- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.541
Vayy vayyy vayyy A.A yanından geçemez yaaaaAnlatayım balım aramızda ama taaammmııı
@savurgan hanım yani beeeenramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok
nilsub hanım taşları düşürdü kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
@btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez
@toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş
@blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma
@inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü
@kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre
@morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
@melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
@tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
@denhizx hanımda onun bunun menüsünü takip edip atar gider yapıyor
@parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler
Kendini tanıttın mı ben kaçırdıysam birdaha alabilirmiyim.Ben o zaman hemen başlamak istiyorum okudum ve kabul ediyorum
Pazartesi günü bir diyetisyen ile başladım. burada da sizinle takip etmek istiyorum. çünkü sizin aranızda olunca daha da gayret edip vazgeçmeyeceğimden eminim.
atar yapmıyom derken bile atar yapmışsın kuzumteşhislere gel ...bi kerem bana az verdin dediğinde birileri atarlanmıyorum taam mı bu menülere göre neden az veriyorsun dediklerinde benim metabolizmam bu ben nabiiiim diyorum ,atara atar gidere gider likea like ile cevap ver hobaaaaa
sende sende toparlan çabuk....Vayy vayyy vayyy A.A yanından geçemez yaaaa
Haberleri eksiksiz aldımm.
Çokçok teşekkür ederim özel hissettirdin.
Herkes bir salmış yaa
Toparlanın çabukkk.
Kız önce aldıklarını bi kullanaldığım aletleri doğru düzgün kullanmadım bile birde adamdan şimdi kondisyon bisikleti istiyorum
Senin kilon boyun ve hedefin kaç canımBu harika 8 kilo ben de bugünleri görebilirmiyim acaba ah ah ah
bu arada çok geçmiş olsun. böbrek taşı berbat bir şey onu en iyi tadanlardanım umarım geçmiştir.
Benim için asıl bomba bu oldu..çok şükür iyiyim ve çok daha fazla dikkat edicem artık hedefim 58 canım benimde....
Hemen tartılıp geleyim.kaç kilosun kızzzzzzzzzzzz....
niye olamazmışşşşşşş................Benim için asıl bomba bu oldu..
2 çocuk annesi kadın hiç 58 olur muymuşşş...
Hemen toparlanmalıyız.Bende ne güzel ciciler almıştım. Giymeliyim.ay sorma benimde düğünde elbise hayellerim suya düştü galiba.....
Petisende sende toparlan çabuk....
Kizlar ne döktürmüssünüz yaaa :)) dinlenirken telefondan okuyayim dedim oku oku bitmedi ama cok sevindim uzun suredir böyle uzun uzun muhabbet olmuyordu :)
Ozaly toplight kaptanım da demis listeye girdin ama ortalarda yoksun daha cok katilim goster lütfen
Mutlu yıllarr. Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.Canım söyledim ya bu bir iki gündür kızın doğumgünü telaşesi vardı ailem falan da geldi gene de girip menülerimi yazmaya çalıştım. Ama daha dikkat ederim canım
Ayyyy çokk tatlısın yaaa ne güzel anlatmissin8Anlatayım balım aramızda ama taaammmııı
@savurgan hanım yani beeeenramazan dolasıyla kilosu sabit gidiyor bu yüzden erken yaştaaa menepoza girdi bu menopoz sendromu ona iyi gelmedi kocasına sardı adam yakında evden atacak haberi yok
nilsub hanım taşları düşürdü kilo alsada internette almadığı alet kalmamış sırf param gitti diye zayıflar ahanda buraya yazıyorum kiloda henüz bir tık yok
@btlbetul hanım kendini tatlılara vermiş aşk acısımı çekiyor anlamadık ilerleyen zamanlarda görcez
@toplight hanım iyice sapıtmış oda depresyonda sanırsam yedikçe yiyormuş
@blanche_ea bu sıcak havada birşey bulamadığından somon yiyormuş sabah öğle akşam yalnız hatun güzel kas yapmış benden duymuş olma
@inatettimolacak hanımın laz damarı tutmuş hepinüzü geçeçeğim uşağum bombeee geliyom dedi bakalım görcez cuma günü
@kollontai hanım baktı grupdan bi mokkkk olmaz firarda halil sezai takılıyormuş en son duyduğuma göre
@morordek hanımda madem kaptan isyanda ben niye uğraşayım dombiliklerle diye oda geçen hafta firar etti
@melampusefe interneti yokmuş hazır menüde yazmazken kim bilcek diye makarna börekleri götürüyormuş
@tatlitambak hanım arada kaçırsada memlekette hava atma uğruna hızla hedefe koşuyormuş
@denhizx hanımda onun bunun menüsünü takip edip atar gider yapıyor
@parkbyull hanıma birisi az verdin bu menüyle dedimi çıldırıyormuş aman çok iyisin de tamammı atar yapar sanada
Yeni gelen hatunlarda emziriyorlarmış heyecanla bize katılmaya gelmişler şimdilik bu kadar bizim grupdan haberler
Bi tanedir oAyyyy çokk tatlısın yaaa ne güzel anlatmissin8
sen asıl ben 58 olunca çatır çatır çatlıcan65 iyi
Ayyy kıskandım.
eh doğum günü hatrına birşey demiyorum görmezden geliyorum bu seferlik tatlım nimik kızın için...Kızlar u arada dünki menümü yazayım malum doğumgünü vardı
Sabah
1 yumurta
1 dilim sucuk
1/2 kk peynir
Nescafe
Öğlen
Yarım dilim pasta
1 mini sigara böreği
Türk kahvesi
Akşam
3 yemek kaşığı erişte
2 çatal taze fasülye
3 pinçik et yemeği
1 adet tulumba
Nescafe
Spor vallahi kaçbin jillian yaptım o koşturmacada bilmiyorum
ama ha gayret dedim akşam yatmadan önce best abs workout yaptım 17 dk
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?