- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.001
Ne güzell spora başlamışsın canım, bebeğin kaç aylık buarada benim dört aylık uyumaktan pek hoşlanmayan bir kızım varGerçekten spor yaptığım zaman o hantalligim. Halsizligim yorgunluğum uçup gidiyor. Sürekli uyku halinden çıktım daha dinc ve enerjik oldum hep. Veee asıl hoşuma giden şey ise sütümün artması.... Sporu yaşam tarzı haline getirmek lazım en az 20 dk olsa da
Menüde sporunda çok güzel olmuş.canım tebriklerDunun menüsü
kollontai morordek nilsub T tatlitambak
Sahur
Mantarli omlet
Domatesli salatalikli kahvalti
Cay
Iftar
1kase mercimek corbasi
2yk kadar patlican beğendi
1parca tavuk pirzola izgarada
1bardak ayran
Iftariyelikerden de
Az peynir 1kayisi 1hurma 2zeytin
Tabagin boreklerini pilavini patateslerini yarime yedirdim zorla yoksa o bana yediricekto ben kazandim savasi heyyt be
Su:2,5lt
Spor sahilde 1,5 saat filan yurumustuk iftardan önce..iftardan sonra da bi 40dk turladik..
Sahura döndük eve su cay soda derken sabah deney vardi kostur kostur geldim ölüuyom uykusuzluktan su anda..ayrica daha regli de olamadim davul gibiyim cok mutsuzummm
Ne güzell spora başlamışsın canım, bebeğin kaç aylık buarada benim dört aylık uyumaktan pek hoşlanmayan bir kızım varduan tek korkum sütümün azalması sütüm çok iyi geldin bana
Hanimlar iftardan once tartilmayi unutmayin
Tamam canım ben telefondan girerek yazdım onu hatırlatma amaclı. Kim oruc tutuyor kim tutmuyor o an bilemedim :)Ben oruç olmadığım için yarın tartilacam
Canım sen de günlük menülerini paylas bizimle. Eski yarısmacılardansın ama hem senin takıma alısman hem de diger üyelerle kaynasman icin 2 haftalık bir deneme süresi olacak :)Hosbulduk canııımm inan kaçıncı takımlarımız unutmuştum hatta dün bir bakayım dedim bulamadım
Ben unuttum yaaHanimlar iftardan once tartilmayi unutmayin
Yarın oruc tutacak mısın peki canım? Eger tutacaksan da yarın ogleden sonra tartılman mümkünse o zaman tartıl, o kilonu yazalım gec de olsa.Ben unuttum yaaaslında aklımdaydı ama iftarankadar uyuyakalmışım kalkıncada unuttum iftar telaşıyla
Vaay cok iyi
yok Can'ım ya bu hafta sporsuz geçti 200 300 gram ancak verebildim.tahminimce bundan sonra zor veririm. bu kadar kolay ve hızlı vermemin sebebi (bence) hamilelik kilolarımı bünyemin kabul etmemesiydi.bakalım haftaya ne olacak.79 lu kilolara inmişsin Can'ım gözün aydınDesene yine bir rekor yapacaksın bu hafta da
Evet yarın tutucam ama akşam 5 ten sonra ancak tartılabilirim canım.olmazsa sahura kalktığımda tartılayım bariYarın oruc tutacak mısın peki canım? Eger tutacaksan da yarın ogleden sonra tartılman mümkünse o zaman tartıl, o kilonu yazalım gec de olsa.
Vaay cok iyi
Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın aynı duygular içerisindeyim içine görebildiğim dogrudüzgün kotum yok ama bu halde almakta istemiyorumumutlayasasen
hoşgeldin Canım ben de yaklaşık iki ay önce geldim takıma. ben de ocakta doğum yaptım 4.5 aylık oğlum var. diyet için erken davrandım,kilolar sebebiyle psikolojim bozulmuştu ve hep öyle kalacağımı zannediyordum.diyet yapmayı gözüm de yemiyordu. en sonunda eşimle iddiaya girdik, be bu süreçte 10 kilo verdim.hamilelik öncesi kilomdan da zayıfım. Doğum sonrası ne kadar erken başlarsan o kadar kolay veriyorsun kiloları. sen de biliyorsundur uzmanların da doğumdan iki ay sonra diyeti önerdiğini.sütümü sorarsan normalde günde iki kez mama veriyordum oğluma süt azdı çünkü. şimdi ise bire düşürdüm ve onunda miktarını azalttım. sütüm azalacak diye dert etme bence. diyet dediğim şey şekerli ve kalorili şeyleri kesmek değil mi? bunlar da zaten sütü etkilemiyor. sütüm de oğluşumı baya besliyor ve tombik bir oğlum var
Çok teşekkürler canııım baya motive oldu banaHiç korkma canım benim oğlum büyük 22 aylık ama sütüm de hiç azalma olmadı şimdiye kadar. Protein ve sebze ağırlıklı beslen ve 3 lt su ile. Sütüne hiç bısey çık olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?