- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.741
Sende yiyip yiyip kilo almayanlardan mı oldun yoksam
Hanımlar bu 4 Temmuz pazartesi hedef listesinde bakalım kimler hedefine ulaşmış olacak :)
Hedefine ulaşanlara benden bayram hediyesi var ona göre asılın bakalım
kollontai nilsub morordek ebrusonmez
ve 5. takım hatunları cümleten günaydın ..
bugün Bursa'da fırtına var gün aydınlanmadı resmen karanlık...
dün ki menümü yazayım hemen...
iftar:
terbiyeli şehriye çorbası
1 adet tavuk incik ızgara
1 bardak kola zero
2 yemek kaşığı light yoğurt
tatlı yok,ekmek yok,
sahur:
dukan lavaş
2 tane haşlanmış yumurta
hindi füme
light kaşar (yağ oranı %2 altında olanlardan )
dürüm yaptım yedim.
su :2 litreye yakın içtim geçti geçmedi takip etmedim erkenden uyumuş kalmışım...
gerçek spor yapmadım (gerçeği sahtesi nasıl oluyorsa) oğlumla debelendik gene ...
ya tatlı yemedim hurma da yemedim her zaman içmiyorum ki arada ..e ramazanda da guru guru gitmiyoriçme şu zeroyu.....
yaa ebrucum sorma ben 70 in üstüne yarım kilo bile çıksam herkes kilo mu aldın diyor yarın kg altına insem çok vermişsin artık verme diyorlar 70 benim miladım anlayacağın dediğin gibi 2 kg görüntüyü çok etkiliyorKaptanım 2 kilo bile görüntüyü değiştiriyor. Az kaldı daha yapamam deme sakın.
tatlım bayrama kadar sadece 1 kg mu yavaş veririm ama tam veririm diyorsun haaa4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:güncel .....hedef 63
nilsub: hedefsiz
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:güncel ... hedef ....
toplight güncel 72,4 hedef 68,9
Tatlitambak guncel 80.9 hedef 78
Denhizx: güncel 70 heded 68
d_mndc : güncel 76,9 hedef 75,9
bayram hedyesi neyki ordeğim merak ettim listede olmayanlara da var mıHanımlar bu 4 Temmuz pazartesi hedef listesinde bakalım kimler hedefine ulaşmış olacak :)
Hedefine ulaşanlara benden bayram hediyesi var ona göre asılın bakalım
blanche canım ne antremanı yaptın sen tatlım yaaaaa böyle helak etmişin kendinikizlar selam, yahu ben de aksam sporumu yaparken aksam yemegimi cikardim; midemde tutamadim ya neden oyle oldu bilmiyorum. Cok ziplamali, cok zor bir antrenmandi midemde durmadi sanirim; siz siz olun ana yemekten 1.5 sa sonra da olsa spor yapmayin. En az 3-4 saat ya da ara ogunden 1 saat sonra olmasi lazim. Neyse ama antrenmani ona ragmen tamamladim.
ebruşum kolay gelsin tatlımKızlar ya ben yorgunluktan ölüyorum. Hala temizlik yapıyorum.
ya tatlı yemedim hurma da yemedim her zaman içmiyorum ki arada ..e ramazanda da guru guru gitmiyor
ya kaptanim kayla_itsines diye bir kadin var onun uygulamasini indirdim, oradan yapiyorum herkese tavsiye ediyorum cok etkili ama cok da zor tabii. Haftanin 6 gunu yarim sa-1 sa arasi sana kardiyo-agirlik karisik egzersiz yaptirtiyor. Ama instagramdan degisimlere bir bakin oha dersiniz. kayla_itsines_transformations diye aratin.günaydınnn
yaa ebrucum sorma ben 70 in üstüne yarım kilo bile çıksam herkes kilo mu aldın diyor yarın kg altına insem çok vermişsin artık verme diyorlar 70 benim miladım anlayacağın dediğin gibi 2 kg görüntüyü çok etkiliyor
tatlım bayrama kadar sadece 1 kg mu yavaş veririm ama tam veririm diyorsun haaa
bayram hedyesi neyki ordeğim merak ettim listede olmayanlara da var mı
blanche canım ne antremanı yaptın sen tatlım yaaaaa böyle helak etmişin kendini
ebruşum kolay gelsin tatlım
kızlar 2 haftadır ben yokum yaakollontai nerelerde bu kadar boş bırakmazdı bi sorun falan yok dimi
Sınavları varmış ondan galiba...günaydınnn
yaa ebrucum sorma ben 70 in üstüne yarım kilo bile çıksam herkes kilo mu aldın diyor yarın kg altına insem çok vermişsin artık verme diyorlar 70 benim miladım anlayacağın dediğin gibi 2 kg görüntüyü çok etkiliyor
tatlım bayrama kadar sadece 1 kg mu yavaş veririm ama tam veririm diyorsun haaa
bayram hedyesi neyki ordeğim merak ettim listede olmayanlara da var mı
O
blanche canım ne antremanı yaptın sen tatlım yaaaaa böyle helak etmişin kendini
ebruşum kolay gelsin tatlım
kızlar 2 haftadır ben yokum yaakollontai nerelerde bu kadar boş bırakmazdı bi sorun falan yok dimi
Canim sen de hizli girdin yahu, birini yap gunde sadece yapacaksan ekstrasini yuruyus yap. Sonra saglikli olacagim derken hasta edersin kendini :)Günaydın günaydın günaydın........hanımlar
bakalım ben çok fenayım et kırılmış her yerimden kıpırdayamıyorum...
su içiyorum zaten.neyse tomarla bolero getirttim artık onları içerim.yahu ben her gun icen insandim, 2-3 tane ben bile artik agzima almiyorum.
cidden kilo vermene engel oluyor, su ic.
ya kaptanim kayla_itsines diye bir kadin var onun uygulamasini indirdim, oradan yapiyorum herkese tavsiye ediyorum cok etkili ama cok da zor tabii. Haftanin 6 gunu yarim sa-1 sa arasi sana kardiyo-agirlik karisik egzersiz yaptirtiyor. Ama instagramdan degisimlere bir bakin oha dersiniz. kayla_itsines_transformations diye aratin.
Sorma motor takmış gibi oldumCanim sen de hizli girdin yahu, birini yap gunde sadece yapacaksan ekstrasini yuruyus yap. Sonra saglikli olacagim derken hasta edersin kendini :)
burdada kapalı yağışlı tam uyumalık hava canım ...kollontai nilsub morordek ebrusonmez
ve 5. takım hatunları cümleten günaydın ..
bugün Bursa'da fırtına var gün aydınlanmadı resmen karanlık...
dün ki menümü yazayım hemen...
iftar:
terbiyeli şehriye çorbası
1 adet tavuk incik ızgara
1 bardak kola zero
2 yemek kaşığı light yoğurt
tatlı yok,ekmek yok,
sahur:
dukan lavaş
2 tane haşlanmış yumurta
hindi füme
light kaşar (yağ oranı %2 altında olanlardan )
dürüm yaptım yedim.
su :2 litreye yakın içtim geçti geçmedi takip etmedim erkenden uyumuş kalmışım...
gerçek spor yapmadım (gerçeği sahtesi nasıl oluyorsa) oğlumla debelendik gene ...
ee kimin ortisiyimiyi geceler tatlım .. süpersin bu arada
dimi amaa.......Gazı nereden alıyor tabi süper olacak.
mesaideyim ya laburdada kapalı yağışlı tam uyumalık hava canım ...
Bolero da daha iyi degildir diye dusunuyorum.su içiyorum zaten.neyse tomarla bolero getirttim artık onları içerim.
Ahaha bugun ben de 5 milesciyim ama aksama yaparim :)Sorma motor takmış gibi oldum
Sen nasıl oldun ?
Evet tatlım bugün sadece 5 mil yapmak istiyorum öğleden sonra oğluşum uyuyunca
Burasi da asiri sicak su an ama guya Ankara'ya da yagacakmis; gorecegiz :)burdada kapalı yağışlı tam uyumalık hava canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?