- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.381
evet tatlım iftar öncesi tartılıyoruzOruç tutanlar iftar öncesi mi tartışıyorsunuz acaba????
canım üzerine gitcen 3-4 güne geçer ağrıların çok fazlaysa kas gevşetici al 1 tane rahatlatırkizlar spordan sonra bir yeriniz fena hamladiginda ne yapiyorsunuz gecen ic bacak hareketini biraz abartmisim fena hamladim esniyorum ama fayda etmiyor,siz napiyorsunuz, inatla ustune mi gitsem?
canım bayaa düzeldi evde yatıyor 3 gündürgeçmiş olsun Canım, oğluşum şimdi Nasıl?düzelmiştir inşallah
hadi bakalım yarın bekliyoruz kg bildirimiziKızlar bu hafta kilo bildirimi yapmıyoruz değil mı
23 haziranda başladım hedefim 66 kg eklemeyi bilmiyorum
james bond hallettin canım helal olsun sana duygu meselesiniKizlar duyguyla konustum..hastasi varmis girememis..kv zaten yanlarindaydi anlatmisti ya bi ara baya obezmis hareket edemiyomus hic onla ilgileniyodu.kendi annesi de hastalanmis bel fitigi ve omurilik kaymasi varmis..durumu soyledim bayramdan sonra rahatlarim dedi haftaya da bildirim yapmicaz dedim vakit kazandiri bu durum boylece.sabah bildirim yapicakmis izin yazmayin isterseniz kaptanlarim
kollontai morordek nilsub toplight
gözün aydın tatlımEvet kızlar ben bugün oruca yeniden döndüm o yüzden iftardan önce tartıldım
kollontai morordek nilsub
Nihayet beklediğim an geldi vee 70 barajını kırdım
Geçen hafta:70 kg güncel kilo:69.7 kg fark:300 gr %0,43
Belki çok bi rakam değil ama ben 70 lerden kurtulduğum için inanılmaz mutluyum :) sanki bundan sonrası daha kolay olacak gibi geliyor.Çok canım sıkılmıştı ilerleyememekten ama olduu
helal sana güzelimListeye ekledim boyle de yazayim
Gecen hafta 79,5
Guncel 78
Fark 1,5
Yuzde %1,88
kollontai morordek toplight nilsub @tatlitambak
canım hakkında hayırlısı olsun bizde seni çok seviyoruz
tatlım en son tartıldığında evinde kaç kg idin? onu yazalım bildirimeAy canım sorma ya çok yorgun ve bitkinin oruçlu yüz diye gece yolculuk yapalım dedik malum hava çok sıcak. Gündüz yolculuk çekilmez. Sağdaki geldik mersinemersine a çoook uykum vaaarrr
aminnnnKadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun kızlar
Günaydın günaydııııınnnn....
canım her hafta listede olmasan da bildirim yapmak zorundasın tatlımBu hafta var mıyım bilmiyorum ama yine de yapayım kilo bildirimimi geçen hafta 76.100 bu hafta 75.600 giden 700gr
canım benim seni çok merak ettik inşallah 15 temmuzdan sonra tam gaz aramızda olursun 15 temmuzda da kg bildirimi yaparsan iyi olur tatlımKızlar şuan tam 75,00 kiloyum... İki haftadır ilk kez tartildim.. Telden giriyorum modem bozuk PC den giremiyorum..
Bu arada hepinizden tek tek özür dilerim.. Bayadır uğrayamıyorum .. Kv ileri derece obez yuruyemiyo ,wc bile gidemiyo haliyle ben bakiyorum ..kendi anneminde beli ilerledi o da yürüyemiyor yatiyor onun ev islerini , ütüsünü ,yemeğini de ben yapıyorum ..spor rejim hak getire yani, acayip bir kafa yapısındayım.. temmuzun 15 ne kadar bu şekilde tempom..
Telden girebiliyorum o yüzden ekleme yapamıyorum birisi eklerse çok sevinirim
tatlım tartıldın mı full beslenmen ve sporun çok güzelKizlar selam,
Ben de insallah haftaya girecegim listeye.
Bu arada bu hafta 5/5 spor yaptim pazartesinden beri.
Dunku menum:
Sabah:
1 yumurta, 1 dilim kizarmis cavdar ekmegi, 1 kk peynir, domates.
Ara: 1 hurma
Ogle: Dil peynirli ve mantarli omlet+ yesillik + 1 avuc ceviz
Ara: 3 hurma
Aksam: peynirli tavuklu salata soylemistim, peynirleri yiyemedim agir geldi agzimin tadi da kacinca 1 dilim ekmek yedim salatadan sonra.
Su: 3 litre
Spor: 600 tane karin hareketi challenge (kayla 600 rep ab challenge) + 4 mil leslie.
Ama yorgunluk had safhada tabii dun jole kivamindaydim aksam yatarken.
Bu sabah yine de 6.30'ta kalkip full body egzersizimi yaptim. Aksama menumu yazarim
selam kaptanim,tatlım tartıldın mı full beslenmen ve sporun çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?