- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.481
şimdi baktım ama kaçırmışız sanırım mersacım ya üzüldüm şimdi(
:))) ayy cok iyi anliyorum ablacim seni.. torun baska diyorlar heppia dogru diyorsun kizlar baska oluyor. arkadas yoldas sirdas ortak :)))
ama ogluslarda anneye cok düskün oluyorrrrrr. oyyyyyy yavrum benimm kara kuzummmm. ay sevesim geldi oglusumu.. 5 dakika önce ise gitti
günaydın herkeseee,
8 mart çekiliş sonuçları belli olmuş heyecan yaptım hahaha. çikolata bak bakalım kızzz sana kim çıkmış.
piacım aynı şeyleri düşünmüşüz ne güldüm..o eski görüntü ve o kadınları görünce bir dk bile izleyememiştim ben de :))
hee göbek atmaca fidyoları mı :roflol:ama bende çok hoş egzersiz fidyolarıda var
hee göbek atmaca fidyoları mı :roflol:
siz taş gibim olun da biz linkleri bilmeyelimmm kaydirigubbakcemile5yok tıss çok hoş hatunların yaptığı egzersizlerkaydirigubbakcemile5
ama size vermicem sadece reyhan ablama :dilcikar: o dalga geçmiyo bizim eski hatunlarlada taş kibim olcasss:dilcikar:
bu arada hoşgeldin canım yazmayı unutmuşum kusura bakma kaydirigubbakcemile2Günaydinnn ... Bugünn nasılsınızz:)
.. Kalliste ablacm benım sadece aksamları gırmem sorun yaratır mı ? Nete aksamdan aksama acabiliyorum cunku .
canım hangi sayfayı katdetmek istiyorsan tarayıcının üst tarafında bak yıldız olmalı sanırım sık kullanılanlar diye bir yer var ona tıkla ve bulunduğun sayfayı kaydet.. ben şu an değişik bir işlemci kullanıyorum tam anlatamadım yapamazsan iyice bakarda tarif ederim yaptım veya yapamadım demen yeterli... sonra oradaki listeye tıkladığında istediğin sayfaya çabucak ulaşacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?