- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.301
günaydın hanımlar
salı günü kayınvalidemin doktor kontrolü vardı gelememiştim oğluşa ben baktım sonra da bi cenazemiz oldu kayınvalidem oraya gitti. bu arada biz de oğluşla salı gecesi zehirlendik . içtiğimiz sütten olmuş . midemiz hala kötü ben nane limonla yatıltırıyorum da paşam hala kusuyor. hiç bişey yiyemedik. tabi tartıya da yansıdı bu . 3500 gram vermişim bu hafta kilom 87 oldu geçen hafta 90.5 ti. geldim hemen işlere baktım geçmişi falan okuyamadım. inşallah herkes iyidir.
mersacim duydugunu söyluyordur diyorsunda... asla inanma
ben cok sahit oldum .. birsey duymadigi halde ortaya böyle iddialar atip sessizce seyreden .. yazdiklarinin dogru olduguna inaniyorum .. hersey acik..niye duydugunu söylüyordur diye kendini üzüyorsun..allah askina yapma
mersacigim. büyük bir sorumlulugun var.. altindan kalkabiliyorsan önünde sapka cikartmak gerekir. sen kendinden eminsin. seni orada görmek isteyenler sana güveniyor. baska söylentilere kulak asma.. meyve veren agac taslanir...veremiyecek bir hesabin yok.. konusan arkandan konusmasin yüzüne söylesin. rahat ol dogru bildiginden sasma tamammi tatlim..kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben gittim. kallisim yazmıştı eltimin kızı doğum yaptı 2 gün önce. ordayım ben de hep. çok tatlı bir kızımız oldu, adı Efsa.. bugün gitmicektim ama aradı cagırdı eltimin kızı tabi canı sıkılıyor onun da.
Piacım kızın için aramadılar değil mi?Şenizselaaaammmmm,,
yaaa anca oturabildim.. bir cirpida anlatayim günü mü
sabah kizimin 12 yas kontrolu vardi .. oraya gittik guzel bir kontrolden gectik.. yarin oglene kadar aramasalar hersey yolunda... degilse ariycaklar.. insss hersey iyi cikar
kallisim allah yardimciniz olsun..
yarin bildirim günüeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
oburcum seni listeye almadım çocuklardan sonra kafan sakinleşsinde düzen kur diye bekleyelim dedim olur canım...Günaydııın arkadaşlar;
Bildirimimi yapayım geçen haftayla aynı 76 Yım
mersam bende seni heveslendirdim sonra dişimiz filan çıkınca kızımı ne götürebildim nede çocuk yalvarmasına karşı evdede başlatamadım... üzgüüm canım yaaa:gitme:günaydın arkadaşlar tartıldım geldim ama sonuç hiç iyi değil kilom aynı ufak tefek kaçamaklarım oldu ama elimden geldiğince dikkat ettim soğuklardan 1 haftadır sadece 1 gün yürüyüş yapabildim hareketimde çok azaldı soğuktan evde bile çok iş yapamıyorum galiba kilo veremememde bunlarında etkisi oldu .bu gün diyetisyen günümüz bakalım merviş ne durumda .
tombilicim hem başınız sağolsun hem geçmiş olsun diyelim canım o zaman.. aksi bir şeyler olduğu aklıma gelmedi işleriniz yoğundur diye düşünüştümboshayallersmilegünaydın hanımlar
salı günü kayınvalidemin doktor kontrolü vardı gelememiştim oğluşa ben baktım sonra da bi cenazemiz oldu kayınvalidem oraya gitti. bu arada biz de oğluşla salı gecesi zehirlendik . içtiğimiz sütten olmuş . midemiz hala kötü ben nane limonla yatıltırıyorum da paşam hala kusuyor. hiç bişey yiyemedik. tabi tartıya da yansıdı bu . 3500 gram vermişim bu hafta kilom 87 oldu geçen hafta 90.5 ti. geldim hemen işlere baktım geçmişi falan okuyamadım. inşallah herkes iyidir.
canım benim hayırlı yolculuklar dileyelim şimdiden, inşallah gönlünce bir gezi olur.. döndüğündede hayırlı olsun diyelim yeni yolculuk için...gunaydın herkese yenı uyandım bol bol dınlenıyorum bugunlerde prenses gunlerı yanı.salı gunu gıdıyoruz almanya ya.donusde de buyuk gun gelıyor.dıyetıme cok dıkkat edıyorum.sadece fazla su ıcmıyorum .acılen bır 5 kılo vermem lazım .herkesı opuyorum gelıp okuyorum zaman zaman
kallisin yazana dek eltin olduğunu unutmuşsempatiksalakcinniarkadaşlar ben gittim. kallisim yazmıştı eltimin kızı doğum yaptı 2 gün önce. ordayım ben de hep. çok tatlı bir kızımız oldu, adı Efsa.. bugün gitmicektim ama aradı cagırdı eltimin kızı tabi canı sıkılıyor onun da.
reyhan ablacım tebrik ederim.. okulunun bitmesine üzülüyorum artık seni daha azmı görebileceğiz off yaaaakannehirsonuclari aldik 100 üzerinden 99 puan aldim sonuca yazmayi unutmusum yoksa 100 puandim
aman aman aman allah korusun reyhan abla sende bizim başbakan gibisin heeee.. türkiyede 3 çocuksempatiksalakcinni al işte yaşıyorum allah eksikliklerini göstermesin ama 10 yıl öncesiyle şu gün çok farklı aldığımız tüm maaş market alışverişine yani boğaza gidiyor...bijom valla cok güzel oldun. simdi 3 kilo daha bile azsin.. böyle kal.. allahtan baskada birsey isteme.
iste iste birde 3 cocuk iste.delikafadulden
sağol melisim olumunekankayizsmilebizi eklemişsin teşekkürler kallistem yeni takım hayırlı olsun ihtiyaç vardı.
ah canım kıyamam yaaa çok üzüldüm ama hayırlısı deyin kısmetinizde yokmuş üzülmeyin canım..merhaba canlar...
kötü haber :
yemekteyiz yarışmasında 2 birinci çıkmış,biri kardeşim biri de son yarışmacı imiş... kura çekilmiş ve kurada son yarışan kişi birinci olmuş.
bu kızın hiç şansı yok hiç... çok üzüldüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?