Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba canım takımımıza'mı katılmak istiyorsun?

Kız ben yaptım da Şerbetli tatlidan daha da tatlı oldu.
ben 2 incir 2 kaysı koydum chai tohumu koydum üstüne de ceviz tarçın mis gibi oldu vallagi

Kız ben yaptım da Şerbetli tatlidan daha da tatlı oldu.
ben 2 incir 2 kaysı koydum chai tohumu koydum üstüne de ceviz tarçın mis gibi oldu vallagi
bende çok seviyorum illa sabah aç karnına değil tatlı krizi tuttuğunda yapılacak harika bir tatlı hemde çok sağlıklı:)

hadi bakalım yarın sabah belli olucak kilo durumları ayyy ben bu ara 76 fazla gelebilirim ama yaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse moral bozmak yok yarın yarış başlıyorrrrr

sende ben gibi yukarı yukarı tırmanıyon biz yanlış yöne gidiyoz bence.... ayyy ben gene acıktım ühühühüüüü....

Gellddiimm kaptanım. Biraz gecikmeli de olsa buradayım.

Aha haaaa tamda 1.61 boy 76 kiloyuum acıma banaaa
Hoşgeldin canım.
hadi bakalım yarın sabah belli olucak kilo durumları ayyy ben bu ara 76 fazla gelebilirim ama yaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse moral bozmak yok yarın yarış başlıyorrrrr
Bende yarışa katılıyorum.Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapmalıyız.
Bol da süt yapar bu canım

Hoşgeldiniz kızlar

ilk sayfadaki kuralları oku canım ve buraya okudum kabul ediyorum yazarsan takıma girebilirsin canım .....
hergün düzenli menü bildirmen gerek yediklerin içtiğin su ve günlük sporun .
cuma sabahları aç karnına tartılıp öğlen 12.00 kadar kilo bildirimi yapmam gerek eğer bunları yapıcaksan hoş geldin o zaman...

Slm kızlar Yarın tartılıp yazarım mühteşem kilomu menümü yazayım kollontai nilsub morordek
Sahur
1 dilim kepek ekmeği
Yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
İftar
1 kase çorba
Sebze türlüsü karışık
1 kaşık yağsız makarna
1 kase yoğurt
Kızzzz btlbetul bende şekersiz puding yedim bebek maması tatsız birşeydi
3 litre su
45 dk zumbaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…