- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.501
Ebru salli fena degil bence de, jillian da yapabilirsin sonucta yalnizca dumbell alman yeterli ona mesela cunku.
Bence o da baya etkili olur.
Decathlon'dan alabilirsin.
Ya zaten evet pilateste kalori yakip acaip terlemekten ziyade kaslarini zorluyorsun.
Benim sahsi fikrim olarak soyluyorum ben pilates ve yogayi cok sevsem de hiit egzersizleri cok daha iyi yag yaktiriyor.
Kııızzzzz ben sana demedim mi misafirlere uyma diyeeeeKızlar ben bugun menu yazmayacam yaa bir koptum pis koptum yaaa...
ama yarın aynen devam
Baktım senin dediğin programa anammm onun için kondisyon lazım tatlım 94 dk falan videolar hep ve 1000 kalori yakıyor diyor bacım onu yapmak baya toto isterAynen katılıyorum arkadaşım
Bence de ilk cardiolu başlayıp biraz kiloyu azaltıp, sonrasında güç egzersizleri ile de vucudu şekillendirmek daha etkili gelio bana.
Hiit zaten muhteşem birşey ama biraz kondisyon gerektiriyor. Cardio haftalarına bir iki gün hiit eklemek metobolizmayı şaşırtıyor. Bir heyecan sarıyor vucüdü beyin anam noluo dio bi telaşeye kapılıo
Kızlar hiit konusunda kesinlikle fitnessblenderı tavsiye ederim.
karı koca kendilerini adamışlar bu işe, videoları ücretsiz. Binbir çeşit egzerisizi var.
Şu jillianımı bitireyim bende fitnessblendera başlıcam geri. önce az güçleneyim.
canım yatıryorum sürekli..serum alıyorum..2 hafta sonra netleşicek kısmetse..kollontai nerdesin?bi sıkıntı yoktur umarım. @deryalimm07 nasıl oldun tatlım? Umarım geçen söylediğin durumla ilgili bir sıkıntın yoktur.
@minnakkelebekim sen nasılsın canım?
btlbetul seninde sesin çıkmıyor bayadır nerelerdesin?umarım bi sıkıntın yoktur.
Kızlar habersiz bırakmayın bizi merak ediyoruz
Dikkat et canım inşallah sorun olmaz.Sen yinede moralini bozma iyi olacağını düşün.Takımla ilgili de kafana takma bence kaptanlar zaten durumunu biliyorlar sıkıntı olacağını sanmıyorum.Arada gelip iyi olduğunu bildir ama merak ediyoruz biz :)canım yatıryorum sürekli..serum alıyorum..2 hafta sonra netleşicek kısmetse..
muhtemelen kaybedeceğiz..kalp atışları çok zayıf..hayırlısı olsun..
takımdan atılmadım dimi..kendi isteğimle ayrıldığım belirtilebilir mi acaba..
geçmiş olsun canım iyi olursunuz inşallah:)canım yatıryorum sürekli..serum alıyorum..2 hafta sonra netleşicek kısmetse..
muhtemelen kaybedeceğiz..kalp atışları çok zayıf..hayırlısı olsun..
takımdan atılmadım dimi..kendi isteğimle ayrıldığım belirtilebilir mi acaba..
Kizlar selam, ben de dayak yemis gibi uyandim haftasonu nasil yorduysam kendimi
Bu sabah da arabayi servise birakacaktim, geciktim vs hatta o derece uyanamadim.
Neyse mutlu bir hafta dilerim hepimize :)
günaydınlarrr
kızlar uzun bi aradan sonra nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?