- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.401
olur tabi canım menünde güzel geçen gün maş fasulyeli salata yaptım demiştin güzelmi bende alayım maş fasulyesinden....Dünün menüsü
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Sahur
Yok,uyumustum o gece
Iftar
Tavuklu sehriye corbasi 1kepce
2parca firinda tavuk
1kase salata
Su 3u deviriyorum dolapta sise birakmiyom
Spor dunku cilginar gibi temizligi sayiyo muyuz.bi de iftadan sonra turladik bi market filan derken 40dk dan fazlaydi
vurma bir yere haftaya düzelirsin...Kizlarr bu arada benim regliye son 2gecikmezse tabi..ve acayip sisim,ve maalesef ki tartida husran bunun karsiligi..ay ben ne edem nerelere vuram kafami a dostlarrr
ya oluyor oyle insan bazen sisiyor, bazen geri veriyor; diyorum haftada 1 tartilin diyeKizlarr bu arada benim regliye son 2gecikmezse tabi..ve acayip sisim,ve maalesef ki tartida husran bunun karsiligi..ay ben ne edem nerelere vuram kafami a dostlarrr
Canim agirlik ve kardiyolarin bir arada olmasi gerektigine inaniyorum; pilates de agirlik antrenmani sonucta.kızlar ben hergün 5 mile mi yapsam yoksa pilatesmi yapsam daha çabuk zayıflarım?
elifcim çok sağol ya hiç aklıma gelmemişti bir gün biri bir gün biri çok mantıklı bencede bugunden başlıyorum o zaman evet ayak ağırlıklarımı takıp yapayım 5 mili öptüm fikrin için...Canim agirlik ve kardiyolarin bir arada olmasi gerektigine inaniyorum; pilates de agirlik antrenmani sonucta.
Bir gun leslie bir gun pilates yapabilirsin; haftada 6 gun. Cok etkili olur, 1 gun de dinlenme vermen gerekiyor kendine tabii.
Leslieyi de agirlik takarak yapmak cok mantikli bence; bu duzenle inanilmaz incelecegine garanti veriyorum, ama tartida cok dusmeyebilirsin. Zaten hep siyorlar tartiya cok takilmayin diye; onemli olan goruntu sonucta.
Fena degil ya sevdik biz arkadas da yedi baya severek..aksamdan islaymistim iftardan bikac saat önce de hasladim 10dk filan sürmüştü.soğuttum sonra kattim salataya.yarim bardak islatmistim koca salataya fazla fazla yetti yani.tadi boyle fasulyeyle bezelye aradi.fasulye kadar tatli degil ama.seversin benceolur tabi canım menünde güzel geçen gün maş fasulyeli salata yaptım demiştin güzelmi bende alayım maş fasulyesinden....
Sağol canımgeçmiş olsun .... pek birşeyde yememişsin zaten...
Kolay gelsin canim baya yorucu bi gun olmuş senin icinGünaydın kızlar
Dün radikal bir karar alarak kızımla bezi bıraktık.
Bıraktık ama son zamanlarda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum
Çamaşır yıka
Ozona bas
Ve sayısını bilemediğim kadar tuvalete gitgel gitgel.
Aynı zamanda temizlik
Ev toplamaca
Ee sağolsun eşimde gelir köskös elinde telefon çok yoruldum Ay nezle olujam Ay buram ağrıo die bana destek olur.
Ben yemek masasından bininci kez tuvalet die kalkarım o sırada.
Sabah Sabah geldiler hanımlarrre bana be yaaaa
Kızım Sabah süprizi yaptı.bıcı bıcı yaptık. zaten bi iki saate de nöbete gidicem oo la laaaa
Sagolun efenim cok sevdim bu baykus isminikaçmaz kaçmaz bilmem mi seni mor baykuş seni
biliyosun baykuşlar hem bilge hem gözleri çok keskin bundan sonra adını buldum
Canim melampusefe'nin uyarılarından silmeyecek misin %2 yapti bu hafta?T tatlitambak 2 uyarı
@savurgan 1 uayrı
@melampusefe 1 uyarı
Y Yuppiyayye 1 uyarı
@parkbyull 3 uyrı
uyarıların son haliinatettimolacak
Ben de 1 gun Leslie 1 gun pilates diyorum, cok etkili olurkızlar ben hergün 5 mile mi yapsam yoksa pilatesmi yapsam daha çabuk zayıflarım?
1gun ara fikrine ben de katılıyorum canim ama yapmayinca kendimi tuhaf hissediyorum biraz.bi de senin oldugun mikemmeeell kilo icin pilates uygun ama sanki benim icin daha erken gibi.lesliye alternatif baska biseyler bakiyodum ben bikac gundur ama sikmayacak biseylere rastlamadim henuz maalesefCanim agirlik ve kardiyolarin bir arada olmasi gerektigine inaniyorum; pilates de agirlik antrenmani sonucta.
Bir gun leslie bir gun pilates yapabilirsin; haftada 6 gun. Cok etkili olur, 1 gun de dinlenme vermen gerekiyor kendine tabii.
Leslieyi de agirlik takarak yapmak cok mantikli bence; bu duzenle inanilmaz incelecegine garanti veriyorum, ama tartida cok dusmeyebilirsin. Zaten hep siyorlar tartiya cok takilmayin diye; onemli olan goruntu sonucta.
kara buğday aldım bende yarım çay bardağı haşlıyorum 1 kase oluyor yoğurda katıyorum tadı fena değil diyet için el mahkum sevicez tadını :)Fena degil ya sevdik biz arkadas da yedi baya severek..aksamdan islaymistim iftardan bikac saat önce de hasladim 10dk filan sürmüştü.soğuttum sonra kattim salataya.yarim bardak islatmistim koca salataya fazla fazla yetti yani.tadi boyle fasulyeyle bezelye aradi.fasulye kadar tatli degil ama.seversin bence
Tamam canım gel tabi ki :)
Aaa kaçar mı hiç
Evet yaa. Neyse şimdi Duygu da dönüyor,btlbetul de gelse ne muhabbet döner aslında :)
Ayy cok iyi anlıyorum seni, genelde ben de o modda oluyorum aile ortamlarında
ben araştırdım canım pilates yapılabiliniyormuş çünkü kas oranı artınca yağ daha fazla yakılıyormuş pilates kasları çalıştırmak için sadece öyle çok çok kalori yaktırmıyor o yüzden ben başlıcam artık bende senin gibi1gun ara fikrine ben de katılıyorum canim ama yapmayinca kendimi tuhaf hissediyorum biraz.bi de senin oldugun mikemmeeell kilo icin pilates uygun ama sanki benim icin daha erken gibi.lesliye alternatif baska biseyler bakiyodum ben bikac gundur ama sikmayacak biseylere rastlamadim henuz maaleseffikirlere acigim bu arada ahali haberiniz olsun..hep ayni sporu yapmak pek dogru gelmemeye basladi bana kombin bi program daha guzel olacaktir
Napıcan canım buda biz kadınların bi gerçeği.haftaya iyi eksiyle gelirsinKizlarr bu arada benim regliye son 2gecikmezse tabi..ve acayip sisim,ve maalesef ki tartida husran bunun karsiligi..ay ben ne edem nerelere vuram kafami a dostlarrr
sorma ortimi ne çabuk unuttun kuzum sen açlık başınamı vurdu....duygu kimdi :)
Ben kinoa da alicam bakiniyorum bu ara azicik tuzlu fiyati ama senin dedigin gibi artan bi malzeme..kisir yapmislar ondan bi sürü ve cok faydali oldugundan bahsediliyor..salatalara alternatif yaratabiliriz boylecekara buğday aldım bende yarım çay bardağı haşlıyorum 1 kase oluyor yoğurda katıyorum tadı fena değil diyet için el mahkum sevicez tadını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?