- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.081
Daha doğrusu kuşanımsıyakizlar hello ben de regl oldum, sabah kalktim sporumu yaptim ama.. biraz keyifsizim valla.
Kiz anamin yanina gidiyom islerimi toparlamaya calisiyodum basima bin tane is geldi..aklimdasin ama toparlan bakiym nerden cikti bu salma kizarim yine bak heeeKız 3 gündür saldim tabi ilgilen benle diyom yoksun ortalarda.
Ya biz de pazar günü 3 saat falan rötarla gelebildik sabiha yüzünden. Ne sacma bi havaalanı. Senin durum direkt şirketten kaynaklı tabi de, bi antipatim olustu oraya ister istemez.Gunaydin kizlar..havaalaninda sürünüyorum.. parasini odedigim bileti anadoli jet iptal etmis ama bilet hala aktif gozukuyo.ama ucaga binemedim çünku para iadesi yapmışlar ama ben oyle bisey yapmadim. Su anda elime kesici delici bi alet alip herkesi dogramak istiyorumdiyorum cozum siz baska bilet alin biz dosya oluşturuyoruz size sonra doneriz diyolar..mal bunlarin hepsi aksama haberlerde izlersiniz kizlar cinnet geciren kimligi belirlenemeyen genc kiz sabihayi yakti diye
GunaydııınGünaydııın günayyyydııııııınnnnn
Bravo sanaNe oluyor kızlar yahuuu herkesi bi salmaya eğimli görüyorum sankiiii haydiiiii silkelenip kendimize gelelim bayrama soooon 7tatlı kriziyle dün on kere dolap açtım evde iki koca kutu Nutella vardı ve günü leblebiyle kapattım tabi çikolatalı leblebiiikutlayın beniiii
Kız nerelerdesin hani dünkü menü nerde? Artık takibe aldım hepinizi, ona göreTebrikler canım.
Bende saldim ama dün beni mahveden icli kofteler oldu
Tatlım benide yakın takibe bu ara gevşemiş durumdayım ilgilenmiyon hiç benimleYa biz de pazar günü 3 saat falan rötarla gelebildik sabiha yüzünden. Ne sacma bi havaalanı. Senin durum direkt şirketten kaynaklı tabi de, bi antipatim olustu oraya ister istemez.
Gunaydııın
Bravo sanaZaten menülerinde biraz ilerleme var, ilk menülerin faciaydı resmen
Kız nerelerdesin hani dünkü menü nerde? Artık takibe aldım hepinizi, ona göre
İyi hadi canım çok sevindim hayırlı yolculuklar anacığına slm söyle....:)Kiz anamin yanina gidiyom islerimi toparlamaya calisiyodum basima bin tane is geldi..aklimdasin ama toparlan bakiym nerden cikti bu salma kizarim yine bak heee
Ramazan'dan önce de Recep-Şaban dolayısıyla falan mı kapalıydın?
Hadi ordan hepiniz bekarlık sultanlık dersiniz kocanızdanda vazgeçemezsiniztürkiyede bekarlık iyi bişey değil malesef yurtdışında olsak ohh ne güzel.Türkiyede bekarım sevgili yapim desen yaşıtların % 98 i evli kalan %2 yi aradın buldun kafana uydu ohooo.Sevgiliyi geçtim arkadaşların hepsi evli hadi çık gezelim desen yok kocamdı, yok çocuğumdu ,olmadı kaynanamdı diye görüşemiyorsun.Hoş görüşsende anlaşamıyosun.Yani bekarlık hiçte sultanlık değil.Evli olsan alır kocanı gezersin hiç değilse.Olmadı çocukla uğraşırsın,evinle uğraşırsın sıkılacak zamanın kalmaz.Şimdi benim arkadaşlardan hepsi evlendi bi tanesi temmuzda evleniyor, tatile çıkacak arkadaşımda kalmadı.Napıcam ben şimdi hee söyleyin bakim bana tok açın halinden anlamaz işte böyle
ay bende evlenmem kızzz....
yok anacım mini mini bir hemen unutur sonra okumayı 20 tane hikaye kitabı aldım hergün bir tane okuyor...
Kız bi sana karaborsa :))
Yaşadığın şehirde ne yapıyorlarsa erkeklere
Bayram için son hafta ve son şans bence :))
Bu hafta çok çok çalışmalıyız.Bayram hedeflerine ulaşmalıyız.
Vemorordek 'den hediyemizi kapmalıyız.Zaten ister istemez bayramda abartacağız en azından sabit kalmak için 1-2 kilo vermeliyiz hatunlarrr
Kız zaten 1 kilo hedeflemiştin onu da yapamazsan kendine atacak biyerler ara
aynen!! kısın zayıf yazın sisko gezcez bu gidisle :)))))
yok canım yaa hikayesini okuyunca bisikleti alıp butun gün kapının onunde arkadaşları ile oynuyor kızzzzzzzzz sizde beni despot yaptınız....:)
İyi yapmış sınırdan dönmüşsün
takımın ninesi oldunne sınır bee ben 34 üm döverim bak hepinizi :)))
Evet canım oruç tutuyordum ama pazar günü kötü oldum biraz o yüzden ara verdim birkaç gün.Aynen bugün full dikkat ediyorum amaAaa bu hic olmadi bak... Sen de oruç tutuyordun sanki? Onlari yiyecegine oruc tutuyor gibi yapaydın da kacamak yapmayaydın keşke :/
Neyse olan olmus artik onumuzdeki maclara bakalim.
Artı geleni sevmiyoruz biz ona gore
Rakibem valla naptin ya ne guzel hedefine cok az kalmıştı, izin sana hic yaramamis
Sahurun çok az iftarda öyle.Çok az yiyorsun tatlım dikkat etgünaydın hanımlar....
@kollontainilsub morordek @toplight @ebrusonmez
dünki menüm
iftar:
önceki günden kalan tavuk kanatlarının derisini çıkarıp yedim ekmeksiz
bir iki kaşıkta yoğurt
sahur:
1 dilim kavun
bir salatalık
bol su
yoo yiyorum kalem sayısı az ama mesela tavuk kanatlarımı yağsız ızgaraladım derilerini çıkardım ama neredeyse bir kiloya yakındı,saf protein olduğu için eksi bile getirebilir...sahurda canım istemiyor ama iftarda da suyu içtikten sonra tek çeşit o kanatlar bitince aşırı şiştim düşün..Sahurun çok az iftarda öyle.Çok az yiyorsun tatlım dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?