Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar ayni anda olmasina imkan olmayan bütün olasiliklari gerçekleştirip tam bir survivor yasayip ucaga binmis bulunuyorum..artik inince de trabzondan bi selam cakarim size merak etmeyin beni iyiyim tek parca inerim insallah

Ya biz de pazar günü 3 saat falan rötarla gelebildik sabiha yüzünden. Ne sacma bi havaalanı. Senin durum direkt şirketten kaynaklı tabi de, bi antipatim olustu oraya ister istemez.
Günaydııın günayyyydııııııınnnnn
Gunaydııın
Bravo sana Zaten menülerinde biraz ilerleme var, ilk menülerin faciaydı resmen
Tebrikler canım.
Bende saldim ama dün beni mahveden icli kofteler oldu
Kız nerelerdesin hani dünkü menü nerde? Artık takibe aldım hepinizi, ona göre

d_mndc canım nerelerdesin? Telefonun bozulmustu ama hic mi girme imkanın yok?

E essam_027 Mivri hanımlar sizlerden de daha aktif katılım bekliyoruz. Grup kurallarından biri de her gün en az 5 mesaj göndermek. Dünkü menülerinizi de yazın lütfen.

Tatlım benide yakın takibe bu ara gevşemiş durumdayım ilgilenmiyon hiç benimle
Bugün kuşana başladım.... Küserim bak mor baykuşum....

al seni vur bana :)))

Kız bi sana karaborsa :))
Yaşadığın şehirde ne yapıyorlarsa erkeklere

kapış kapış valla bekar adam yok burda herkes evli mutlu çocuklu.... kimler kimleeer yuvaaa kuruyooorrr ben niye kuramıyoooruuum.... bunu diyen demet bile evli mutlu çocuklu şarkı da bize kaldı :))))

1 - 2 kilo hımmmm tabi canım dabi dabi.....

Evet canım oruç tutuyordum ama pazar günü kötü oldum biraz o yüzden ara verdim birkaç gün.Aynen bugün full dikkat ediyorum ama

Sahurun çok az iftarda öyle.Çok az yiyorsun tatlım dikkat et
yoo yiyorum kalem sayısı az ama mesela tavuk kanatlarımı yağsız ızgaraladım derilerini çıkardım ama neredeyse bir kiloya yakındı,saf protein olduğu için eksi bile getirebilir...sahurda canım istemiyor ama iftarda da suyu içtikten sonra tek çeşit o kanatlar bitince aşırı şiştim düşün..
fakat dikkat edeceğim yinede sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…