- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.341
ooff yaaa offfffffff patigin birini yaptim simdi süper olduuuuu zaten cok kolaymis ama galiba ip yetmiycekmafoldumbenmafoldumben yaaagliycam nerdeyse..tam bitirdim birini birlestirdim ip cok az devam ediyim diyorum ama kesin yetmiycek 4 parca daha lazim... ne sinirrrrrrr
tombilicim slm benim ayaklar kücük ama beyindemi kücükneee anliyamadim ipin yetmiycegini tek patikle kaldim ortadamafoldumben
mesajları okudum ama yazamadım bugün bir kaç kez baktım... mersam sana dün için geçmiş olsun demeyi unutmuşum canım can acısı herşeyden önce geliyor demek :) verilmiş sadakanız varmış canım sen yinede yaşlı birilerini görürsen ufak bir yardım ediver....
off ablacim sormaa.. kaldi öyle bir patik devam etsem kesinlikle yetmiycek biliyorum..ama bukadar talihsizlik olurmu yaa.. kader benim örgü örmemi istemiyor resmen o tek patigin resmini cekicem koyucam buraya... ablacim bugun mate varmis ama yeni direktörü tanitmaktan ogretmen ders yapmamislar.. ama bende taktim .. ogrenince yazicam sana Şeniz
yemek tariflerime yenilerini ekledimmmmmmmcokacimcoook ayy sizde bakin ayooollll
:icecream::tomato:
merhaba mersacigim aman allah ne heyecanli bir gün gecirmissiniz.. allah beterinden korusun ya allah allah verilmis sadakaniz varmis. ne yapalim gelen mala gelsin.
ya sorma canim matematik ti bu haftaki konumuz :)))) ben sabah ise basliyorum kismetse artik sadece aksamlari gelebilirim simdiden sinirim bozuk ahhhhhhhhh ahhhhhh okulu ben cok ararim yaaaaa
günaydınlar fıstıklar
mersacım büyük kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun allah korumuş hem onları hem de sizleri. moraliniz de alt üst olmuştur şimdi sizin.
bijom o bebek nasıl tatlıydı ya maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah kardeşiyle de hemen maceralara başlamışlar bak sen şunlara.
gideceğim canım. ya bu akşam eşim gelince,ya da yarın annemle gideceğiz doktora.şuan sağ kulağım duymuyor,damla var ama kafama göre damla kullanmak istemiyorum. doktora gitmek şart oldu... mersam korkutucu bir gezi olmuş,geçmiş olsun,neyse ki bişey olmamış...
evet canım dün çok kötü başladı ama sonrası güzeldi .yinede çok eğlendik arabanın önü nerdeyse kalmamıştı ama biz gezmeyi ihmal etmedik.
sen nasıl oldun bugün inşallah doktora gitmişsindir.bak geçti sanırsın unutursun gece bir yarısı bir tutar sana kendini hatırlatır sakın ihmal etme.
off ablacim sormaa.. kaldi öyle bir patik devam etsem kesinlikle yetmiycek biliyorum..ama bukadar talihsizlik olurmu yaa.. kader benim örgü örmemi istemiyor resmen o tek patigin resmini cekicem koyucam buraya... ablacim bugun mate varmis ama yeni direktörü tanitmaktan ogretmen ders yapmamislar.. ama bende taktim .. ogrenince yazicam sana Şeniz
yemek tariflerime yenilerini ekledimmmmmmmcokacimcoook ayy sizde bakin ayooollll
:icecream::tomato:
Piam Piam problemin sonucunu ben de istiyorum :)) çok uğraştım ama sonuca ulaşamadım görmek istiyorum..
rethan ablam sorma yaaa tamamen gitti ağzım şu 10 günde off aslında hep sağlığı ertelemek yapıyor bunu zamanında gitseydim hiç bu kadar canım acımazdı... sabahtan beri kıvranıyorum nasıl ağrım var kendimi hop oraya hop buraya atıyorum azıcık sakinleşiyor hemen uzanıyorum biraz sürüyor öylece.. elimde damla gibi bir uyuşturucu var diş için onu bırakamıyorum ağrı kesicileri peş peşe alıyorum fayda etmiyor yarından sonra belki diner canımın acısı.. bu sabah iğne yaptırmak için sağlık ocağına gittim saat 10 u biraz geçiyordu neymiş 10 da bitiyormuş yapamazlarmış hey nalet olsun dedim sonra şehi,r merkezine özel hastaneye gittim yaptırdım şimdi yine oraya gideceğim 3. iğnem olacak.. biraz hafiflesin yaaaaa çok sıkıldım...
çikolatım nolur gitmiş ol yoksa bu geceyi nasıl atlatacaksın canım ya kendiliğinden geçecek bir şey değilki kulak...
günaydın çayımı aldım geldim. hava öyle karanlık ki nerdeyse evde ışık yakıcam perdeler açık olmasına rağmen.. yağmur da yağıyor..
kahvaltı hazırlamaya üşendim kısa yoldan da halledemiyorum suntam bitmiş :)
Günaydııın Kızlar;
Kalliste......Cikolat.......Çooook geçmiş olsun.Ay kıyamam size ,Tombili geçen hafta zehirlendi.Ben geldim herkes hasta oldu.Gruba ters etki mi yaptım?Üstüme alınacağım.Herkes kırılıyor.Kendinize dikkat edin hanımlar.Hasta olduk mu Bize bakan yok.Ama evdeki herkes izim elimize bakıyor.
Arkadaşlar bu haftayıda sağ salim atlatabilirsem kesin kesin önümüzdeki hafta listedeyim.Şu okullar bir açılsa düzene gireceğim.
Bu haftada paylaşımda pek bulunamayacağım.Bugün temizlik var.Yarın akşama cokacimcoookyemeğe misafir.İnanın kaç kişi gelecek bilmiyorum.20 -35 arası olacağız.:uhm:Kimi nereye oturtup nerde yemek yedireceğim bilmiyorum ama olacak ve bitecek.
Bu arada ÇİKoLAt.......... yarışmaya çok üzüldüm.Dün başladım izlemeye herzaman ki gibi çok gıcıklar.Zaten yarışma gıcık.O kadar emek ver eziyet çek ondan sonra kıllar gelsin damak tadı damak tadı saçma sapan eletirsinler.Yetmezmiş gibi birde sonunda kuraya kal.Bari daha sonra kurada kalan arkadaşla paylaşsaydınız ödülü.Ben olsam paylaşırdım.vereliniortakÇünkü ikisininde 1.lik hakkı.Bence parayı alan eğer paylaşmazasa o paradan hayırda gelmez.GÖZÜM KALLLIIIIIR....Ne yalan söyleyeyim,kalır vallaha......Oda o paradan hayır beklesin.
şimdilik bu kadar yazayım artık gelecek günler içinde ne zaman fırsat bulursam yazacağım.Sağlıcakla kalın........Bu arada bendeeee sizin msn adreslerinizi istiyorum.:sm_confused:Beni neden dışlıyorsunuz:sinifsinif: resimleree bakmak istiyorum.Ağlamaya başlarsam susturamazsınız.senağlamaÖpüyorum hepinizi görüşmek üzere.......:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?