Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anuuu çeneler düşmüüüüüş ooku oku oku bitmedi, bende kocaman Zayıflama eşofmanını giyip bir temizlik yaptım ki sormayın sırılsıklam olduuuummm uyuyabilirsem azıcık spor yapıcam sonrasında

aşk acısı da neymiş şu an midemdeki acının yanında :)))
Hahhaaaa
Betülüm özlemişim espirilerini
59 hep mi bu kilolardaydın süpermiş.
Hayır canım 65' le başladım.Ama 1 sene oldu yani
Ben pek iyi bir örnek değilim.
yok değildi 64 falandı galiba başladığında bin yıldır burda.....
Evvveeettt
oruçlu arkadaşlar iftardan önce tartılmayı unutmayın kızlar.....
Hatırlatma için mersi efemmm
mantıklı sonra tartılınca felaket oluyo zaten :))
Evet ya dün ben +2.6 ile rekor yaptım.
Kolay gelsinnn.

canim masallah ya yine 60'in kapisina kadar gelmissin Normalde cok az yiyorsun normal duzene gecince hemen pat pat aliyorsun cok normal; az az oz oz ver en guzeli Cok ac kalma seker

canim masallah ya yine 60'in kapisina kadar gelmissin Normalde cok az yiyorsun normal duzene gecince hemen pat pat aliyorsun cok normal; az az oz oz ver en guzeli Cok ac kalma seker
Yaa haklısın aslında ama bu 1 haftadır normal düzenin bayağı üzerine çıktım.Çok yemekten karın ağrım geçmiyor.Patlayana kadar yedim yaa

ayyyy o ne biçim rekor töbeler olsun....

Peh peh rekor bende bence sahurdan sonra 84.5 olup iftardan önce 79.6 olan ben e ne demeli

ooo maşallah bende kendimi çok yiyiyo sanıyodum.... ne yiyion o kadar bir bütün karpuz mu :) ayyy canım karpuz çekiyo kim taşıcek şimdi eve.....

Canim cok şu içiyorum ben yaa az 3 lt ama 4 u geçiyor hep. Eee bide 2 gündür karpuz yiyon ce öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…