- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.881
sağol şekerim nazar değmesin totomu kaşıyımVayy vayy vayyy
Maşallah diyelimde nazar değmesin.
evet canım bir süre zararlı şeyleri bırakınca sonra saldırınca mide bile kabul etmiyorKızlar ben geçen gün ki tatlıları an sonra hala kendime gelemedim. Midem taş gibi oluyor sancılanıyor sonra . Şimdi de başıma ağrıyor ve midem bulaniyor
çok hafif geçirmişsin canım helal....Sabah 12.30da
1.5 bardak ayran
15.00
2 dilim kasar
16.30
tavada yumurta
20.00
haşlanmış tavuk göğüsü ve ayran
3 catal karpuz
şu 2lt
Spor yok. Temizlik ten öldüm yani.
kollontai morordek nilsub inatettimolacak
Benim kayınvalide sizinkilere 5 çekerdeKizz gelinden zayif kaynana mi olurbenim annem de yarimin annesi de tontik ama ben de onlarla ayni kulvara girmek üzereyken yeter uleynn demistim
Tatlım KV bende ne yazikki kendisi ileri derece obez.. Herşeyiyle ben ilgileniyorum tek basina hic birşey yapamiyo masanın üstünden tuzu bile uzanıp alamiyor ne yazikki yediklerime dikkat etsemde spor yapamiyorumgünaydınnn
yaa ebrucum sorma ben 70 in üstüne yarım kilo bile çıksam herkes kilo mu aldın diyor yarın kg altına insem çok vermişsin artık verme diyorlar 70 benim miladım anlayacağın dediğin gibi 2 kg görüntüyü çok etkiliyor
tatlım bayrama kadar sadece 1 kg mu yavaş veririm ama tam veririm diyorsun haaa
bayram hedyesi neyki ordeğim merak ettim listede olmayanlara da var mı
blanche canım ne antremanı yaptın sen tatlım yaaaaa böyle helak etmişin kendini
ebruşum kolay gelsin tatlım
kızlar 2 haftadır ben yokum yaakollontai nerelerde bu kadar boş bırakmazdı bi sorun falan yok dimi
Ben yarin bi el aticam canim bu uyari ve kinama olaylarınaKaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 14.06.16
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]
T tatlitambak - Y Yuppiyayye - savurgan - parkbyull M melampusefe -
Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...
Ayrıca bazı arkadaşlar güncel uyarılarını sabit geldikleri için almış. Umarım haftaya bol bol %2 ve giden uyarılar görürüz
kollontai
T tatlitambak 2 uyarı
savurgan 1 uayrı
M melampusefe 1 uyarı
Y Yuppiyayye 1 uyarı
parkbyull 3 uyrı
uyarıların son haliinatettimolacak
(09.04.16)
Kolay gelsin canim, yediklerine dikkat ediyorsan gecici sureligine spor olmasa da fazla etkilemez sanirimTatlım KV bende ne yazikki kendisi ileri derece obez.. Herşeyiyle ben ilgileniyorum tek basina hic birşey yapamiyo masanın üstünden tuzu bile uzanıp alamiyor ne yazikki yediklerime dikkat etsemde spor yapamiyorum((( ondan hayallere kapılmıyım dedim
iyi geceler canım cumaya hazırlık başlamışşiyi geceler kızlar.
Ay fena olmuş ama olur arada öyle, sen çok stresliydin hiç seni öyle görmemiştim; sporla telafi et yarın ve perşembe akşamları da yoğurtla geçiştirirsin. Ay benim de bugün canım baya gözleme çekmişti.Kızlar ben bugün baya saçmaladım.paylaşayımda beni taşlayınama ilk taşı kaçamaksız olanınız atsın
kollontai morordek nilsub
Sabah:2 lokma peynir+2 lokma pide (ramazan geldiğinden beri işyerinde kahvaltı yapamadığımdan ve mütemadiyen işe geç kaldığımdan,dolayısıyla evdede yapamadığımdan böyle oluyo)
Öğle:ıspanaklı gözleme+ayran
Akşam:yarım kase çorba+yarım tabak taze fasulye+salata+2 lokma pide
Şimdi sapıtma kısmına geçiyoruz: 1 kase çekirdek+gofret şu ince olanlardan h...ş hani 6 adet filan yemişimdir paket içinden+yarım kase kiraz
Spor:yok
Su:3 lt üstü
Kızlar ne yaptığımın farkındayım malesef
canım yaa ben kaçırmışım uzun süre mi kaslcak kv yanında geçici süreliğine mi geldiKızlar selam nabersiniz bugün eşimin izin günüydü KV min yemeklerini suyunu her şeyini ayarlayip gezmeye gittik ..nasıl iyi geldi anlatamam çok ihtiyacım vardı bu kaçamağa
Gunaydin nilkuş :)Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?