- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.361
500 gram hiçbişey tombili, çok gitmiş bir haftada. bunu bilmek için uzman olmaya gerek yok ki birkaç ay diyet yapsan yeter :1rolleyes: sen üzülme aldım falan diye mideni düzelt acelen yok sonra yine vermeye başlarsın..günaydın bijom
ben de suyumu aldım geldim geçmişe bakıyorum. ve dün seni bir diyet uzmanı olarak tebrik ettim.çünkü aklıma taktın geri alırsın bir kısmını dedin ya ben de akşqam hemen tartıldım gerçekten de 500 gramı geri gelmiş verdiğim kiloların.
oğluşuna da üzüldüm çok. evet düzelmez midesi hemen ama insanın da içi rahat etmiyor di mi :sinifsinif: birkaç güne iyi olur annesi, yer sevdiklerini sen merak etmearkadaşlar günaydın
canım biraz sıkkın benim bugün oğlum düzelemedi ya. babannesi hiç bişey yediremiyormuş. 2 kaşık ağzına sokmayı başarsa hemen bulanıyormuş hala. akşam da ben zar zor oyunla 1 kase çorba içirdim. birazını geri çıkardı. yengem doktor. hemen bekleme midesi hemen düzelemez onun senin gibi diyor. ama açlıktan da huzursuz sinirli kuzum benim sevdiklerini bile yiyemez oldu. öyle işte bi de yarım kilosunu geri almışım hastalıktan dolayı verdiğimden dolayı herhalde ona da üzüldüm biraz.
ben de merak ediyorum valla bakarsın bende örerim oğluş rahat bırakırsa eğer ben çok severim örgü örmesini.
yemek tariflerine de bakıcam ama diyet değilse bakmam valla canım çeker senin güzel yemeklerini. hazır kilolar da giderken yiyemem de :gitme:
500 gram hiçbişey tombili, çok gitmiş bir haftada. bunu bilmek için uzman olmaya gerek yok ki birkaç ay diyet yapsan yeter :1rolleyes: sen üzülme aldım falan diye mideni düzelt acelen yok sonra yine vermeye başlarsın..
oğluşuna da üzüldüm çok. evet düzelmez midesi hemen ama insanın da içi rahat etmiyor di mi :sinifsinif: birkaç güne iyi olur annesi, yer sevdiklerini sen merak etme
yaa bak sen caktirmadan..bisi olmaaaazzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yemek yapiyorum.. burda bir tarif görmustum terbiyeli suluköfte öyle birsey ona bakmaya geldim
o ismi ben uydurdum :)) o corbayi bende cok seviyorum.cocuklarda seviyor..birde bakliyat cok gerekliymis cocuklar icin, disler icin
ben aslinda mutfaktan nefret ederim..benim ki tamamen mecburiyet sadece biraz keyifli gelsin diye böyle ..yoksa bulasik disinda mutfakta sevdigim bisey yok.ama cocuklara sevgiyle yapilan yemeklerin cok daha iyi geldigine inaniyorum.. ve cok sevap oldugunu okumustum
çikolatım nolur gitmiş ol yoksa bu geceyi nasıl atlatacaksın canım ya kendiliğinden geçecek bir şey değilki kulak...
..sahi ben chokoyla görüstüüüümmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:hihoyyyt:dance::dance: ins ikinizde biran evel iyilesirsiniz..
evet canım dün çok kötü başladı ama sonrası güzeldi .yinede çok eğlendik arabanın önü nerdeyse kalmamıştı ama biz gezmeyi ihmal etmedik.
sen nasıl oldun bugün inşallah doktora gitmişsindir.bak geçti sanırsın unutursun gece bir yarısı bir tutar sana kendini hatırlatır sakın ihmal etme.
Günaydııın Kızlar;
Kalliste......Cikolat.......Çooook geçmiş olsun.Ay kıyamam size ,Tombili geçen hafta zehirlendi.Ben geldim herkes hasta oldu.Gruba ters etki mi yaptım?Üstüme alınacağım.Herkes kırılıyor.Kendinize dikkat edin hanımlar.Hasta olduk mu Bize bakan yok.Ama evdeki herkes izim elimize bakıyor.
Arkadaşlar bu haftayıda sağ salim atlatabilirsem kesin kesin önümüzdeki hafta listedeyim.Şu okullar bir açılsa düzene gireceğim.
Bu haftada paylaşımda pek bulunamayacağım.Bugün temizlik var.Yarın akşama cokacimcoookyemeğe misafir.İnanın kaç kişi gelecek bilmiyorum.20 -35 arası olacağız.:uhm:Kimi nereye oturtup nerde yemek yedireceğim bilmiyorum ama olacak ve bitecek.
Bu arada ÇİKoLAt.......... yarışmaya çok üzüldüm.Dün başladım izlemeye herzaman ki gibi çok gıcıklar.Zaten yarışma gıcık.O kadar emek ver eziyet çek ondan sonra kıllar gelsin damak tadı damak tadı saçma sapan eletirsinler.Yetmezmiş gibi birde sonunda kuraya kal.Bari daha sonra kurada kalan arkadaşla paylaşsaydınız ödülü.Ben olsam paylaşırdım.vereliniortakÇünkü ikisininde 1.lik hakkı.Bence parayı alan eğer paylaşmazasa o paradan hayırda gelmez.GÖZÜM KALLLIIIIIR....Ne yalan söyleyeyim,kalır vallaha......Oda o paradan hayır beklesin.
şimdilik bu kadar yazayım artık gelecek günler içinde ne zaman fırsat bulursam yazacağım.Sağlıcakla kalın........Bu arada bendeeee sizin msn adreslerinizi istiyorum.:sm_confused:Beni neden dışlıyorsunuz:sinifsinif: resimleree bakmak istiyorum.Ağlamaya başlarsam susturamazsınız.senağlamaÖpüyorum hepinizi görüşmek üzere.......:1hug:
arkadaşlar günaydın
canım biraz sıkkın benim bugün oğlum düzelemedi ya. babannesi hiç bişey yediremiyormuş. 2 kaşık ağzına sokmayı başarsa hemen bulanıyormuş hala. akşam da ben zar zor oyunla 1 kase çorba içirdim. birazını geri çıkardı. yengem doktor. hemen bekleme midesi hemen düzelemez onun senin gibi diyor. ama açlıktan da huzursuz sinirli kuzum benim sevdiklerini bile yiyemez oldu. öyle işte bi de yarım kilosunu geri almışım hastalıktan dolayı verdiğimden dolayı herhalde ona da üzüldüm biraz.
reyhan ablam sorma valla mesajları bile okuyamıyorum sabaha bakarım ancak... doktordaydım işte sonrada kızları sinemaya götürdüm onların hatırına ama sen gel bana sor nasıl durdum bu saate dek...
kallistecim benim sana bir önerim olacak ben hamileyken de çok dişim ağrırdı bana bunu tarif ettiler tabi ilaç içemediğim için bana çok iyi gelmişti çok rahatlamıştım belki sana da bir faydası dokunur 1 çay bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı sumak dökeceksin kaynatma falan yok bekle biraz öyle rengi çıkıyor o suyla gargara yapacaksın. istediğin kadar tekrarlayabilirsin iyi gelmişti bana bir dene derim ben belki iğneden de kurtulursun. ( sumak bilirmisiniz bilmem bazıları bilmiyor ekşimsi bir tadi var biz mantıya koyarız)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?