- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.461
sürekli bahane sürekli bahane ye anca ye ,ne yedin genemalum günler dolayısıyla ramazana erken jübile yapmak zoorunda kaldım
yarından itibaren uslu durcam bu gün biraz sapıtmış olabilirüm
temizlik yapıp napcan ya otur kuşlarınla rahat rahat işte ne uğraşıyonayyy deli gibi temizilik yaptım geberiyorum zannımca.... birde toz alıncak daha..... sonra duş alıncek ne zor işler bunlar yaww......
ayyy bu yorum bana gelmedi kusura bakma sayfanın geçmişini okurken gördümSelam canim hoşgeldin.. betus adam mi topluyo takımlardan napiyo tirsiyom anacim ben bundanneyse ben ozge 25 yasindayim yaklasik 2ay once 91le baslamistim simdi 78lerdeyim daha guzel sonuclari hep birlikte aliriz ins takimin delulerinden ve gizli ajanlarindanim kod adim pempis panter
Takimimiz eglencelidir her telden var seversin bizi bence..su bayram telasi gecsin senlenir yine buralar..sen de tanit kendini cok merakliyizdir biz canim
takım kurallarını okudum kabul ediyorum .Hosgeldin canim tabi ki katilabilirsin:) referansin saglam zaten Betus cagirmis:)
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini belirtmen gerek yarismak icin :)
Kiz ortim kafa kafaya gidiyoruz yine..ay seni gaza getirelim diye ne cektik simdi bu hallerini gorunce mutlu oluyorum her cuma kendi kilomdan cok seninkini merak ediyorum :) bayram tatil diye ciss larada elini surme yakarim o elini bak..gecer gider birakirim seni rakibesiz kalirsin hee..
Neyse sonuclarin mukemmel tebrik ederim canim
üzüldüm ya canım. Başka bi sorununuz yokken... İyi düşünün lütfen kolay alınacak kararlar değil sonuçta
Vayy süpersin zaten bu haftaki menülerinden belliydi.Günaydın hanmlar öncelikle dünki menümü yazayım...
iftar:bir yemek kaşığı zeytinyağıyla pişmiş kuru fasulyeden bir kase
2-3 kaşık pilav
sahur:bir haşlanmış yumurta beyazı
avuç içi kadar lavaş
1 dilim kavun
2,5 litre su
kilo bildirimim..
geçen hafta 93.0
bu hafta 91,5
fark 1,5
oran hesaplamayı hala beceremiyorum
@kollontainilsub @morordek ebrusonmez @toplight
Çok geçmişolsun Duygucuğum.Kolay gelsin.Kızlar şuan tam 75,00 kiloyum... İki haftadır ilk kez tartildim.. Telden giriyorum modem bozuk PC den giremiyorum..
Bu arada hepinizden tek tek özür dilerim.. Bayadır uğrayamıyorum .. Kv ileri derece obez yuruyemiyo ,wc bile gidemiyo haliyle ben bakiyorum ..kendi anneminde beli ilerledi o da yürüyemiyor yatiyor onun ev islerini , ütüsünü ,yemeğini de ben yapıyorum ..spor rejim hak getire yani, acayip bir kafa yapısındayım.. temmuzun 15 ne kadar bu şekilde tempom..
Telden girebiliyorum o yüzden ekleme yapamıyorum birisi eklerse çok sevinirim
hoş geldin feyza nur kilon kaç ve hedefin nedir yazdıysanda ben okumadım ..:)takım kurallarını okudum kabul ediyorum .
ismim:feyza nur
yaş 25.5
meslek: hala öğrenci
yer :ankara
bekarım
bende aldım bugun civcik kız :)ayyy deli gibi temizilik yaptım geberiyorum zannımca.... birde toz alıncak daha..... sonra duş alıncek ne zor işler bunlar yaww......
hep bir bahane hep bir kandırmacaa ne olcek kız .....malum günler dolayısıyla ramazana erken jübile yapmak zoorunda kaldım
yarından itibaren uslu durcam bu gün biraz sapıtmış olabilirüm
onları unutmuşum :) şuan 80 kiloyum hedefim 49.hoşbuldum :)hoş geldin feyza nur kilon kaç ve hedefin nedir yazdıysanda ben okumadım ..:)
tatilin nasıl geçiyo tatlım bende temuz sonu gibi samsuna anneme gidicem sahil kenarı denizden çıkmayız artık:)Selam canim hoşgeldin.. betus adam mi topluyo takımlardan napiyo tirsiyom anacim ben bundanneyse ben ozge 25 yasindayim yaklasik 2ay once 91le baslamistim simdi 78lerdeyim daha guzel sonuclari hep birlikte aliriz ins takimin delulerinden ve gizli ajanlarindanim kod adim pempis panter
Takimimiz eglencelidir her telden var seversin bizi bence..su bayram telasi gecsin senlenir yine buralar..sen de tanit kendini cok merakliyizdir biz canim
bemde kaptan yardımcıyım canım boyun kaçki canım hedefin 49 ? çok az değilmi?onları unutmuşum :) şuan 80 kiloyum hedefim 49.hoşbuldum :)
ayy ben her şeyi eksik yazmışım kız , dur baştan düzenliycem kendimi tanıtma işini bölük pörçük oldu böylem
bemde kaptan yardımcıyım canım boyun kaçki canım hedefin 49 ? çok az değilmi?
evet takımın yeni çatlağıda hayırlı olsun....takım kurallarını okudum kabul ediyorum .
ismim:feyza nur
yaş 25.5
boy:158 bazen 160 çıktığıda olmuyor değil
kilo 80
hedef kilo :49
meslek: hala öğrenci
yer :ankara
bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?