Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bilerek yeni kıyafet almadım canım biliyorumki alırsam bu kiloları kabullenmiş olacağım kıyafetlerin içine sığıyorum ne guzel vermesem de olur diye düşünüp öyle devam edecektim. ben en çok motive eden şey tek tip giyinmemdi. çok katı bir diyet yapmana gerek yok Can'ım bol su iç salatanı ihmal etme proteinini al. sütün niye azalsın ki? ben ilk oğlumda da diyet yaptım , onda da sütüm artmıştı.ve güzel zayıflamıştım. durumumuz aynıymış senle rakip olalım istersen

Evet yarın tutucam ama akşam 5 ten sonra ancak tartılabilirim canım.olmazsa sahura kalktığımda tartılayım bari
O zaman ramazan dışında Ebru'ya yaptıgımız gibi yapalım sana da :)
Sen sahurdan önce tartıl ama muhtemelen iftar-sahur arası cok yakın oldugundan bekledigin kiloyu göremeyeceksindir :) Sabah bildirimi yaparsın. Sonra akşam 5'ten sonra bidaha tartıl, daha eksik olursa degistiririz :) Amaç bildirimsiz kalma yani olur da akşam gene unutursan falan diye böyle bi çözüm buldum şimdilik
Canım sen verdigini biliyorsun neticede milletin dedigine bakma. Bazı insanlar cidden cekemediginden de sırf karsısındakini üzmek icin de böyle seyler diyebiliyor. Bir de dogumdan sonra ister istemez vucut degisime giriyor ve senin de dogumunun üzerinden cok asırı bir süre de gecmis sayılmaz. Zamanla vucudun daha da toparlar kendini. Moralini bozma, aynen devam

yok canım bozmuyorum moralimi. aslında daha fazla sarılmam gerektiğini anladım özellikle spora. bütün kıyafetlerimin içine girebiliyorum ne güzel ve bu benim için büyük bir başarı.

Canım sen de günlük menülerini paylas bizimle. Eski yarısmacılardansın ama hem senin takıma alısman hem de diger üyelerle kaynasman icin 2 haftalık bir deneme süresi olacak :)
Tatlım takıma davet edilince takım kurallarına soyle bi goz Gezdiridim umarım iki haftayı. Başarıyla atlatırım :) :) :) menülerimi akşam paylaşırım genellikle eksiksiz olsun diye sadece genellikle menülerin yanında etiketlemeler var bilemedim gurup içerisinde herkes birbirine yorum yapabiliyor mu yoksa eşler mi yapıyor bi yanlışlık yapmak istemem

Canım sen de günlük menülerini paylas bizimle. Eski yarısmacılardansın ama hem senin takıma alısman hem de diger üyelerle kaynasman icin 2 haftalık bir deneme süresi olacak :)
Tatlım takıma davet edilince takım kurallarına soyle bi goz Gezdiririm umarım iki haftayı. Başarıyla atlatırım

Canım herkes birbirine yorum yapabiliyor. Kaptan ve yardımcıları menüyü görsün diye özellikle etiketliyorlar. Cunku 3 gün üst üste menü yazmayana uyarı cezası veriyoruz. Bir de bi ara herkese rakip secmistik, rakibi etiketliyorlar.
Şu ara kaptan takıma pek ugrayamadıgı icin beni ve nilsub'u etiketlesen yeterli :) Kaptanımız kollontai gelince zaten tanısırsınız onu da etiketlersin

Valla çok iyi olır canım ya hemde ben motive olmuş olurum aslında yemekten çok da kısabileceğimi düşünmüyorum da sayende kıymetli totomu kaldırıp yürüyebilirim normalde deli yürüyebilir birisiyim çünkü bebekle ev bekliyorum şimdi

Tamamdır annaştık morordek cim :)

Kızlar modem bozuldu benim bu sabah 76,4 düm olurda sabah giremezsem en son kilim buydu ...eşimin telini aldim geri istiyor vermeden iki günlük menumu de yaziyim..
Dun
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 bardak şekersiz süt
Ara 3 kayisi
Öğlen ve akşam
1 kase çorba 2 kepçe
1 tabak salata
6 yk türlü
Su 3 lt spor 3 mil

Bugün
Sabah
1 bardak süt
1 domates
1 KK peynir
1 dL kepek ekmeği
Ara 1 şeftali
Öğlen 1 tabak semizotu salatası
Aksam 1 kepçe çorba
3 izgara köfte

Su 3 lt spor 2 mil

Herkese merhaba kızlaryaklaşık bir yıldır (hamilelik dogum) büyüyen porsiyonlar artan öğünlerde sonra iyi ki sizinleyim...
Evet bugün saçmasapan hiiiç de hoş olmayan bir menüyla karşınızdayım ama emin olun her lokmamda akşam bunu yazacaksın unutma dedim kendime bunu düşünmek bile çok iyi geldi bana :)
Şimdi
Menüm morordek nilsub
Sabah:
2dilim ekmek
2 az yağda yumurta
Domates
Ara: 1muz
Öğle:
3 ev poğaçası
Yarım dilim peynir
Ara:1er kayısı kiraz ve şeftalili oluşan meyve salatası
Akşam;
1 kase çorba
2 kaşık mantı
Yoğurt
Salata
Spor: yapamadım
Su: yaklaşık 3 lt

Ben şimdiden listeyi şuraya ekleyeyim. Yarın son durumuna karar verilir kimler dönüyor, nasıl bildiriliyor diye :)
Sabah 11:30'da hocalara sunum yapmam gerekecek, o yuzden ancak 12:30'dan sonra gelirim ben hanımlar, merak etmeyin :) Bildirimlerinizi toparlarım o zaman. Simdiden hepinize iyi geceler ve bol eksiler

Bu arada toplight kaptanım sana sormak istedigim sorular var:

• nilsub 466. etapta kilosu sabit diye bildirim yaparak izne ayrıldı. Bu etapta dönerse 466. etapta bildirim yaptıgı icin kilo yüzdesini 470-466=4'e bölecegiz degil mi? +1 eklememize gerek yok?
  • d_mndc de 467. etapta bildirim yapmayarak izne ayrıldı. Burada da +1 ekleyip 470-467+1=4'e bölünmesi gerek sanırım? Karar defteri'nden böyle anladım ama yanlıslık olmasın :)
  • umutlayasasen de en son 340. etapta 8. takımdan izne ayrılmıs. O yuzden listeye girdigi zaman yeni üye gibi islem yapmamıza gerek yok degil mi? Ya da zaman aşımına falan ugrar mı malum 100 kusur etap gecmis :)
  • Ben bunları varsayarak asagıya o sekilde ekledim ama bi yanlıslık varsa düzeltebilirsin kaptanım :)

***5. Takım 470. Etap***

nilsub (74,1///) 466. etapta bildirim yaparak izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
d_mndc (77,4/76,4/1/%0,34) 467. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü
tatlitambak (80,9///)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,8///)
parkbyull (94,8/)
inatettimolacak (80,7///)
Ozaly (59,9///) mezun olan üye geri döndü, başlangıç tarihi: 24 Mayıs, başlangıç kilosu: 61.6, hedef kilo: 58

5. takım ortalaması:

Takım içi liste:
umutlayasasen (73///) 340. etapta izne ayrılan üye geri döndü, izne ayrıldığı kilo 70
blanche_ea (58,6/)
btlbetul (64,7/)
morordek (59,7/)
toplight (72,4/)

Evet menün cidden kötü canım. Seni buradaki arkadaslara havale ediyorum, seni bi topa tutsunlar da bakalım bir daha böyle menüyle gelebiliyor musun?

Sabah kahvaltısı güzel. Meyveyi genelde sabah öğlen arsi tercih etmene güzel ama ikinci arada da meyve olmamış bence. Sütlü kahve ve yanına badem ceviz fındık belli sayılarda tabi olabilir. Sütun kaliteli olsun istiyorsan kaliteli şeyler tüketmelusin. Öğlen berbat olmuş. Söze gerek yok. Akşam ise yine karbon. Hidrat ağırlıklı. Hani protein canım Nerede. Sağlıklı besleniyoruz ki bebise kaliteli süt ler gitsin. Suyun güzel canim

Ayyy süper olur evet yaa şu an hala uyumadım ve suya veriyorum kendini sahurdaki kilo çok mantıklı olmayacak evet.ben yarın 5 ten sonra bi bildirim daha yaparım tatlım teşekkürler :) haftayada unutmam böyle bi sorun olmaz

Kızlaaaaaarrr bugün ne yedim
Sabah
4-5 dilim salatalık
Öğlen
4 tane kuru Pasta
Akşam
Yarım porsiyon mantı neredeyse etsiz
Ve salata
2 top dondurma

Spor vay canınaaaa
:)

Bugün jillian level 3 yaptım bugün son günümdü
1 aaat öncede jillian 6 week 6 pack yaptım
2 hafta da 6w6p devam edijem

Yarın büyük gün ve ben hazırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…