Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benimde öyle oldu şekerli şeyleri bıraktığımdan beri daha iyi hissediyorum kendimi....

evet tatlıtambak çözümü buldu adet sancısına sonnnnnnn...
koca bulun ....
demekki o zaman doğru benimde 2. doğumdan sonra kesildi sancılarım...

Ilk doğumdan sonra sancı yine oluyordu ama şimdi yok.
evet çözüm basit
1 adet koca 2 adet bebe

Güzel bir bildirim yapmak isterdim ama hiç sanmıyorum. Afedersiniz pazar gününden beri wc ye gitmedm

Nasıl tarif canım bi deneyeyim ya benim eşim yaaa tatli delisi ondan hep ondaaaan
canım kabızlık için bu tarif ama çok lezzetli biz çok sevdik tv almıştım tarifi sende yap canın tatlı istediğinde
1 su bardağı sütü cezvede kaynat kaynayınca içine 1 tane istersen 2 tane kuru incir doğra minik minik bir taşım daha kaynatıp al ocaktan sonra dolaba koy sabah kalkar kalkmaz yiyiyorsun üzerine istersen tarçın serp sabah metabolizmayı feci çalıştırıyor.... akşamdan yapıpı dolaba koyuyoruz

Son düzenleme:
aynen aynen icimde somon agaci cikacak, her gun yiyorum; ya canim somonu ben cok seviyorum ama hep somon tercih etmemin sebebi de Ankara'daki balikcilari cok begenmiyorum, zira mevsimi de degil su an. Somon guzel her daim cok da faydali
evet balık mevsimi değil.Bende yazın işte gittiğim tatillerde balık stokluyorum

desene sende şanslı ekiptensin ohhh :)

Bol da süt yapar bu canım

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı.

Bol da süt yapar bu canım
ay yapmazmı sen istersen içine 1 kuru incir 1 kuru kayısı koy hurma koy 1 tane hem yoğunluğu artar daha tatlı olur hemde içindeki vitaminler sütünün kalitesini artırır bırak şekerli tatlıları bak nasıl yarar bebişine sütün düzgün beslenirsen hem zayıflarsın hemde kuzun güzel gelişir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…