Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizz gelinden zayif kaynana mi olur benim annem de yarimin annesi de tontik ama ben de onlarla ayni kulvara girmek üzereyken yeter uleynn demistim
Benim kayınvalide sizinkilere 5 çekerde bakma ameliyattan sonra kilo almış şaka bir yana benim kayınvalide 43-45 kiloymuş eşim kucağında hatta eşimin mezuniyetinde bile zayıf cılız çoçuk gibi 1.62 boyu var çok zayıf amma idddiaaaalııı değil kendisi birisi aaa gelin kilomu almış dese alcakkk tabiii çoçuk doğurduuu diyordünyada tek doğuran benmişim gibibenden önce haşlıyor milletiii emme son 2 yıldır geçtim onu o zayıf acayip basenliiibide bana sürekli boyun var senin annem kilon hiç göstermiyor diyor

Tatlım KV bende ne yazikki kendisi ileri derece obez.. Herşeyiyle ben ilgileniyorum tek basina hic birşey yapamiyo masanın üstünden tuzu bile uzanıp alamiyor ne yazikki yediklerime dikkat etsemde spor yapamiyorum ((( ondan hayallere kapılmıyım dedim

Unutmadan menümüde yazıyım
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 KK peynir
Yarim domates
Yarim salatalık
1 dL kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Ara sade kahve
Öğlen 1 kase çorba
Ara 3 CB şekersiz çay
Aksam
1 tabak salata
6 yk semizotu

Su 3 lt
Spor bütün gün dolastim 3 defa merdiven ciktim indim instagram da fotosunu paylastığım merdivenler dilim dışına çıktı resmen :)

Ben yarin bi el aticam canim bu uyari ve kinama olaylarına
Kolay gelsin canim, yediklerine dikkat ediyorsan gecici sureligine spor olmasa da fazla etkilemez sanirim

Kızlar ben bugün baya saçmaladım.paylaşayımda beni taşlayın ama ilk taşı kaçamaksız olanınız atsın
kollontai morordek nilsub
Sabah:2 lokma peynir+2 lokma pide (ramazan geldiğinden beri işyerinde kahvaltı yapamadığımdan ve mütemadiyen işe geç kaldığımdan,dolayısıyla evdede yapamadığımdan böyle oluyo)

Öğle:ıspanaklı gözleme+ayran
Akşam:yarım kase çorba+yarım tabak taze fasulye+salata+2 lokma pide
Şimdi sapıtma kısmına geçiyoruz: 1 kase çekirdek+gofret şu ince olanlardan h...ş hani 6 adet filan yemişimdir paket içinden+yarım kase kiraz
Spor:yok
Su:3 lt üstü
Kızlar ne yaptığımın farkındayım malesef

Ay fena olmuş ama olur arada öyle, sen çok stresliydin hiç seni öyle görmemiştim; sporla telafi et yarın ve perşembe akşamları da yoğurtla geçiştirirsin. Ay benim de bugün canım baya gözleme çekmişti.

Ben de paylaşayım:

Sabah: kepek ekmekli sandviç (zeytin ezmesi, beyaz peynir ve yeşillikli), %100 karadut suyu katkısız
Öğle: 1 kase sebze çorbası, 1 avuç içi uzunluğunda, avuç içimin yarı kalınlığında rulo köfte
Ara: 2 hurma, 10 fındık
Ara: 10 fındık
Akşam 6: 2 avuç içinden küçük kadınbudu köfte, 4 yk patates püresi
Gece de acıktım, kötü olmayayım sabaha diye erkek arkadaşımın tabağından 2 parça tavuk nugget yedim.

Spor: 5.6k leslie yaptım, 5k leslieydi ben biraz geri sarıp bir kısmını yeniden yaptım.
Bugün ara ara da hep yürüyüşler yaptım totalde 13000 adım olmuşum :)
Su: 2litreden fazla baya.

günaydınlarrrr
Kızlar selam nabersiniz bugün eşimin izin günüydü KV min yemeklerini suyunu her şeyini ayarlayip gezmeye gittik ..nasıl iyi geldi anlatamam çok ihtiyacım vardı bu kaçamağa
canım yaa ben kaçırmışım uzun süre mi kaslcak kv yanında geçici süreliğine mi geldi

günaydın hanımlar
kollontai nilsub morordek ebrusonmez
dünki menüm
iftar:
bir kase çorba
sanırsam sofrada elimi başka bir şeye sürmedim ekmek yok
gece 12 de kavun yedim bir dilim
2 de bir dukan lavaşın arasına peynir koydum fümeyle yedim
ve hayatımın hatasını 2,30 da yaptım 4 tane kayısı 4-5 tane kiraz yedim...
3,20 de bir bardak süt içtim
ve bağırsaklar da fadimenin düğünü bir ishal..
sanırsam 93,5 oldum bu düğünle

2 litre su içtim benim için az bir su ama vakitsizlikten..
içim yanarak uyanınca kavuuuun diye bir böğürüşüm var ne siz sorun ne ben buz gibi kayısılarıda görünce...
bugünü sağlam atlatırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…