Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende yapıcam canım el ayak ağırlıklarını takıp yapıyorum çok güzel oluyor ..... bu sabah tartılmayı unuttum bi perşembe günleri yapmıcam kaslarım şişmesin cumaya eksi görmek istiyorum artık birde 2 doğum yaptım karnım kalçam gevşek kalsın istemiyorum

Mantikli valla canim, ya ben tartilmadigim icin pazar gunleri ara veriyorum; hem hafta sonu iyi oluyor.
Haftada 6 gun beni baya zorluyor ama alisacak bunye insallah diye umuyorum millet yapiyor masallah, sabah erken kalkip gunluk sporumu tamamlama aliskanligimi da kazansam harika olacak bir de. Onu da daha tam oturtamadim.

bolero da şeker yok gluten yok yağ yok nesi kötü olabilir ki samimiyetle soruyorum

bak şu an çekmecemde bir adet bolero var ramazan öncesinden kalma üstünde yazanı giriyorum buraya:
energy:7,57 kj/1,81 kcal .
ya illa içicem dersen sen bilirsin ben sadece işlenmiş butun gıdalara karşıyım o yüzden diyorum canım valla ben sıcaklarda colayı çok içerdim şimdi maden sulu yeşilçay kürünü yapıyorum çok susayınca dikiyorum kafama maden suyu yüzünden asitli içecek içiyormuşum gibi hissediyorum hoşuma gidiyor artık ki ben maden suyunu ağzıma koymuş değilim bu yaşa kadar :)

bolero da şeker yok gluten yok yağ yok nesi kötü olabilir ki samimiyetle soruyorum
Bolero nedir yahuu ilk defa duyuyorum.İçecek konusunda susuz yaşayamadığımdan galiba.Birde ayran ve soda yetiyor.Hiç öyle içecek bölümlerine bakmıyorum o yüzden marketlerin.Çok cahil kalmışım yahuuu

bende yeni öğrendim canım merak etme bende sevmem su ayran yeşil çay maden suyu yetiyor banada

75 olduğum zaman ilk iş anne kiz elbiselerden almak. Keşke zamanında dikkat etseydim de bayram da Kizimla gitseydiniz ne güzel. Olmadı kurban Bayramına giyer napalım. .
anne kız kombinelerine bayılıyorum Can'ım ya. ne tatlı olursunuz öyle . sırf bunun için bile insan zayıflar. şu kombineleri bir de anne oğul için yapsalar keşke.

kolay gelsin Can'ım.zor bir süreç ama kararlı olmak gerekir. alıştımı kızın tuvalete? Nasıl gidiyor eğitim?

parkbyull illa içecek değişik şeyler zero olmazsa bolero
Hakikaten haa hep değişik içecekleri ilk ondan duyuyorum.Bi arada italyan sodası diye bişey duymuştum @parkbyull suyumu sevmiyorsun?Ondanmı hep farklı içecek içiyosun?Bence içecekler hiç masum değil dikkat et derim.Sen azda yiyosun ama yediğin oranla aynı performansda kilo veremiyorsun.Arada diyosun ama cola zero yada benzeri şeyleri içiyosun haftada 1 gibi.İnan o bile zararını düşününce çok.Ayda 1 , 2 ayda 1 olsa arada diyebiliriz ama sen farkında olmadan aslında sık içiyorsun.İçecek olarak sadece su,sade soda,ayran ve şekersiz çay içerek bi dene derim.Daha hızlı ve çok kilo vereceksin inan

4 uyarım vardı benim üçü silinmiş kaptanım. Bu kadarı silmesini bile baklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…