- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.581
baksen rakibem beni geçmesin sonra:)Anuuu çeneler düşmüüüüüş ooku okuoku bitmedi, bende kocaman Zayıflama eşofmanını giyip bir temizlik yaptım ki sormayın sırılsıklam olduuuummm uyuyabilirsem azıcık spor yapıcam sonrasında
sen benim mantıksız bir şey söylediğimi ne zaman gördün ex gelinim.....mantıklı sonra tartılınca felaket oluyo zaten :))
Arkandayım organiğim. Estir buralarıkızlar siz benim yumuşak yüzümü gördünüz ama....
bundan sonra çok pissssss kaptan yardımcılığı yapıcam ona göre herkes kendine gelsin....
bu arada su içmeyi unutmayın havalar çok sıcak ....
@kollontai @morordek yok diye meydanı boş zannetmeyin .......
aşk acısı da neymiş şu an midemdeki acının yanında :)))
Hayır canım 65' le başladım.Ama 1 sene oldu yani59 hep mi bu kilolardaydın süpermiş.
Evvveeetttyok değildi 64 falandı galiba başladığında bin yıldır burda.....
Hatırlatma için mersi efemmmoruçlu arkadaşlar iftardan önce tartılmayı unutmayın kızlar.....
Evet ya dün ben +2.6 ile rekor yaptım.mantıklı sonra tartılınca felaket oluyo zaten :))
Kolay gelsinnn.Anuuu çeneler düşmüüüüüş ooku okuoku bitmedi, bende kocaman Zayıflama eşofmanını giyip bir temizlik yaptım ki sormayın sırılsıklam olduuuummm uyuyabilirsem azıcık spor yapıcam sonrasında
Umutlayaşa ile rakip mi oldunuzbaksen rakibem beni geçmesin sonra:)
canim masallah ya yine 60'in kapisina kadar gelmissinHahhaaaa
Betülüm özlemişim espirilerini
Hayır canım 65' le başladım.Ama 1 sene oldu yani
Ben pek iyi bir örnek değilim.
Evvveeettt
Hatırlatma için mersi efemmm
Evet ya dün ben +2.6 ile rekor yaptım.
Kolay gelsinnn.
Yaa haklısın aslında ama bu 1 haftadır normal düzenin bayağı üzerine çıktım.Çok yemekten karın ağrım geçmiyor.Patlayana kadar yedim yaacanim masallah ya yine 60'in kapisina kadar gelmissinNormalde cok az yiyorsun normal duzene gecince hemen pat pat aliyorsun cok normal; az az oz oz ver en guzeli Cok ac kalma seker
Hahhaaaa
Evvveeettt
Kolay gelsinnn.
Hahhaaaa
Evvveeettt
Kolay gelsinnn.
Peh peh rekor bende bence sahurdan sonra 84.5 olup iftardan önce 79.6 olan ben e ne demeli
evet şekerim boyu boyuma huyu huyuma uygunmuş....Umutlayaşa ile rakip mi oldunuz
anacım senin misafirlerinden ben yoruluyorum ama ........Çoook yorgunum bennn ... daha bitmedi işler oğlumu uyutup devam edicem
ooo maşallah bende kendimi çok yiyiyo sanıyodum.... ne yiyion o kadar bir bütün karpuz mu :) ayyy canım karpuz çekiyo kim taşıcek şimdi eve.....
evet şekerim boyu boyuma huyu huyuma uygunmuş....
anacım senin misafirlerinden ben yoruluyorum ama ........
Bi tanedir o
Kilon iyi gibi kaç kiloya inmeyi istiyorsun canim59 hep mi bu kilolardaydın süpermiş.
Seni geçmek imkansız o zmanPeh peh rekor bende bence sahurdan sonra 84.5 olup iftardan önce 79.6 olan ben e ne demeli
Ne işiymiş şekerim.Çoook yorgunum bennn ... daha bitmedi işler oğlumu uyutup devam edicem
Mutluluklar o zamnevet şekerim boyu boyuma huyu huyuma uygunmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?