kinoa fiyatina 15 tane kirmizi mercimek alabiliyorsun
Hepsine tamamen katılıyorum tatlım.Sağdaki gibim olabilirmiyimki bende acabaYa pilates yapmak icin kilonun ideal veya ideale yakin olmasi gerekmiyor. Malesef oyle bir algi cok yaygin.
Biraz detayli aciklama yapayim bu ara cok okuyorum bunlarla ilgili : Pilates de bir agirlik calismasi sonucta kendi agirligimizi veya top\ dumbil\ ip neyse iste bir yerden bir yere tasiyoruz. Agirlik calismalarinda biz aslinda var olan akslarimizi yirtarak kaslarimizi artiriyoruz; yani daha buyuk kaslar olusturuyoruz. Kadinlarin kas yapmasi zaten dogamiz geregi cok zor, ciddi destekleyiciler kullanmak gerek o sisik kadinlardan olmak icin. Bu nedenle agirlik calismasi yapiyorsaniz mutlaka protein alin diyoruz cunku protein kas yapimina yardimci oluyor.
Bu arada kardiyoda da biz enerji yakiyoruz aslinda once karbonhidrat, sonra yag yakiyoruz. Eger gun icinde aldigimiz kalori yetersizse kas yakmaya basliyoruz; ki bu istenmeyen bir sey cunku kaslara ihtiyacimiz var ozellikle yas ilerledikce ve kadin olunca.
Bu arada her turlu sporda biz aslinda hem kas hem yag yakiyoruz, ama amac her zaman fazlasini yagdan, azini kastan yakmak. Yag oranini dusurmek diye bir tabir vardir ya, iste o bu demek oluyor. Ikisinden de kaybederken daha cok yagdan kaybetmek boylelikle orani dusurmek. Bir yandan da agirlik calisarak bu arada kaybettigimiz kas miktarini da geri kazanabilmek.
Asagidaki ornekte gorulebildigi gibi. Yani amaciniz fitlikten ziyade zayiflik ve tartiysa sadece kardiyo yapin, sonucta tercih meselesi. Ama fitlik her zaman daha saglikli diye dusunuyorum ben sahsen.
Aydinlatici aciklama icin "tişikkirler sipirmen "Ya pilates yapmak icin kilonun ideal veya ideale yakin olmasi gerekmiyor. Malesef oyle bir algi cok yaygin.
kıskanma ne olur çalış seninde olurHepsine tamamen katılıyorum tatlım.Sağdaki gibim olabilirmiyimki bebde acaba
Ya pilates yapmak icin kilonun ideal veya ideale yakin olmasi gerekmiyor. Malesef oyle bir algi cok yaygin.
Ahaha resim kotu ama sonucta kardiyo yapan da zayif yani zayifligina ama iste olay zayif olmak degil fit olmak kesinlikle
olursun tabi; kayla diyorumHepsine tamamen katılıyorum tatlım.Sağdaki gibim olabilirmiyimki bende acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?