Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ok tamam o zaman.ama sen sahurdada protein ye biraz mesela kanatların yarısını iftarda yarsını sahurda ye miktar belirtmediğinden ben az gibi algıladım ama 1 kg da iftar için çok

abooooooooooooooo 1 kilomu ?

ok tamam o zaman.ama sen sahurdada protein ye biraz mesela kanatların yarısını iftarda yarsını sahurda ye miktar belirtmediğinden ben az gibi algıladım ama 1 kg da iftar için çok
sahurda muhakkak bir yumurta yerdim ama bu aralar içim yanıyor bir dilim kavun bir büyük bardak ayran bol su içip yatınca güzel götürüyordu gece uyukluyordum gözümü açmadan kavundan yedim dişlerimi fırçalayıp 1,5 litreye yakın su içip geri sızdım vallahi.

takılıyorum canım derisini çıkartıyorsan sorun yok ..
hemen atara bağlama

sıcakta yumurta iyi olmuyor ayran çok iyi bir tercih zaten bu hafta iyi kilo verirsin bence

sıcakta yumurta iyi olmuyor ayran çok iyi bir tercih zaten bu hafta iyi kilo verirsin bence
sabah 94 iftar öncesi 92 lerdeyim bi 90 nı kırsam ramazan bitmeden..az da yesek yedikten sonra yatınca vücut depo yapıyor işte..malum kavunda şeker var.ayran gerçekten en iyi tercih ..tok ta tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…