- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.461
İftardan sonra yapmak lazım bendr reglyim şu an haftaya oruca devam etmek istiyorum inşallah.evet iftardan sonra ancak toparlanıyor insan ama bakalım 1 saatcik ayırmaya çalışcam. B blanche_ea nin eklediği resimde beni şokladı. B blanche_ea sence başlangıç için nasılmolur 1 gün leslie 1 gün plates.önerebileceğin plates videosu varmı?yada proğram tavsiye edebileceğinBu ara oructan hal kalmiyo haftasonu evdeyken erken saatlerde yapiloyo da haftaici enerjim kalmiyo gozum kesmiyo hic leslieyi..3mile min yapmaya calisiyodum..bugun yapayim bari saat daha cok gec degilken..2gun leslie 1gun pilates mi yapsam diyom tutuluyom ben cunkuolur canim yazalim sporlarimizi birbirimize ama regl gununden sonra ne hale gelirim bilemiyorum konusuruz yine
Olan var olmayan var olmayanlar napsın?o zaman ben yapmayim toplum sağlığı içinhe birde ne öğrendim pilates kadınlarda dişilik hormonunu artırıyormuş sonra adamlara saldırmayak
Dimi yaa hem tembel tembel oturayım hemde öyle olmaya çalışayım hiç olacak şeymikıskanma ne olur çalış seninde olur
Vay vay vayyy :) şaka maka plated malzemem yok benim yahuu nerden alabilirim kızlar?internettennalıp memnun kalanlar yazabilirmi?özeldrn marka yazımlarınıda kabul ederimevet kocam bana derki daha pilates malzemesi istiyorsan alayım neyin eksik
Vallahi 1den ve 2den sonra artık azda olsa dayanıklılığım arttı. Strength ve abs pek zorlamıyor ama şu part 3 cardio bi fenalaştırıyor vallahi o zıplamayı yapamıyorum o sebepten jumping jack falan yapıyorumanam belin başın tutuyormu jj 3 yapmaya abbbbbbbbbbbbooooooooooooooooo.................
3 yaşına girecek bu ayKızın kaç yaşında canım ben de oğluma tuvalet eğitimi veriyorum
Evet ya öyle oldu canım teşekkür ederim ama tatile az kaldıKolay gelsin canim baya yorucu bi gun olmuş senin icin
canım ben hepsini aldım hepsi buradan marka olarak karışık aldım ama butun hepsi var çokda güzel geldiler bayıldım:)Vay vay vayyy :) şaka maka plated malzemem yok benim yahuu nerden alabilirim kızlar?internettennalıp memnun kalanlar yazabilirmi?özeldrn marka yazımlarınıda kabul ederim
canım ben ebru şallının yeni başlayanlar için videosu var ona başlıcam en azından türkçe :)İftardan sonra yapmak lazım bendr reglyim şu an haftaya oruca devam etmek istiyorum inşallah.evet iftardan sonra ancak toparlanıyor insan ama bakalım 1 saatcik ayırmaya çalışcam. B blanche_ea nin eklediği resimde beni şokladı. B blanche_ea sence başlangıç için nasılmolur 1 gün leslie 1 gün plates.önerebileceğin plates videosu varmı?yada proğram tavsiye edebileceğin
2 gün leslie 1 gün pilateskızlar ben hergün 5 mile mi yapsam yoksa pilatesmi yapsam daha çabuk zayıflarım?
3 uyarısını sildim yani 1 kınamasınıGunaydin hanimlaar
Kolay gelsin canim baya yorucu bi gun olmuş senin icin
Sagolun efenim cok sevdim bu baykus ismini
Canim melampusefe'nin uyarılarından silmeyecek misin %2 yapti bu hafta?
Ben de 1 gun Leslie 1 gun pilates diyorum, cok etkili olur
O ileri seviyemi?biraz yavaştan başlayıp sonra yüklenmek bizim için daha mantıklı gibi.sen tabi spor sürekli yaptığından sıkıntı olmazpilates için de ebru şallı 3k öneririm aama ısınmadan başlamayın
taşş maşallah ....
öffff gittim ben salona bişi olmuyo....spor salonuna başlayıp kilo alan tek insandım :)))
3 yaşına girecek bu ay
Vallahi bugün ikinci günümüz bakalım inşallah atlatıcaz. Çocuğu yıka kıyafet yıka ozonla o yoruyor
Sen ne zamandır uğraşıyorsun tatlım, gece felan uyandırıyormusun?
Ozaly benim kızımda o yaşa yakındı gece gündüz bezi bırakdı hiç uğraşmadım birgün markette fisherprice çişini yapınca şarkı söyleyen lazımlığını gördü anne ben istiyorum bunu dedi aldım her yaptığında şarkı söyleyince hoşuna gitti 2 hafta bild olmadan bırakdı gecede yatağına çiş geçirmeyen lastikli çarşafdan takdım bez takmadan uyuttum yaz zaten sıcak yaparsa hemen yıkarım hem rahat uyur dedim birkaç kez yaptı yatağına bez takdım çıkartıyordu iyi tamam çiş gelince bana söyle dedim gece bir kez kaldırıp yaptırdım çok kolay bi şekilde onuda bırakdı şimdi 5 yaşında daha hiç kaçırmışlığı yok heee 2 kez 4 yaşındayken araba koltuğuna yapmışlığı var
O kadarda olur uzun yolda çoçuk ne yapsın koy ver gitsin demiş
canım dedim ya yeni başlayanlar içinde var ..O ileri seviyemi?biraz yavaştan başlayıp sonra yüklenmek bizim için daha mantıklı gibi.sen tabi spor sürekli yaptığından sıkıntı olmaz
ne alıcakmış bende merak ettim :)Slm kızlarrrrrayyy ben regl ama oruçmuş gibi yapıyorum ekstra birşeyler yemeyim diye sahurda yedim iftarı ettik birkaç saat önce yemekde misafirim vardı onlara pide yaptım kendim yemedim naberrrrrr yoksa kınanırım falan
Sahurda
Omlet 1 yemek kaşığı yulaf kepeğiyle
Domates
Salatalık
1 kibrit kutusundan az peynir 4-5 zeytin
İftarda
1 kase mercimek çorbası
Bol bol salata yedim yemezse misafirlerime ayıp olurdu çakdırmadan onlara salataya hücüm ettim
Çay içtim şekersiz 4-5 koca bardak
3,5 litre su içtim acayip susuyorum alıştırdım vucüdumu anacım hiçbirşey yemesemde çatlayacakmışım gibi su istiyorum
Hiç oturmadım sabah 9 da kalkdım şimdi 10:17 geçiyor anca bismillah oturdum totomun üstüne 30 dkda yürüdüm bu saat içinde
Bayramdan sonrada fitnessa gidecemkarar verdim sıkı çalışmam lazım kociş hediye alcak eski halime dönersem ne alcan dedim süpriz dedi neyyyy acaba neyyyy sırf merakdan zayıflarım bennnn
kızzz maç var açın maçı izleyin dua edin demeye geldim ben deee.. Tek yürek olma günü bugünkızlar takımımıza ölü toprağı serptiler ayolll ne bu sessizlik
Baktım biraz canım bende milli takımımıza başarılarkızzz maç var açın maçı izleyin dua edin demeye geldim ben deee.. Tek yürek olma günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?