- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.481
benimde öyle oldu şekerli şeyleri bıraktığımdan beri daha iyi hissediyorum kendimi....Sen çık kaptanım o diplerden yüzeylere doğru.
Önceden tatlı nedir bilmeyen ben Heleki Şerbetli tatlıyi sevmeyen ben. Evlenince eşim sayesinde. Sabahlar kahvaltıdan sonra Şerbetli tatlıları götürmeye başladık. Sonuç 110 kilo oldu tabi.
Şimdi ise beyaz ekmek tuketmiyoruz. Tatlı ise arada ya misafir gelince ya da biz gittiğimiz zaman yer eşim. Ben de canım çok istedi ise 2 catal o da sütlü yoksa yok yemem yani.
Halsizlik baş ağrısı yorgunluk bbitkin lik minimum düzeyde canm. Sağlığımız herseyden önemli.
evet tatlıtambak çözümü buldu adet sancısına sonnnnnnn...
koca bulun ....
demekki o zaman doğru benimde 2. doğumdan sonra kesildi sancılarım...
duydunmuIlk doğumdan sonra sancı yine oluyordu ama şimdi yok.
evet çözüm basit
1 adet koca 2 adet bebe
incirli sütlü tatlıdan yapsaydın ya kendine ....Güzel bir bildirim yapmak isterdim ama hiç sanmıyorum. Afedersiniz pazar gününden beri wc ye gitmedm
Aaaa tamam şekerim ozaman boyun boyuma kilon kilomaaabende 76 lardayım 77 olmadıysam yarın sabah tartılıcam bakem....
Nasıl tarif canım bi deneyeyim ya benim eşim yaaa tatli delisi ondan hep ondaaaanincirli sütlü tatlıdan yapsaydın ya kendine ....
canım kabızlık için bu tarif ama çok lezzetli biz çok sevdik tv almıştım tarifi sende yap canın tatlı istediğindeNasıl tarif canım bi deneyeyim ya benim eşim yaaa tatli delisi ondan hep ondaaaan
boyun kaç canım senin benim 1,60 eğer boyumuzda yakınsa hedefe ulaşana kadar düşman belledim seni kendime hazır ol.....Aaaa tamam şekerim ozaman boyun boyuma kilon kilomaaa)hele bir 77 ol seeeeen Alllah dilimden kurtulamassın
evet balık mevsimi değil.Bende yazın işte gittiğim tatillerde balık stokluyorumaynen aynen icimde somon agaci cikacak, her gun yiyorum; ya canim somonu ben cok seviyorum ama hep somon tercih etmemin sebebi de Ankara'daki balikcilari cok begenmiyorum, zira mevsimi de degil su an. Somon guzel her daim cok da faydali
desene sende şanslı ekiptensin ohhh :)Dün tambağım yazmış galiba herkesin görüşü farklı olabilir ama sağlık sorunları dışında izne ayrılmak istemiyorum ben yoksa tepetaklak oluruz bence ayrılma sen de T tatlitambak biz takılalım rakibecimben de 5gün sonra anama gidiyom ama bak hiç izin filan dedim mi hatta bizimkiler bilmiyo diyette olduğumu demiştim ya 5-6aydır da gidememiştim görünce çok şaşıracaklar anneme de dicem beni zorla yedirmeye çalışırsa giderim hemen bayramdan sonra aynen diyetime sporuma devam edicem..
Ayrıca kızlar bizim oralar nasıl güzeldir şimdi yayladaki eve çıkmış bizimkiler oooh mis gibi erken uyanıyosun zımba gibi annemin bahcede de çıkmış herşeyi salatalık,kabak,fasulye,biber patlucan dikmiş büyüyomuşş milyon çeşit yeşillik var bahçedeeee anaaammm çok heyecanlıyım
Aha haaaa tamda 1.61 boy 76 kiloyuum acıma banaaaboyun kaç canım senin benim 1,60 eğer boyumuzda yakınsa hedefe ulaşana kadar düşman belledim seni kendime hazır ol.....
kızlar geçmişi okumadımebrusonmez nerelerde ?
hadi bakalım yarın sabah belli olucak kilo durumları ayyy ben bu ara 76 fazla gelebilirim ama yaaaaaaaaaaaaaaaaAha haaaa tamda 1.61 boy 76 kiloyuum acıma banaaa
bende merak ettim ..Hiç ses seda yok . Yani gözümden kaçmadı bişey de yazmadı ki
Bol da süt yapar bu canımcanım kabızlık için bu tarif ama çok lezzetli biz çok sevdik tv almıştım tarifi sende yap canın tatlı istediğinde
1 su bardağı sütü cezvede kaynat kaynayınca içine 1 tane istersen 2 tane kuru incir doğra minik minik bir taşım daha kaynatıp al ocaktan sonra dolaba koy sabah kalkar kalkmaz yiyiyorsun üzerine istersen tarçın serp sabah metabolizmayı feci çalıştırıyor.... akşamdan yapıpı dolaba koyuyoruz
ay yapmazmı sen istersen içine 1 kuru incir 1 kuru kayısı koy hurma koy 1 tane hem yoğunluğu artar daha tatlı olur hemde içindeki vitaminler sütünün kalitesini artırır bırak şekerli tatlıları bak nasıl yarar bebişine sütün düzgün beslenirsen hem zayıflarsın hemde kuzun güzel gelişir....Bol da süt yapar bu canım
bende merak ettim ..
ee hazırlıklar nasıl gidiyor yeme akşam misafirlerinle sakın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?