Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen bende kilo verememiştim ama acayip sıkılaşmıştım bir de çok halsiz kalıyodum salondan çık eve gel bildiğin pelte :))) evet yaa herkez acayip bir sular alıp alıp içiyodu...ben sevmem öyle pprotein tozu felam doğal olmayan her şeye karşıyım....

pazara gittim geldim tartıldım 64,5 kg ciğim......ayyyy bu ramazanı kilo almadan atlatsam öpücem kendimi.... benim ev buzdolabı gibi soğuk dışarsı bu saatte bile yanıyo.... ben burda donarak ölücem yok böyle bir şey....yalnız anladım ki benim evde oruç tutmak daha kolay o sıcakta resmen kavruldum :))) çöllerde gibi hissettim kendimi...

pazar arabamın tekeri koptu bir baktım bende önce gidiyo pazara yaldır yaldır....teker önde ben arkada arabanın altına girdi erinmedim bende girdim aldım tekerimi bırakırmıyım hiç :))) poşetle bağladım amaaan rezil rezil dolaştım valla....

Maşallah sana vallahi :)
ne alıcakmış bende merak ettim :)
Meraklı melahat
kızlar takımımıza ölü toprağı serptiler ayolll ne bu sessizlik
Kız bu gene iyi hali, sabah falan baya aktifti herkes. 1 haftadır 2-3 sayfa ilerlemisti neredeyse...
kızzz maç var açın maçı izleyin dua edin demeye geldim ben deee.. Tek yürek olma günü bugün
Off yenildik ama ya

ramazanda kilo vermek çok zor aslında canan karatay anlattı dün butun gün yemeyince vucud kıtlık alarmını çalıştırıp yediğini yağ olarak depoluyormuş bu durum 3-4 hafta sürüyormuş tam kilo vermeye başlanıcakken ramazan bitiyor zaten

Evet bende kesinlikle oyle oluyor. Ilk gun gectikten sonra metabolizmamin yavasladigini hissediyorum. Azıcık bi sey yesem bile doyuyorum ama vucut da hemen depolamaya basliyor

Valla canım son zamanlarda gidemedim maalesef üsengeclikten
Ama gittigim zamanlarda kesinlikle cok faydasını gördüm, deli gibi yanıyordu kaslarım ve iyi sıkılastırdı bence.
evet ya ben bugun yaptım sonrasında 1 saat titredi bacaklarım ne fena oldum eeeeee bencede görmüşsün taştın taşşşşşşşşşşşşş:)

Aynı gün içinde hem 4 mil hem de pilates yapsan zaten incecik olursun hatun :)
O kadar abanmadan bir gün 4 mil, bir gün pilates yap bence. Yoksa sıkılırsın, sürekli yapabilecegimiz türden sporlar yapsak daha iyi aslında Cok canın istediginde aynı gün yaparsın.

ne biliyim ya kurtulmam lazım bu 70lerden artık 5 mile sıkıcı ama 4 mil yapabilirim gibi geliyor denicem bakalım yarın perşembe günleri yapmıcam cumaya şişme olmasın diye takipte kal bakalım yoğun günlerimde yapamamda normal günlerde yapmaya çalışayım bakalım:)

Ebru salli fena degil bence de, jillian da yapabilirsin sonucta yalnizca dumbell alman yeterli ona mesela cunku.
Bence o da baya etkili olur.

Vay vay vayyy :) şaka maka plated malzemem yok benim yahuu nerden alabilirim kızlar?internettennalıp memnun kalanlar yazabilirmi?özeldrn marka yazımlarınıda kabul ederim
Decathlon'dan alabilirsin.

evet bacılarım ebrunun yeni başlayanlar için videosunu yaptım 55 dk çok efor sarfettirmiyor ama acayip titriyor her yanım şuan yarına ne olur bilemedim :) çok zevkliymiş ama sevdim ben güzelde anlatıyor ...

Ya zaten evet pilateste kalori yakip acaip terlemekten ziyade kaslarini zorluyorsun.

Benim sahsi fikrim olarak soyluyorum ben pilates ve yogayi cok sevsem de hiit egzersizleri cok daha iyi yag yaktiriyor.

Ya zaten evet pilateste kalori yakip acaip terlemekten ziyade kaslarini zorluyorsun.

Benim sahsi fikrim olarak soyluyorum ben pilates ve yogayi cok sevsem de hiit egzersizleri cok daha iyi yag yaktiriyor.
Evet ben de katılıyorum o yuzden ikisi birlikte yapıldığında mukemmel sonuc alınıyor :) sadece pilatesle yag yakmak zor dedigin gibi.

Merhaba kızlar. İki gündür çık uğrayamıyorum. Dünkü menümü. Yazayım kollontai &morordek @ nilsyb
Kahvaltı sahanda bir yumurta 1 dilim ekmek biraz bal domates
Ara çeyrek gözleme
Akşam 1 kepçe çorba 1 yk pilav 1 yk kurufasükye 2 köfte
Su 2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…