- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.401
merhaba hatunlar,
kallisim dualarım sanırım tuttu,ağrın azalmış. inşallah bir daha çoğalmaz ve kısa zamanda da komple kurtulursun şu illetten.
yeni üye konusuyla ilgili kesinlikle katılıyorum sana. ben obur ve tombiliyi çok sevdim,hem bol bol hem de sürükleyici paylaşım yapıyorlar. gitmeyeceklerine eminim.başka da almayalım,gerçekten manevi anlamda hepimize zarar veriyor gelip bir süre sonra ayrılmaları. motivasyon bozuluyor ister istemez.
ben şuan listede değilim belki ama kg vermek için yine çabalamaya başladım. pazartesiden beri yürüyorum ve hatta kar yağmasa ve her yer buz olmasaydı,pzts günü spor salonuna yazılacaktım.ben bu işi spor yapmadan başaramayacağım.evde koşu bandım var ama her zaman olmuyor evde. 4 gün spora gidip diğer günler evde yarım saat yürüyüşler yapmaya karar verdim. şuanda 3 gündür yapıyorum evde,kar hafifler hafiflemez spor salonuna kaydolacağım.bu arada bu sabah lahana,maydonoz suyu kürü yaptım,şu ibrahim saraçoğlu nun tarifi.1 hafta yapacağım bunu,gelişmelerden haberdar ederim sizi... tadı biraz kötü ama ben zaten kütür kütür çiğ lahana yiyen biriyim,limon sıkınca fena olmuyor,yapılabilir bana göre... listeye bir süre sonra girmek istiyorum kallisim ama şimdi değil,ben sana haber vereceğim...
tombili maşallah hiç aksatmıyorsun yürüyüşlerini,bu gidişle çok sürmeyecek kilolarını vermen...
piam sen de dün güzel beslenmişsin canım,devam devam
ayhhh bugün bir degisigimboshayallersmileboshayallersmile
tombilicim nasilsin? keyifler nasil ? bebis nasil?
dün yaptiklarimi yazim bari
sabah: 1 tane tost yagsiz sade kasar ve bir dilim salam vardi icinde
ögle:bir kepce terbiyeli sulu köfte (burdan almistim tarifi) ve 2 yk kasigi kuskus
ara: buyuk bir kupa süt
aksam: yarim nar,yarim ayva..ve cay ictim aksam otururken
canım benim inan bizde öyle hissediyoruz ve ben nasılsa 3 yıldır buralardayım bir gün bile şevkimi kaybetmedim sempatiksalakcinni bende tüm yaşamımı aktarıyorum işte burayaboshayallersmile..kimseyi kovmayız estafurullah gitmek isteyenide tutmayız zorlaohaoldumsmilegünaydın kallistecim
sen kovsan bile ben gitmem haberin olsun. beni çok güzel motive ediyorsunuz diyetimi rahatlıkla yapabiliyorum sayenizde. ayrıca benim hiç arkaşaşım yok yakınımda. sizlerle sanki yüzyüze gibi konuşuyorum dertleşiyorum kendimce sıkıntılarınızı paylaşmaya çalışıyorum. ben bayılıyorum buraya. gitmem işte kovsan bile. ben hala yeni üye miyim bu arada? her gün girmeye sizlerle bişeyler paylaşmaya çalışıyorum eşim bile kıskanıyor valla. kızlara anlattıklarını bana anlatmıyorsun diyor. kaydirigubbakcemile3
evet çikolatım bugün neyseki azaldı bu saate dek 2 kez tutt hafifçe atlattım geçse diye dua ediyorum ama ancak iğneler işe yaramaya başladı sanırım... teşekkür ederim hepinize tüm sıkıntılarım sizlerle azalıyor benim..merhaba hatunlar,
kallisim dualarım sanırım tuttu,ağrın azalmış. inşallah bir daha çoğalmaz ve kısa zamanda da komple kurtulursun şu illetten.
yeni üye konusuyla ilgili kesinlikle katılıyorum sana. ben obur ve tombiliyi çok sevdim,hem bol bol hem de sürükleyici paylaşım yapıyorlar. gitmeyeceklerine eminim.başka da almayalım,gerçekten manevi anlamda hepimize zarar veriyor gelip bir süre sonra ayrılmaları. motivasyon bozuluyor ister istemez. tadı biraz kötü ama ben zaten kütür kütür çiğ lahana yiyen biriyim,limon sıkınca fena olmuyor,yapılabilir bana göre... listeye bir süre sonra girmek istiyorum kallisim ama şimdi değil,ben sana haber vereceğim...
ŞenizŞenizbugün de ne kadar çenem düşük tombili nasılsın diyorlar bir dokunuyorlar bin ah işitiyorlar anlat anlat bitiremiyorum ama dedim ya sadece zayıflama amaçlı görmüyorum burayı bana dost oluyorsunuz siz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
güaydınlarrrrrropuyorumnanaktan ağrısız gecede sonra ağrısız bir sabaha uyandım çok mutluyum opuyorumnanaktan hepiizi öpüyorum...
yarı akşam iğnelerim bitiyor cumartesi sabah diğer ilaçlarımı kullanmaya ve diyetime başlıyorum işallahsempatiksalakcinni
herkese günaydın
lostun son sezon ilk bölümü dün akşam amerikada yayınladı. şimdi ben de izlicem netten, yoksa çatlarım akannehir
sonra burdayım hepinizi öptüm...
günaydın arkadaşlar bir kaç gündür uğrayamaz oldum . samsundan ablam geldi ( görümcem 9 yani 2de dünya güzeli kızı var sabah akşam onlarla geziyoruz bi taraftanda kız kardeşim burda ablamdan fırsat buldukçada onla geziyoruz anlayacağınız sayelerinde acayip yoğun oldum :) çok yoruluyorum gezmekten . diğer taraftan cumartesi günü samsuna gitmeyi planlıyoruz ablamı ve kızları bırakmak için ama dünden beri acayip kar yağıyor korkuyorum yola çıkmaya . eşimide yalnız göndermeyi istemiyorum off kafam karıştı.
kallisim bi yerlerin mi ağrıyor canımcım çok geçmiş olsun .
çikolata kız kardeşin ne zaman çıkacak tv ye yazdıysan kaçırmadım inşallah.
annecim nasılsın nasıl gidiyor
harikasın valla o nasıl güzel bir liste bravo sana. kara görünüyor valla
keyifler süper dün kuzumla nasıl güzel oynadık teyzesi görsen. hala yemek yediğinin tadı yok ama napıyım sağlığı yerinde olsun da hiç bir zaman çok yesin istemedim zaten.
legolardan otopark yaptık arabalarını koyuyor oraya. dili daha tam açılmadı bizim tembelin ottopak ottopak diye istiyor otopark yapalım diyor. ama aklıma bişey takılıyor ya senin de oğlun vardı belki akıl verirsin bana. silahlara çok meraklı hiç almadık silah kuzuma almayı da düşünmüyorum asla. tv de falan ben izletmezdim ama şimdi kayınpederime değiştir diyorum silah çıkınca hiç oralı olmuyor ve tabi bir de eltimin oğlu var onda görüyor ama ben çok sinir oluyorum ya. geçen de birisi erkek çocuğu bu o kadar üstüne düşme hepimiz oynadık hangimiz katil olduk dedi esirgedikçe daha çok tatlanır dedi aklım karıştı bilmiyorumkismile
tombili canım , benim yürüyüş bandım var. orda yürüyorum.ama her zaman mümkün olmuyor,daha doğrusu her zaman motive olamıyorum ona çıkmak için. oysa spor salonuna gidince,oraya spor yapmak için gitmiş oluyorsun ve o zaman da bırakamıyorum.nerdeyse 1,5 saat yapıp geliyorum. bu gideceğim yerde,üyeliğe pilates ve aerobic de dahil. o yüzden hoşuma gitti biraz da... yaz gelene kadar evde idare et,sonra sen de çıkar dışarda yürürsün bol bol canım. lahana-maydonoz kürü ile ilgilş, şuana kadar sabahtan beri 3 kere vc ye gittim ve sanki günlerdir gitmemiş gibi ... halbuki zaten wc ye rahat çıkarım...toksinleri attığı bir gerçek ama 1 haftadan fazla yapmam ben . yazarım hergün buraya sonuçları
azmimiz hiç kaybolmasın canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?