- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.461
pia dogru diyorsun kizlar baska oluyor. arkadas yoldas sirdas ortak :)))
ama ogluslarda anneye cok düskün oluyorrrrrr. oyyyyyy yavrum benimm kara kuzummmm. ay sevesim geldi oglusumu.. 5 dakika önce ise gitti
tombisim kalinmiki bacaklarinin üstü?
hadi bir zahmet ölcüver.... belkide kalin olmadigi icin diger taraflarindan santim kaybediyorsundur.
pia dogru diyorsun kizlar baska oluyor. arkadas yoldas sirdas ortak :)))
ama ogluslarda anneye cok düskün oluyorrrrrr. oyyyyyy yavrum benimm kara kuzummmm. ay sevesim geldi oglusumu.. 5 dakika önce ise gitti
Lise son sınıf öğrencisiyim. Yani bir yandan sınava hazırlanıyorum. Sporla aram çok iyidir. Ama tam olarak geçen hafta spor salonuna yazıldım :)
Gitar kursu alıyorum bir arkadaşımla birlikte. Biraz önce oradaydım.
Onun dışında diyetim bu iki gün tam oturmaya başladı. Sürekli kendimi ikaz ediyorum. Mesela bugün hiçbir şey atıştırmadan eve gelebildim :) Her şeyin kalorisine bakmayı öğrendim.
Bu sabah menemen ve 2 dilim ekmekle basladım güne. öglen taze fasülyee ve yarım dilim ekmek... ekmekler kepekli bu arada... Tatil bitince yeme saatlerim düzene de oturur zaten.
Bunlarr dışında hiçbir şey olmasa günde 2 lt su içerimmm. Suyla aramdaa iyi bi bagg var :) Tabı bu ara 3lt ye cıkıyordur.
Simdi yine KK'da karsıma cıkan ' Callanetics ' i yapıcam. Çok işe yarıyormus. Sonra da spor salonuna inicem . Böylee böylee gidiyo bu günler:)
reyhan abla ben buldum yapamazsan bulamazsan bende vereyim 6 parçada yüklüyorsun bir kez verdiğimi denemiiştinde ücretli demiştin veriyim tarif edeyim ama açmasını çocuklara yaptır yada yüklemesinide onlar yapsın biraz alengirli :))
sağ tarafta olan regular free yazıyor ya o taraftan indireceksin soldan değil..
Hotfile.com: One click file hosting
Böyle bir şey olduğunu KK da gördüm sadece. Programın tamamını başka bir yerden buldum. Özelden gönderiyim ben sana linki. Burdan yasak sanırım.s ?
Edit: Özelden atamıyorum yalnız. O zaman şöyle diyebilirim. Google'Da ' callenetics' diye arattıktan sonra çıkan ilk siteden indirdim. Oradan bulabılrsın sanırm
tombisim benimde en kalin yeri 72 cm ohaoldumsmile sen incelince bacaklarinda gidecek tatlim fazla takma. benim bile 62 ye düsmüstü yani 10cm incelmisti spor yaptigim zamanlarda. yani ne demekmis spor spor sporrrr..:lepi:66 cm ablacım en üst en kalın yeri altı da kalın zaten en ince olduğum zamanlar bile kalındır ama göbekten 8 cm belden 6 cm kalçadan 2 cm gitmiş bacaktan ses yok ona şaşırdım o kadar da yürüyüş yapıyorum demek ki benim hareket bulmam lazım forumda vardı bir yerlerde en kalın göbekmiş demekki
evde babaanne falan bakiyorsa canim oglusuna bunlar etki eder cocukta. ama daha cok kücük senin pasan inan bana cok düskün oluyorlar anneye.. erkeklerin evlendikleri kadinlar genelde kendi annelerine benzer karakter olarak yani büyük cogunluk böyle..sabirli ol tatlim sen cok bilincli örnek bir annesin bunu cok cabuk farkedecek oglun.. insani cok üzüyor biliyorum.. benim ilk kizima bir italyan kadin bakiyordu.. birkac ay sonra kadina bir düstü kizim beni görünce kadinin boynuna sariliyordu beni verme diye.. cocugu alir eve getirir sesli sesli aglardim.ben calisiyorsam cocugumu terk etmedim onun icin calisiyorum cocugum beni istemiyor yabanci kadina daha düskün diye kendimi nasil hirpalardim.. hala aklima geldiginde tüylerim ürperir. insan perisan oluyor ama akli yetmiyor daha oglunun az sabirli ol tombisim..:teselli:yaaaa neden benim paşam bana düşkün değil ki yaaaa apayrı bağımsız kendi başına bir çocuk benimki de akşam eve gidiyorum oğlum beni özledinmi ıı-ıhhh. beni seviyormusun oğlum ıı-ıhhh oğlum yardım ediyim mi ıı-ııh ben ben diyo kendini gösteriyo hiçbi işinde yardım istemiyor oğlum gel bi öpüyüm seviyim seni ıı-ıııhhh sinir ediyor beni
kallisim daha önce de sormuştum ama tam anlatamamıştım cevap verememiştin bana. şimdi ben bu senin yukarıdaki mesajını ne zaman arasam bulmak istiyorum kaçıncı sayfadaydı diye aranmak istemiyorum. hani adresler var ya kaybetmek istemiyorum. yani ben bu sayfayı böyle bir dosyam olsa kk da ve ben oraya atsam sonra da aradıklarımı ordan bulsam diyorum. nasıl yapacam? şimdi olmuştur inşallah daha anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?