- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.501
merhaba canım takımımıza'mı katılmak istiyorsun?merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı.
ay yapmazmı sen istersen içine 1 kuru incir 1 kuru kayısı koy hurma koy 1 tane hem yoğunluğu artar daha tatlı olur hemde içindeki vitaminler sütünün kalitesini artırır bırak şekerli tatlıları bak nasıl yarar bebişine sütün düzgün beslenirsen hem zayıflarsın hemde kuzun güzel gelişir....
bende çok seviyorum illa sabah aç karnına değil tatlı krizi tuttuğunda yapılacak harika bir tatlı hemde çok sağlıklı:)Kız ben yaptım da Şerbetli tatlidan daha da tatlı oldu.
ben 2 incir 2 kaysı koydum chai tohumu koydum üstüne de ceviz tarçın mis gibi oldu vallagi
bi zahmet zaten tembeldin ramazanda duble tembel oldunnabıyonuz bakalım.... ayyy geçmişi okiim de geliiim bari... zahmet olcek bana....
hadi bakalım yarın sabah belli olucak kilo durumları ayyy ben bu ara 76 fazla gelebilirim ama yaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse moral bozmak yok yarın yarış başlıyorrrrr
Evet ben kayboldum...kızlar geçmişi okumadımebrusonmez nerelerde ?
Biraz kendime izin vereyim dedddim ama fiyaskoyla sonuçlandı.Memlekette almadığım kiloyu 1 haftada evimde alıdım iyi miHiç ses seda yok . Yani gözümden kaçmadı bişey de yazmadı ki
Gellddiimm kaptanım. Biraz gecikmeli de olsa buradayım.ben tatlı konusunda o kadar abardım ki hergün iftardan sonra illa şerbetli olacak yemek çok az yiyorum ama mutlaka tatlı yiyorum ne halt edecem kesin hedefime düşmeyecem ben bu gidişle
ebrusonmez ve btlbetul nerde bu hayırsızlar uğramıyorlar kaç gündürr
bir ayarsızlık var desene bizde yön duygusunu şaşırdık galibasende ben gibi yukarı yukarı tırmanıyon biz yanlış yöne gidiyoz bence.... ayyy ben gene acıktım ühühühüüüü....
iyide kime sordunda izne ayrıldın aceppppp........ müstahak sana o zamanBiraz kendime izin vereyim dedddim ama fiyaskoyla sonuçlandı.Memlekette almadığım kiloyu 1 haftada evimde alıdım iyi mi
merhaba canım takımımıza'mı katılmak istiyorsun?
sürekli katılım sağlabilecekmisin ?evet ama bir türlü dünden beri beceremedim :)
sürekli katılım sağlabilecekmisin ?
Evet yaa katılıyorum.Bol bol temizlik yaptım yokluğumda ama yediklerimi eritmeye yetmediiyide kime sordunda izne ayrıldın aceppppp........ müstahak sana o zaman
Hoşgeldin canım.Aha haaaa tamda 1.61 boy 76 kiloyuum acıma banaaa
Bende yarışa katılıyorum.Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapmalıyız.hadi bakalım yarın sabah belli olucak kilo durumları ayyy ben bu ara 76 fazla gelebilirim ama yaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse moral bozmak yok yarın yarış başlıyorrrrr
Bol da süt yapar bu canım
Hoşgeldiniz kızlarmerhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı.
vallahi bende 2 gündür iyiyim katımdan çıkmıyorum o yüzden şimdilik bir sorun yok gibi sen ne yaptın dicem ama yaptığın belli habire yemekmi yedin?Bir hafta yoktum herşey değişmiş. Neler oldu anlatın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?