- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.441
evet fazlada üstüne düsmeyin bencede.. asiriliklari yoksa..oynar oynar gecer inscanım ben de çok isterdim hiç merakının olmamasını. nerden çıktı anlayamıyorum zaten ve üzülüyorum belki de reyhan ablamın dediği gibi önemsizdir takmamak lazım ama bilemiyorum işte neyse
Selaamlar arkadaşlar. Teşekkürler Pia'cım :)
Kalliste ile konuştuk , deneyelim dedi bir kaç gün. Kilo bilgilerim hemen aşağıda. Anladığım kadarıyla , burda paylaşımlar yapıyoruz ve cuma ve ya cumartesi günleri kilo bildirimlerimiz oluyuyor değil mi? Başka bir şeyler var mı??
günaydın takımcığım,
dün evde değildim,akşam da kayınvalidemlerdeydik,geç gelince girmedim nete.
4 şubat 2010
09.30
2 bardak ılık su
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
kepekli tost(kaşarlı-çok az suçuklu)
11.30
1 küçük fincan sahlep
5-6 fındık-2 ceviz
13.30
2 yumurta,bol salata,1 dilim ekmek
17.00
1 kepekli tost
20.00
tavuk ızgara,1 kaşık pilav,bol salata
gece
meyve
not: dün yürüyüş yapamadım,eşim geç gitti dün ben de ardından çıkmak zorunda kalınca kaldı... bugün iki kez yarım saat yürüyüş planlıyorum. akşama yazarım..
dün bir diyetisyenin yazısını okudum,diyor ki"benim masamda mutlaka atıştıracak sağlıklı yiyecekler bulunur,meyve,sebzeler,ceviz fındık... amacım saat başı,acıktıkça bir iki atıştırmalık yemektir.hiç aç bırakmam kendimi" . mesele bu aslında,hani yıllardır yapılan geyik varya "sık sık ve az az yemek" aslında çok doğru. be hep bu hataya düştüm. saatlerce aç kalıp bir dolu yemekler yedim. o yüzden de gelsin kilolar..şimdi acıktığımda hiç saate bile bakmadan atıveriyorum ağzıma 2 fındık veya 1 elma veya 1 havuç... dün çok rahat geçti...
lahana kürüne devam edemedim,sabah ve gece bitki çayı karışımı içtim. lahana içseydim dışarda dolaşamazdım dün,çok çıkarıyor küçük tuvaleti...bağırsak sorunu olanlar mutlaka yapsın,benim öyle bir sorunum yok şükür.yarım saat olmadı kahvaltı yapalı,şuan bu yazıyı yazarken bile afedersiniz zorlanıyorum...
biraz temizlik yapmam lazım.sanki evde ordu yaşıyor...:))eşim sağolsun
var canim.. paylasim paylasim paylasimmm..cuma kilo bildirimini erken yapiyorsunnn ve en onemlisi paylasimini eksik etmiyorsun .. bir aksilik oldumu birine haber veriyorsun mutlaka...gelen arkadaslarimiz hic paylasimda bulunmuyorbikac hafta sonrtada sessiz sedasiz gidiyorlar.. listemiz ve motivasyonumuz alt üst oluyor..bence de hayatinin en güzel günlerini o kiloda gecirme.. mezun olmadan ayrilma gruptan..boyunda uzunmus bak.. uni yillarinda manken gibi salinmak varkennnbayanssulusmilebayanssulusmile
canım sorma bende hiç kıyamıyorum çıkıp çıkıp bakıp seviyorum filan arada mutfak penceremden izliyorum usulca oynamasını.. hastayım hayvanlara zaten tüm ailece öyleyiz eşimde sesini çıkartmadı ama oda kıyamadı tabiki akşamları birde eşimi karşılamaya başladı adamcağız dünyasını şaşırdı önce ufak kız sonra büyük kız sonra diğer kızlar heheheee eşim kızların içinde kafayı yiyecek adam...sempatiksalakcinnine kadar güzel bir kızın olmuş öyle çok tatlı yaaa. keşke müsait olsam hiç durmam isterim senden onu. ben bu kadar güzel bir yavru görmedim. benim de 2 tane sivas kangalım vardı küçükken evimiz bahçeliydi ben bakardım onlar geldi gözümün önüne. hayvan sevmeyen insan sevemez. çok sevindim ona sahip çıktığına.
canım benim bence gayet sağlıklı hoş gitmiş ölçülerin üst bacak yürüyüşle eriyor söliyeyimakannehirhastalıktan vermiştim napalım ben çok dikkatliydim halbuki o yüzden içim rahat. ölçülerimi de yılbaşında almıştım dün yine aldım belden 5 cm göbüşten 8 cm. kalçadan 2 cm gitmiş üst bacağım olduğu gibi duruyor. sizler deneyimlisiniz nasıl bu incelme verdiğim kilolara göre ne dersiniz?
canım tabiki merak ettiklerimiz var kendinden bahset :))) okulundan boş anlarından sonra diyette ne yapıyorsun ne yapacaksın sporun vs...Selam chocolate ... hosbuldukk :) Aslında zaten yapacak mıyım ? Bu seferde yarıda kalır mı bu iş ( diyet diye bahsetmek istemiyorum ) diye düşündümm çok , öyle geldim ve aranıza girmek istedim :) 18 yaşındayımm öğrenciyim .. Bebekken fotograflarıma bakıyorum da zayıfmısım çok , ancak daha sonra astım ılacları kullandıkca ılkokulda kılo almaya basladım. Çok rahatsızım, saglıgımda bozulmaya başladı.Boyum uzun oldugu ıcın asırı gorunmese de benım ıcım rahat degıl , ruhum agırlasıyo sankı , rahat değilim. Artık gençliğimi yaşamak istiyorum. :) 31ocak günü 86 kıloda basladım su an 85 ım. ama tartılma gunlerımı pazar gunlerınden cuma gunlerıne alacagım :) saglıgım ve mutlulugum ıcın 70-67 arasına ınmem lazım :)
Merak ettıklerınız varsa cevaplandırabılırım yıne.
hayırlı olsun canımcığım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankallistecim ve kardeş takımımız ben bir süreliğine izne ayrılıyorum kallistecim yazmılştım sana. Yeni kaptanımız nachtigall, yardımcımız devam ediyor melzeyit. Bilginize.
ah canım ablam bende bayılıyorum o kıza.. ne tatlı değil mi.. arada kapı açık kalıyor usulca izliyor izliyor içeriden biri seslenirse telaşla koşuyor ama kimseye baktığı yok yırtığın kemikleri var yapay onlardan çalıp yuvasına kaçıyor ama kemikler onun boyunda zaten gülmekten ölüyoruz:roflol:selamlarrrrrrrr.. isten geldim misafir kizimiza baktim bayildim ya kallisim.. llah razi olsun sizden bu sogukta vermediniz bir yere.a.s.
boncuk hosgeldin canim hayirli olur insallah kolay gelsin.a.s.
Piacım yaaa allah seni napmasın bende ne diyo diyorum evet evet Pianın kilosuna baksın herkes:roflol:delikafaduldenkalliste ve melis lütfen adimi yazmayin:dilcikar: listeleri düzeltirken:dilcikar::dilcikar: adim gectikce kontrol oldukca aldigim kilo dikkat cekiyor:dilcikar::dilcikar:
Selam chocolate ... hosbuldukk :) Aslında zaten yapacak mıyım ? Bu seferde yarıda kalır mı bu iş ( diyet diye bahsetmek istemiyorum ) diye düşündümm çok , öyle geldim ve aranıza girmek istedim :) 18 yaşındayımm öğrenciyim .. Bebekken fotograflarıma bakıyorum da zayıfmısım çok , ancak daha sonra astım ılacları kullandıkca ılkokulda kılo almaya basladım. Çok rahatsızım, saglıgımda bozulmaya başladı.Boyum uzun oldugu ıcın asırı gorunmese de benım ıcım rahat degıl , ruhum agırlasıyo sankı , rahat değilim. Artık gençliğimi yaşamak istiyorum. :) 31ocak günü 86 kıloda basladım su an 85 ım. ama tartılma gunlerımı pazar gunlerınden cuma gunlerıne alacagım :) saglıgım ve mutlulugum ıcın 70-67 arasına ınmem lazım :)
Merak ettıklerınız varsa cevaplandırabılırım yıne.
vay süpersin chokocumm
benimde bir doktorum var...ayni hani su doktor civanim tadindaboshayallersmile neyse bununda masasinda kapakli bir meyvelik vardir... ara ara atar agzina.. onu gorunce bende dusunmustum öyle... bende yazdigin gibi yapmaya calisiyorum uzun süredir..
lahana kürünüde yapicam mutlaka..ama simdi adet günlerimde yapmiyim.. bittikten sonra basliycam .. link icin tskyerimseniben
çikolatım evet yeni üye daveti vermeyecektim ama akşam yazmış ya boncuk bende paylaşıma göre bakalım dedim kıyamadım sokağa bırakmaya:roflol:
kallisim sen de sokağa bırakmaya kıyamaya kıyamaya tüm türkiyeyi eve toplayacaksın yakında :roflol: :roflol: (boncuk sakın alınma kız,lafım kallisime opuyorumnanaktan)
oyy teşekkür ederim canımm acemi işi olsun yapa yapa öğreniyorummm :)bijomm bu arada ördüğün pembeli paspaslara bayıldımmmmmmmmmmmmmm
ayy ben annelerin cocuklarıyla gezmelerine bayılıyorum yaaa. resmen arkadaş oluyorlar bir insan bir nefes evde.bijom ben kizimi bekliyorum .. okuldan gelince odevlerini yapsin sonra yemegini yiycek sonra disari cikmak istiyorum cocuklarla kirtasiye kirtasiye dolasip kalemler kagitlar defterler almak istiyorum..sabahta ikeaya gitmistik kahvaltiya..millet alisverise gider biz kahvaltiya.. ama kahvaltisi cok guzeeell
gerci alisveriste yaptik.. bi carsaf takimi aldim kizima bir abajur pecete fln ivir zivir
doymadim.reglimya nereye saldiricagimi bilmiyorum
iyi yürekli kallisim benim opuyorumnanaktantıss allah seni napmasın emi:roflol::roflol: takımlarda bir boşluk var cidden istiyorsa yaşıda genç bizim gibi boşveremez etkilenmesin dedim :roflol: ay ben kimseciklere kıyamıyorum napimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buzlu çay iç dicem kallisim ama bu sogukta da gitmez ki kaydirigubbakcemile3Yaaa bijom sende çay sevmeyen beni çay içen birine dönüştüreceksin nasıl canım çekti ama hala sıcak etkiliyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?