- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.561
Tatlılardan geçilmiyor hanımefendi.Ama özel bir durum olduğu için yinede iyi toparlamışsın.Kızlar u arada dünki menümü yazayım malum doğumgünü vardı
Sabah
1 yumurta
1 dilim sucuk
1/2 kk peynir
Nescafe
Öğlen
Yarım dilim pasta
1 mini sigara böreği
Türk kahvesi
Akşam
3 yemek kaşığı erişte
2 çatal taze fasülye
3 pinçik et yemeği
1 adet tulumba
Nescafe
Spor vallahi kaçbin jillian yaptım o koşturmacada bilmiyorum
ama ha gayret dedim akşam yatmadan önce best abs workout yaptım 17 dk
Su 2 lt
O zaman benim 50 olmam gerekir yaasen asıl ben 58 olunca çatır çatır çatlıcan
Kendini tanıttın mı ben kaçırdıysam birdaha alabilirmiyim.
ol şekerim sana olma diyenmi varrrr....O zaman benim 50 olmam gerekir yaa
Memnun oldum canım.Bende 161 boyunda ve 59.9 kiloyum şuan. Evliyim çocuğum yok.hemen tanıtayım :) 32 yaşındayım boyum 164 kilo 84 kiloyum evliyim çalışıyorum ve bir oğlum var bu yoğun tempoma rağmen bir türlü kilo veremiyordum pazartesi bir uzmanla bu işe başlamaya karar verdim ve diyetisyene gittim pazartesi 84 idim şimdi kaçım bilmiyorum yarın sabah bakıcam inşallah ayrıca burda sizinle birlikte olmak bana çok iyi gelecek.
hafif başlamak istiyorum canım 4 mile yaparım akşam...nilsub bugunki spor planın nedir.??
Bayağı hafifmiş.4 milehafif başlamak istiyorum canım 4 mile yaparım akşam...
Düzelir inşallah canım.2-3 gündür bir netim var kaplumbağa gibi birazdan müş. hiz. arayacağım...
Anlatayım balım aramızda ama taaammmııı
@savurgan hanım yani beeeenramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok
nilsub hanım taşları düşürdü kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez
@toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş
@blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma
@inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü
kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre
morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
@melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
@tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
@denhizx hanımda onun bunun menüsünü takip edip atar gider yapıyor
@parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler
Memnun oldum canım.Bende 161 boyunda ve 59.9 kiloyum şuan. Evliyim çocuğum yok.
Aslında 1 ay çnce 57 olmuştum ama izin alınca olanlar oldu.
geçmişi okumaya gidiyorum dedin gelemedin kaç yıl öncesini okumaya başladın .....aşk acısı da neymiş şu an midemdeki acının yanında :)))
yok değildi 64 falandı galiba başladığında bin yıldır burda.....59 hep mi bu kilolardaydın süpermiş.
oruçlu arkadaşlar iftardan önce tartılmayı unutmayın kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?