- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.761
bende yapıcam canım el ayak ağırlıklarını takıp yapıyorum çok güzel oluyor ..... bu sabah tartılmayı unuttum bi perşembe günleri yapmıcam kaslarım şişmesin cumaya eksi görmek istiyorum artık birde 2 doğum yaptım karnım kalçam gevşek kalsın istemiyorumBolero da daha iyi degildir diye dusunuyorum.
Ya elite organik nar suyu, elite organik karadut suyu falan var onlar cok guzel. Bir de 0 katki.
Ahaha bugun ben de 5 milesciyim ama aksama yaparim :)
Burasi da asiri sicak su an ama guya Ankara'ya da yagacakmis; gorecegiz :)
Mantikli valla canim, ya ben tartilmadigim icin pazar gunleri ara veriyorum; hem hafta sonu iyi oluyor.bende yapıcam canım el ayak ağırlıklarını takıp yapıyorum çok güzel oluyor ..... bu sabah tartılmayı unuttum bi perşembe günleri yapmıcam kaslarım şişmesin cumaya eksi görmek istiyorum artık birde 2 doğum yaptım karnım kalçam gevşek kalsın istemiyorum
bolero da şeker yok gluten yok yağ yok nesi kötü olabilir ki samimiyetle soruyorumBolero da daha iyi degildir diye dusunuyorum.
Ya elite organik nar suyu, elite organik karadut suyu falan var onlar cok guzel. Bir de 0 katki.
Ahaha bugun ben de 5 milesciyim ama aksama yaparim :)
Burasi da asiri sicak su an ama guya Ankara'ya da yagacakmis; gorecegiz :)
ben araştırdım canım 1 posiyonu 5 kaloriymiş 1 bardak mı oluyor yani?bolero da şeker yok gluten yok yağ yok nesi kötü olabilir ki samimiyetle soruyorum
bak şu an çekmecemde bir adet bolero var ramazan öncesinden kalma üstünde yazanı giriyorum buraya:ben araştırdım canım 1 posiyonu 5 kaloriymiş 1 bardak mı oluyor yani?
ya illa içicem dersen sen bilirsin ben sadece işlenmiş butun gıdalara karşıyım o yüzden diyorum canım valla ben sıcaklarda colayı çok içerdim şimdi maden sulu yeşilçay kürünü yapıyorum çok susayınca dikiyorum kafama maden suyu yüzünden asitli içecek içiyormuşum gibi hissediyorum hoşuma gidiyor artık ki ben maden suyunu ağzıma koymuş değilim bu yaşa kadar :)bak şu an çekmecemde bir adet bolero var ramazan öncesinden kalma üstünde yazanı giriyorum buraya:
energy:7,57 kj/1,81 kcal .
Ya iyi de canim ona bakarsan cola zero da 1 kalori, tatlandirici olmasi elemen icin yeterli.bolero da şeker yok gluten yok yağ yok nesi kötü olabilir ki samimiyetle soruyorum
Bolero nedir yahuubolero da şeker yok gluten yok yağ yok nesi kötü olabilir ki samimiyetle soruyorum
bende yeni öğrendim canım merak etme bende sevmem su ayran yeşil çay maden suyu yetiyor banadaBolero nedir yahuuilk defa duyuyorum.İçecek konusunda susuz yaşayamadığımdan galiba.Birde ayran ve soda yetiyor.Hiç öyle içecek bölümlerine bakmıyorum o yüzden marketlerin.Çok cahil kalmışım yahuuu
anne kız kombinelerine bayılıyorum Can'ım ya. ne tatlı olursunuz öyle . sırf bunun için bile insan zayıflar. şu kombineleri bir de anne oğul için yapsalar keşke.75 olduğum zaman ilk iş anne kiz elbiselerden almak. Keşke zamanında dikkat etseydim de bayram da Kizimla gitseydiniz ne güzel. Olmadı kurban Bayramına giyer napalım. .
kolay gelsin Can'ım.zor bir süreç ama kararlı olmak gerekir. alıştımı kızın tuvalete? Nasıl gidiyor eğitim?Günaydın kızlar
Dün radikal bir karar alarak kızımla bezi bıraktık.
Bıraktık ama son zamanlarda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum
Çamaşır yıka
Ozona bas
Ve sayısını bilemediğim kadar tuvalete gitgel gitgel.
Aynı zamanda temizlik
Ev toplamaca
Ee sağolsun eşimde gelir köskös elinde telefon çok yoruldum Ay nezle olujam Ay buram ağrıo die bana destek olur.
Ben yemek masasından bininci kez tuvalet die kalkarım o sırada.
Sabah Sabah geldiler hanımlarrre bana be yaaaa
Kızım Sabah süprizi yaptı.bıcı bıcı yaptık. zaten bi iki saate de nöbete gidicem oo la laaaa
T tatlitambak 2 uyarı
@savurgan 1 uayrı
M melampusefe 1 uyarı
Y Yuppiyayye 1 uyarı
parkbyull 3 uyrı
uyarıların son hali @inatettimolacak
Hakikaten haa hep değişik içecekleri ilk ondan duyuyorum.Bi arada italyan sodası diye bişey duymuştum
4 uyarım vardı benim üçü silinmiş kaptanım. Bu kadarı silmesini bile baklemiyordumGunaydin hanimlaar
Kolay gelsin canim baya yorucu bi gun olmuş senin icin
Sagolun efenim cok sevdim bu baykus ismini
Canim melampusefe'nin uyarılarından silmeyecek misin %2 yapti bu hafta?
Ben de 1 gun Leslie 1 gun pilates diyorum, cok etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?