- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.381
anam belin başın tutuyormu jj 3 yapmaya abbbbbbbbbbbbooooooooooooooooo.................Dünki menümüde bildireyim hemen
Sabah
Nescafe
Yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Akşam
Yarım tabak bulgur pilavı
4 5 parça tavuk ( göğüsü uzun uzun böldüm yağsız sosladım)
10 kiraz yemişimdir tatlı krizindeyim kiraz da pek tatlıydı yahu.
Spor
Dünki koşturmaya rağmen azmettim yaptım jillian level 3
40 dk tempolu yürüyüş
Su çok azdı bende kendime kızdım şimdi
Bu kadaaaa
geçmiş olsun .... pek birşeyde yememişsin zaten...Günaydın arkadaşlar.Bende dün menü paylaşamadım bir karın ağrısıki sormayın bağırsaklarımı bozmuşum.Dünkü menüm
Sabah:1 dl peynirli börek+domates,biber+1 dilim karpuz
Öğlen:bişey yok
Akşam:mangalda tavuk (3 kanat ,1 de pirzola)+1,5 bardak ayran
Spor:yine yok malesef yapamadım karın ağrısından
Su: 3lt yi bulmuştur
kaçmaz kaçmaz bilmem mi seni mor baykuş seniTamam canım gel tabi ki :)
Aaa kaçar mı hiç
Evet yaa. Neyse şimdi Duygu da dönüyor, @btlbetul de gelse ne muhabbet döner aslında :)
Ayy cok iyi anlıyorum seni, genelde ben de o modda oluyorum aile ortamlarında
Günaydın kızlar
Dün radikal bir karar alarak kızımla bezi bıraktık.
Bıraktık ama son zamanlarda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum
Çamaşır yıka
Ozona bas
Ve sayısını bilemediğim kadar tuvalete gitgel gitgel.
Aynı zamanda temizlik
Ev toplamaca
Ee sağolsun eşimde gelir köskös elinde telefon çok yoruldum Ay nezle olujam Ay buram ağrıo die bana destek olur.
Ben yemek masasından bininci kez tuvalet die kalkarım o sırada.
Sabah Sabah geldiler hanımlarrre bana be yaaaa
Kızım Sabah süprizi yaptı.bıcı bıcı yaptık. zaten bi iki saate de nöbete gidicem oo la laaaa
hoşbuldum canım :) bende sizi özledimHoşgeldin özledik seni yahu kaptanım.
misafirinmi var dün akşam yazmışsın menünü :)Hoşgeldin özledik seni yahu kaptanım.
ay ben de bu hafta iftara misafir cagirmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim acikcasi.misafirinmi var dün akşam yazmışsın menünü :)
en güzel tavuk eti olur bencede kırmızı et ağır olur balık hafif olur sen bilirsin tatlı pilav çorba salata birde zeytinyağlı bir çeşit daha başka ne olsun :)ay ben de bu hafta iftara misafir cagirmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim acikcasi.
evet ya firinda somon diye dusunmustum, ya ne bileyim ben hemen doyuyorum da insanlar doymaz diye korkuyorum hep eve davet ederken. Corba ve tatli ne tavsiye edersin; firinda somon + firinda patates ve sebze super olur onu yaparim ana yemek olarak.en güzel tavuk eti olur bencede kırmızı et ağır olur balık hafif olur sen bilirsin tatlı pilav çorba salata birde zeytinyağlı bir çeşit daha başka ne olsun :)
şimdi taze fasulye zamanı zeytinyağlı taze fasulye olabilir dolmalık biberler çıktı zeytinyağlı dolma olabilir çeşit olarak bir sürü şey var ama patlıcan közleyebilirsin salata yapabilirsin birde gelen misafirlerinin ne sevdiğine bağlı olarak sen karar ver:)evet ya firinda somon diye dusunmustum, ya ne bileyim ben hemen doyuyorum da insanlar doymaz diye korkuyorum hep eve davet ederken. Corba ve tatli ne tavsiye edersin; firinda somon + firinda patates ve sebze super olur onu yaparim ana yemek olarak.
Oructan sonra balik yiyemeyebilir misafirlerin..malum kendine has tadi ve kokusu oluyor.ben de oyumu tavuktan yana kullanirdim.tatli sutlu bisey tercih edebilirsin..corba da ya yazin klasigi ayran corbasi ya da biraz daha ozenli dursun dersen mantar corbasi olabilit..ben bu aralar ask yasiyorum da kendileriyleevet ya firinda somon diye dusunmustum, ya ne bileyim ben hemen doyuyorum da insanlar doymaz diye korkuyorum hep eve davet ederken. Corba ve tatli ne tavsiye edersin; firinda somon + firinda patates ve sebze super olur onu yaparim ana yemek olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?