- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.441
Hosgeldin canim tabi ki katilabilirsin:) referansin saglam zaten Betus cagirmis:)arkadaşlar merhaba , bende aranıza katılabilir miyim bayramdan sonra
yanlız bir problem var ben daha önce 4.takımda yarışmıştım , sorun olur mu acabaHosgeldin canim tabi ki katilabilirsin:) referansin saglam zaten Betus cagirmis:)
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini belirtmen gerek yarismak icin :)
Sağol tatlım şimdi girdim eve çocukları yatırıp bende yatıcam çok yoruldum....Canim cok gecmis olsun, insallah iyileşir
Çok sevindim canım kendi tartını goturmedinmi.....Eki Görüntüle 1854701 Kızlar ablamın tartisinda tartildim ve kiyafetlerimle hemde ay cok mutlu oldum.
kollontai inatettimolacak nilsub morordek
Geçmiş olsun canım kv e acil şifalar versin Rabbim bu günün hurmetineKızlar slm geçmişi okumadım ...
Dun gece sahur vaktinde kv fenalaştı apar topar hastaneye gittik nefes darlığı var dı bronşit miş ağır geçiriyor hava iğne derken yatırdılar öğleden sonra çıktık ilaç tedavisi verdi şimdilik bayramdan sonra gelin yatıralım biraz çok tıkanmışsın dedi doktor sonra eve döndük kayınvalidemlerdeydim bütün gün duş almaya geldim hemen gidicem kadın sesi bile kısıldı oğluşumda orda uyuya kaldı yarın görüşürüz.....
Kiz ortim kafa kafaya gidiyoruz yine..ay seni gaza getirelim diye ne cektik simdi bu hallerini gorunce mutlu oluyorum her cuma kendi kilomdan cok seninkini merak ediyorum :) bayram tatil diye ciss larada elini surme yakarim o elini bak..gecer gider birakirim seni rakibesiz kalirsin hee..Eki Görüntüle 1854701 Kızlar ablamın tartisinda tartildim ve kiyafetlerimle hemde ay cok mutlu oldum.
kollontai inatettimolacak nilsub morordek
Iyi tatiller canim dikkat et kendineYarin yola xcikiyorum ben de ama menumu yazacagim :)
Selam canim hoşgeldin.. betus adam mi topluyo takımlardan napiyo tirsiyom anacim ben bundanarkadaşlar merhaba , bende aranıza katılabilir miyim bayramdan sonra
Olmaz tabi ki canım. Sen deyince baktım simdi 429. etapta 66.5 kilo ile izne ayrılmıssın. Su anda kac kilosun?yanlız bir problem var ben daha önce 4.takımda yarışmıştım , sorun olur mu acaba
nilsub kapıda valiz darman: 47161391 .!.:Çok sevindim canım kendi tartını goturmedinmi.....
Hemen limon sıkayım ......
Hanımlar bu hafta ücüncü olmusuz tum takımlar arasında, hepinizi tebrik ediyorum, güzel bir bayram hediyesi oldu
geldim tombiş tosbaaammm benimmm ,bu gruptamısın artık
Hosgeldin canim tabi ki katilabilirsin:) referansin saglam zaten Betus cagirmis:)
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini belirtmen gerek yarismak icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?