- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.461
Menu yazayim :
Sabah:
1 kase yogurt, 2 tane tanesi 67 kallik sekersiz granola bar
Ara: 2 hurma
Ogle
Somon fumeli bademli yesil salata
Ara: 1 hurma
Ara: 4 yesil erik kucuk
Aksam iftara gittik
1 kase ezogelin corbasi, 1 tane icli kofte, iskender donerin sadece etleri, 2 kasik da salata
spor 3 mil leslie
su 3 litreye yakin
canım senin menünde çok güzel.....Bugün ku menum
Sabah
Bir küçük salatalık
Bir domates
Peynir
Zeytin
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
İki fincan cay
Öğle
4 5 yemek kaşığı yeşil fasulye
Aksam
Bir kase ayran aşı
Bir tane karnıyarık
Bir tane küçük icli kofte
canım bende senin gibiydim ist başka yerde yaşayamam diyordum ama öyle değilmiş şimdi burdan başka yerde zor yaşarım gibi geliyor....Aynilsub benim eşimde çok heves ediyor böyle yerlere oda ilerde böyle yerlerden ev almak istiyor bari 3 ay kafa dinleriz diyorda anacım ben nasıl bir bayansam ben insan olmayan sessiz yerlerde boğulacak gibi oluyorum sevmiyorum alışmışım şehrin kebab benzin kokusuna araba seslerine bebeklikden itibaren duramıyorum geçen yıl denize gittik toplasan 10 kişi yok diye 1 saat bile durmadım aslında mis gibi yerler ama sevmiyorum
yok canım güzel menün sahurda mecbur yemişsin ...selamlar sabahlar
@kollontainilsub @morordek toplight @ebrusonmez
dünki menüm...
iftar:
fırında kabak mücver
domates çorbası
ekmeksiz
sahur:
bir haşlanmış yumurtanın beyazı
2,5 bardak ayran
salatalık
avuç içi kadar ekmek (ekmeğim bitmiş)
su 2,5 litreyi geçti muhtemelen de hesap etmemişim bu sefer..
canım sen bu hafta sıcaklardan iptal vaziyette bişey yemedin ki bence sen bu hafta dereceye girecen içime öyle doğdutaktınız siz benim kiloya veriyom daha ama ben yıllardır metabolizması yavaş biri olarak az az veririm
ayy sen anlattıkça benim hoşuma gittiDün tambağım yazmış galiba herkesin görüşü farklı olabilir ama sağlık sorunları dışında izne ayrılmak istemiyorum ben yoksa tepetaklak oluruz bence ayrılma sen de T tatlitambak biz takılalım rakibecimben de 5gün sonra anama gidiyom ama bak hiç izin filan dedim mi hatta bizimkiler bilmiyo diyette olduğumu demiştim ya 5-6aydır da gidememiştim görünce çok şaşıracaklar anneme de dicem beni zorla yedirmeye çalışırsa giderim hemen bayramdan sonra aynen diyetime sporuma devam edicem..
Ayrıca kızlar bizim oralar nasıl güzeldir şimdi yayladaki eve çıkmış bizimkiler oooh mis gibi erken uyanıyosun zımba gibi annemin bahcede de çıkmış herşeyi salatalık,kabak,fasulye,biber patlucan dikmiş büyüyomuşş milyon çeşit yeşillik var bahçedeeee anaaammm çok heyecanlıyım
günaydın şekerim...günaydın kızlar
ahanda bir fesat eklendi listeye...Biz fenayizdir takariz hemen
zaten seni bu misafirler öldürecek....Kızlar ben bugun cok ama cok yoğunum. Dün iftardan sonra evin yarısını ancak temizledim. Bugun de misafir var hem yarım kalan temizlik hazırlık ve bide dışarıya çıkacağız işlerimi var. Aksama ölmezsem yazarim
günaydın geldim geldim...Günaydınnn hanımlarrr.. nasılsınız bakalım kımsecıkler yok mu yıne
evet kv getirmiş kabaklar semizotları yeşillikler hemen zeytinyağlı kabak yemeği yaptım süper lezzetli oldu....Dün tambağım yazmış galiba herkesin görüşü farklı olabilir ama sağlık sorunları dışında izne ayrılmak istemiyorum ben yoksa tepetaklak oluruz bence ayrılma sen de T tatlitambak biz takılalım rakibecimben de 5gün sonra anama gidiyom ama bak hiç izin filan dedim mi hatta bizimkiler bilmiyo diyette olduğumu demiştim ya 5-6aydır da gidememiştim görünce çok şaşıracaklar anneme de dicem beni zorla yedirmeye çalışırsa giderim hemen bayramdan sonra aynen diyetime sporuma devam edicem..
Ayrıca kızlar bizim oralar nasıl güzeldir şimdi yayladaki eve çıkmış bizimkiler oooh mis gibi erken uyanıyosun zımba gibi annemin bahcede de çıkmış herşeyi salatalık,kabak,fasulye,biber patlucan dikmiş büyüyomuşş milyon çeşit yeşillik var bahçedeeee anaaammm çok heyecanlıyım
günaydın kaptanım sıcaklardan bu halsizlikler birde gerçekten bende düzgün beslendiğimden beri tatlıyı hayatımdan çıkardığımdan beri baş ağrılarım yok denicek şekilde azaldı....ben yarının cuma olduğunu unutmuşum kızlar nilgün cüm hatırlatmış oruçlu olanlar lütfen hemen iftardan önce tartılıp bana bildirin ya da buraya yazın ben akşam üzeri listeyi eklerim takıma
yok canım yaa hurafe onlar bende çok çekerdim sancıdan evlenince geçer dediler evlendim yine geçmedi kızımı doğurdun yine geçmedi 2. doğumdan sonra çok azaldı yaşım ilerledi ondanmı 2. doğumdanmı bilmiyorum şimdi sadece bel ağrım oluyor ....Ya kızlar birisi de bana geçenlerde yazmıştı regli niye bu kadar kötü geçiyo diye mesajı bulmadım biraz bakındım dakusura bakmayın artık hanginizse. çok gittim doktora yaptırdık herşeyi tahliller ultrasyonlar filan çıkmadı bişey kistten şüphelenmiştiler.. milyon tane doktora gittik hepsi aynı ortak kanıya vardı evlenip düzenli bazı sporlardan sonra ve çocuk yaptıktan sonra normale dönüyomuşş..ne alakaysa araştırdım ben biraz altı boş gibi geldi onların yalancısıyım ben de valla..vazgeçtim artık kaderimdir çekerim deyip kıvranıyorum her ay işte
canım ramazanda tatlının dibine vurdum ben uaaagünaydın kaptanım sıcaklardan bu halsizlikler birde gerçekten bende düzgün beslendiğimden beri tatlıyı hayatımdan çıkardığımdan beri baş ağrılarım yok denicek şekilde azaldı....
kusura bakma ex rakibem başka rakibe bulmuşsun kendine. tabii baktın benden umut yok. neyse buradayım artık hafta sonunu da atlatayım hayırlısıyla, ondan sonra kimse tutamaz beni. arkadaşlar biliyor beni hızlı veriyorum iki hafta hariç hep iyi yüzdelerle gelmiştim. tabi onlar hamilelik kilosuydu bakalım bundan sonra Nasıl olacak ex rakibem
şu tatlıyı bırakabilirim gün oldum ben diycem yaaacanım ramazanda tatlının dibine vurdum ben uaaa
Dün tambağım yazmış galiba herkesin görüşü farklı olabilir ama sağlık sorunları dışında izne ayrılmak istemiyorum ben yoksa tepetaklak oluruz bence ayrılma sen de T tatlitambak biz takılalım rakibecimben de 5gün sonra anama gidiyom ama bak hiç izin filan dedim mi hatta bizimkiler bilmiyo diyette olduğumu demiştim ya 5-6aydır da gidememiştim görünce çok şaşıracaklar anneme de dicem beni zorla yedirmeye çalışırsa giderim hemen bayramdan sonra aynen diyetime sporuma devam edicem..
Ya kızlar birisi de bana geçenlerde yazmıştı regli niye bu kadar kötü geçiyo diye mesajı bulmadım biraz bakındım dakusura bakmayın artık hanginizse. çok gittim doktora yaptırdık herşeyi tahliller ultrasyonlar filan çıkmadı bişey kistten şüphelenmiştiler.. milyon tane doktora gittik hepsi aynı ortak kanıya vardı evlenip düzenli bazı sporlardan sonra ve çocuk yaptıktan sonra normale dönüyomuşş..ne alakaysa araştırdım ben biraz altı boş gibi geldi onların yalancısıyım ben de valla..vazgeçtim artık kaderimdir çekerim deyip kıvranıyorum her ay işte
ay kötü işte ye benimde canım nasıl poğçalar tatlılar şerbetli tatlılar istiyor canım ama yapmıyorum ....canım ramazanda tatlının dibine vurdum ben uaaa
bende 76 lardayım 77 olmadıysam yarın sabah tartılıcam bakem....nilsub sekercim genellikle eşim oruçlu olduğu için kızla ilgilenirken yazıyorum 66 diiilll kuzum ben 76 yım yaa boyun boyuma kilom kiloma diiiil ya ama rakip olmak için ne gerekiyor bilmiyorum ama olabiliriz de tabi yinede yannnnııız çoğ acımasızsın yafuuuu
evet tatlıtambak çözümü buldu adet sancısına sonnnnnnn...Canim benim. Ben de evlenmeden önce regl imi çok sancılı geçirirdim özellikle 2. Doğumdan sonra sancı falan kalmadı şükür. Acil evlen kiz. Her ay çekilir mi bu sancı.
canım ramazanda tatlının dibine vurdum ben uaaa
bırakıcaksın bebişine yazık sütten onada geçiyor şekerdeki butun zararlı maddeler yapma en güzeli kuru incir hurma gün kurusu kayısı tatlı isteğini bastırır ve bir sürü faydası var;şu tatlıyı bırakabilirim gün oldum ben diycem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?