Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım senin menünde çok güzel.....

canım bende senin gibiydim ist başka yerde yaşayamam diyordum ama öyle değilmiş şimdi burdan başka yerde zor yaşarım gibi geliyor....
yok canım güzel menün sahurda mecbur yemişsin ...

günaydınlarrrrr
taktınız siz benim kiloya veriyom daha ama ben yıllardır metabolizması yavaş biri olarak az az veririm
canım sen bu hafta sıcaklardan iptal vaziyette bişey yemedin ki bence sen bu hafta dereceye girecen içime öyle doğdu
ayy sen anlattıkça benim hoşuma gitti
kızlar yaa gözlerim açılmıyo kendimi çok yorgun hissediyorum inş bir an önce toparlarım

günaydın kızlar
günaydın şekerim...
Biz fenayizdir takariz hemen
ahanda bir fesat eklendi listeye...
zaten seni bu misafirler öldürecek....
Günaydınnn hanımlarrr.. nasılsınız bakalım kımsecıkler yok mu yıne
günaydın geldim geldim...
evet kv getirmiş kabaklar semizotları yeşillikler hemen zeytinyağlı kabak yemeği yaptım süper lezzetli oldu....

ben yarının cuma olduğunu unutmuşum kızlar nilgün cüm hatırlatmış oruçlu olanlar lütfen hemen iftardan önce tartılıp bana bildirin ya da buraya yazın ben akşam üzeri listeyi eklerim takıma
günaydın kaptanım sıcaklardan bu halsizlikler birde gerçekten bende düzgün beslendiğimden beri tatlıyı hayatımdan çıkardığımdan beri baş ağrılarım yok denicek şekilde azaldı....

Ya kızlar birisi de bana geçenlerde yazmıştı regli niye bu kadar kötü geçiyo diye mesajı bulmadım biraz bakındım da kusura bakmayın artık hanginizse. çok gittim doktora yaptırdık herşeyi tahliller ultrasyonlar filan çıkmadı bişey kistten şüphelenmiştiler.. milyon tane doktora gittik hepsi aynı ortak kanıya vardı evlenip düzenli bazı sporlardan sonra ve çocuk yaptıktan sonra normale dönüyomuşş..ne alakaysa araştırdım ben biraz altı boş gibi geldi onların yalancısıyım ben de valla..vazgeçtim artık kaderimdir çekerim deyip kıvranıyorum her ay işte

yok canım yaa hurafe onlar bende çok çekerdim sancıdan evlenince geçer dediler evlendim yine geçmedi kızımı doğurdun yine geçmedi 2. doğumdan sonra çok azaldı yaşım ilerledi ondanmı 2. doğumdanmı bilmiyorum şimdi sadece bel ağrım oluyor ....

Kıııız ne ex yaptın beni hemen söyle bakiiiimmm

nilsub sekercim genellikle eşim oruçlu olduğu için kızla ilgilenirken yazıyorum 66 diiilll kuzum ben 76 yım yaa boyun boyuma kilom kiloma diiiil ya ama rakip olmak için ne gerekiyor bilmiyorum ama olabiliriz de tabi yinede yannnnııız çoğ acımasızsın yafuuuu

Yok canım bende izne ayrılmayı düşünmüyorum daha kontrollü olurum yaaa. Kız kaç kilo oldun özelden yaz bana ben yarına kadar catlarim

Canim benim. Ben de evlenmeden önce regl imi çok sancılı geçirirdim özellikle 2. Doğumdan sonra sancı falan kalmadı şükür. Acil evlen kiz. Her ay çekilir mi bu sancı.

canım ramazanda tatlının dibine vurdum ben uaaa
ay kötü işte ye benimde canım nasıl poğçalar tatlılar şerbetli tatlılar istiyor canım ama yapmıyorum ....
eşimde diyor eskiden çok yapıyordun diye bende yaparsam dayanamam yerim diye yapmıyorum diyorum....

bende 76 lardayım 77 olmadıysam yarın sabah tartılıcam bakem....

Canim benim. Ben de evlenmeden önce regl imi çok sancılı geçirirdim özellikle 2. Doğumdan sonra sancı falan kalmadı şükür. Acil evlen kiz. Her ay çekilir mi bu sancı.
evet tatlıtambak çözümü buldu adet sancısına sonnnnnnn...
koca bulun ....
demekki o zaman doğru benimde 2. doğumdan sonra kesildi sancılarım...

canım ramazanda tatlının dibine vurdum ben uaaa

Sen çık kaptanım o diplerden yüzeylere doğru.
Önceden tatlı nedir bilmeyen ben Heleki Şerbetli tatlıyi sevmeyen ben. Evlenince eşim sayesinde. Sabahlar kahvaltıdan sonra Şerbetli tatlıları götürmeye başladık. Sonuç 110 kilo oldu tabi.
Şimdi ise beyaz ekmek tuketmiyoruz. Tatlı ise arada ya misafir gelince ya da biz gittiğimiz zaman yer eşim. Ben de canım çok istedi ise 2 catal o da sütlü yoksa yok yemem yani.
Halsizlik baş ağrısı yorgunluk bbitkin lik minimum düzeyde canm. Sağlığımız herseyden önemli.

şu tatlıyı bırakabilirim gün oldum ben diycem yaaa
bırakıcaksın bebişine yazık sütten onada geçiyor şekerdeki butun zararlı maddeler yapma en güzeli kuru incir hurma gün kurusu kayısı tatlı isteğini bastırır ve bir sürü faydası var;
Çok lifli bir besin olan incir A, C ve B vitaminlerinin yanında sodyum, potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve demir mineralleri açısından oldukça zengindir. Ayrıca, özellikle kuru incirde omega-3 ve omega-6 yağ asitleri ve protein bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…