Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar günaydın
canım biraz sıkkın benim bugün oğlum düzelemedi ya. babannesi hiç bişey yediremiyormuş. 2 kaşık ağzına sokmayı başarsa hemen bulanıyormuş hala. akşam da ben zar zor oyunla 1 kase çorba içirdim. birazını geri çıkardı. yengem doktor. hemen bekleme midesi hemen düzelemez onun senin gibi diyor. ama açlıktan da huzursuz sinirli kuzum benim sevdiklerini bile yiyemez oldu. öyle işte bi de yarım kilosunu geri almışım hastalıktan dolayı verdiğimden dolayı herhalde ona da üzüldüm biraz.

500 gram hiçbişey tombili, çok gitmiş bir haftada. bunu bilmek için uzman olmaya gerek yok ki birkaç ay diyet yapsan yeter :1rolleyes: sen üzülme aldım falan diye mideni düzelt acelen yok sonra yine vermeye başlarsın..

oğluşuna da üzüldüm çok. evet düzelmez midesi hemen ama insanın da içi rahat etmiyor di mi :sinifsinif: birkaç güne iyi olur annesi, yer sevdiklerini sen merak etme

yaa bak sen caktirmadan..bisi olmaaaazzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yemek yapiyorum.. burda bir tarif görmustum terbiyeli suluköfte öyle birsey ona bakmaya geldim

ay inşallah teyzesi yaa bi de diş patlatacak herhalde anni aciy aciy diyo ağzını gösteriyor biraz da onun etkisi var herhalde
önce üzüldüm biraz şimdi üzülmüyorum üzüldüm diye diyet bırakmalar falan yok artık hayatımda ben başarıcam bu işşi:lepi:

yaa bak sen caktirmadan..bisi olmaaaazzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yemek yapiyorum.. burda bir tarif görmustum terbiyeli suluköfte öyle birsey ona bakmaya geldim

ay piacım onlar ne öyle yavvv öldüm bittim ben hele o çikolata havuzu yok mu adı yeter adı resmine gerek yok ne menem bişey olduğunu anlamaya. ellerine sağlık hayatım. ama ben kış çorbasını yapıcam oğluma hatta kendimde yiyebilirim değişik çorba arıyordum çok iyi oldu valla ben de bayılırım mutfağa hiç çıkmasam güzel güzel mamalar yapsam sadece bulaşık yıkasam bile mutluı olurum çok severim mutfağı ama artık hiç giremiyorum çalışınca ama tosun paşanın iştahı yerine gelsin ilk işim bu çorbayı yapmak olacak cokacimcoook

o ismi ben uydurdum :)) o corbayi bende cok seviyorum.cocuklarda seviyor..birde bakliyat cok gerekliymis cocuklar icin, disler icin

ben aslinda mutfaktan nefret ederim..benim ki tamamen mecburiyet sadece biraz keyifli gelsin diye böyle ..yoksa bulasik disinda mutfakta sevdigim bisey yok.ama cocuklara sevgiyle yapilan yemeklerin cok daha iyi geldigine inaniyorum.. ve cok sevap oldugunu okumustum

ooo iyi o zaman en azından sevap defterimizin bir ucundan tutuk ben çok özenerek yaparım valla yemeklerimi
böyle bildiğin değişik çorba tarifleri de varsa beklerim yine

ayy ben ne bulursam yapiyorum

mesela gecen sey aldim..burda hazir satiliyo bir kasede
bir pirasa,ceyrek kereviz,havuc,bir sey daha vardi ama adini bilmiyorum ... normalde bu malzemeler oluyor evde ama bir corba icin alinmiyor cok artiyor o zaman yada hem corbasi hem yemegi guzel olmuyor.. oyuzden oyle minik paketlenmisler tercihim

bütün bunlari yikayip iri dograyip 4 bardak suda hasliyosun..sonra blenderdan geciriyosun.. kokusu biraz agir gibi blenderdan sonra bir tane hazir crema koyuyosun bir kez daha blendder.. sonra ocagin isisinda kaliyor kremadan sonra tekrar kaynatmiyosun.. ben birde koyu olsun diye patates koymustum .. nefis olmustu.. vitamin bombeee

not ettim hayatım tariflerini böyle vitaminli şeyler olunca daha çok seviyorum oğlum da seviyor hele bu aralar kerevizsiz duramıyorum ben bi de karnıbaharsız. cokacimcoook

tamam tombilicim ben yeni biryerde okursam yada denersem yazarim sana

benimde islerim bitti..utum yemegim bitti okullular geldiiiii simdi yemek yiycez ve ben sonra uyumak istiyorummmm..sonra yine islerim var.. ama böyle her zaman tum gun evde olamiyorum ve oldugum zamanlarda ögle uykusu yapmak istiyorumboshayallersmileboshayallersmile

merhaba kızlar,
doktora gittim, antibiyotik verdi. ortakulak iltihabı olmuşum, kullan geçer dedi. zaten ağrılarım azaldı,sadece işitme kaybı yaşıyorum.2 gündür iltihap geliyor kulağımdan.neyse kurtuluyorum şükür,sağlıklı olmak gibisi yok vallahi.

çikolatım nolur gitmiş ol yoksa bu geceyi nasıl atlatacaksın canım ya kendiliğinden geçecek bir şey değilki kulak...

kallisim gittim merak etme,geçecek inşallah.. acaba sen nasılsın,hiç gelmemişsin bugün,akşama gelirsin inş..

..sahi ben chokoyla görüstüüüümmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:hihoyyyt:dance::dance: ins ikinizde biran evel iyilesirsiniz..

evet piamla görüştük,ne güzel ne kibar bir ses tonu var öyleee.bayıldım vallahii..

evet ihmale gelmiyor kulak ve diş ağrıları.zaten yerinde duramıyorsun ki... gittim mersam.

obur cuğum merhaba canım. yarışmayı boşverik artık.kardeşim 1.oldum ama para alamadım diye üzülüyordu,ben de acaba çok şişman çıktım mı diye...ama artık her ikisini de takmamaya karar verdik. napalım,hayat işte!
kız o kadar misafir nerdn çıktı,Kur an mı okutacaksın ayol? 35 kişi nasıl ağırlanır..anam anam anammm akannehir
doğru söylüyorsun kendimize bakmamız lazım,erkekler bir yere kadar bakarlar ,onların sağlam hallerinin bile ihtiyacı var bize değil mi...

üzülme canım,çocuk midesi ne kadardır ki,ancak kendine gelir. çok geçmişl olsun size de...
fazla da kilo almamışsın geriye,daha çok olur sanmıştım ama bu sonuç bence gayet iyi

selamlarrrrrr. isten geldim bugün yürüyecegim kosu bandinda önce söz vereyim geriye sözümü tutmasi kalir :))
kallisim hic gelmemis hayirdir. dün aksam doktora gitti birdaha ugramamis.insanin acisi olunca gözü hicbirsey görmüyor canim kiyamam.:teselli:

çikolatım sen gitmişsin doktora neyseki aklım kalmıştı umarım çabucak geçer canım.. benimki geçmiyor şu nalet dişim kaldı öylece sabahtan beri doktorlardaydım yine kırılan porselenim için doktorumu bulamadım sabahta gelmedi öğlende ağrıyan dişimide çekiyorum mecburen iğnelerim bitene dek ama sokaklarda bile elimde damlayla geziyorum sıcağa hiç gelmiyor kendimi ordan oraya atasım geliyor ağrım dayanılmaz valla...

reyhan ablam sorma valla mesajları bile okuyamıyorum sabaha bakarım ancak... doktordaydım işte sonrada kızları sinemaya götürdüm onların hatırına ama sen gel bana sor nasıl durdum bu saate dek...

reyhan ablam sorma valla mesajları bile okuyamıyorum sabaha bakarım ancak... doktordaydım işte sonrada kızları sinemaya götürdüm onların hatırına ama sen gel bana sor nasıl durdum bu saate dek...

ah birtanem ya kiyamam derdini unutmus kizlarin gönlü olsun diye sinemaya gitmis.. nasil doktor birsey yapamiyor anlamadim 3 gündür igne yapiliyor niye hala acin azalmiyor hay allah ya.
mesajlari bosver canim sen iyi olda acisini cikarirsin..:1hug:

ah sorma ablacım ya nasıl geçemiyor çünkü iyice azdırdım ben vakit geçirdim nereden bileyim kimbilir nasıl yayıldı iltihapta geçmiyor kolay kolay ama sanki pazar gününe nazaran çok hafif bir değişme var yinede yemek filan yiyemiyorum günlerdir çay ve kahve içemiyorum sıcak yediğimde içtiğimde yerimde duramıyorum herşeyi buz gibi yiyip içiyorum ancak....bu arada diğer ilaçlarımıda kullanamıyorum çünkü yapılan iğne antibiyotik ve çok ağır her seferinde imzalar veriyorum soruyorlar etkisi olup olmadığını yani biraz dandik bunun yanında çifter çifter ağrı kesici alıyorum diğer ilaçlarımı almaya korktum yemek düzenimde gitti iki lokma ne bulursam neyi yiyebiliyorsam öyle yiyorum özel şeyler ne canım istiyor ne yiyesim gelmiyor off atlatıcam işallah...
kızlar içinde ne yapayım ablacım ayça istanbulda kaç gündür o kursa gitti gökçe desen o tek aşına gezmeyi bilmez hiç huyu değildir hani alsa götürse kardeşini desem olmadı işte eşimde çok yoğun şu an yahşi batının bardaklarıyla başı dertte hemde çok, bugünde istanbula coca cola fabrikasına gittiler onlarda yaptıracaklarmış yani daha ne kadar zaman kendine gelemeyecektir ( tatil bitmeden götüreyim dedim kızları bugünde doktora çıkmışken hllettik işte...

ya sen ne zamandır kaanımızdan bahsetmiyorsun :))

ah canım benim çok sağolasın bir denerim sumak çok kullanırım sumaksız salata yapmam severimde çok elki iyi gelir...

cok iyi yapmissin hayatim tabiki götüreceksin cocuklari eglenceye.. takdir ettim sadece cok güzel birsey.
kaanimizi sorma be canim artik oturuyor yaramaz ne bulsa iki eliyle agzina tepistiriyor annesinin saclarini iki eliyle kavrayip haaaaammmmmm yapiyor. kocaman oldu esek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…