- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.701
öylemi 4.takım yapmışta kendi içinde ,bende herkes yapıcak sandım :)fyzanur canım bu hafta bayramdan dolayı hiçbir takım kilo bildirimi yapmayacak. Hafta cuma yapılacak.
Canim onlar belki takim icinde bildirim yapmislardir kendi aralarinda. Genel bildirim haftaya olacaköylemi 4.takım yapmışta kendi içinde ,bende herkes yapıcak sandım :)
Evet cok haklisin maalesef bayram ve tatil telasi ile ben de pek giremedim ama yarin dönüyorum, o yuzden pazartesi herkesten bi bildirim almayi dusunuyorum. En azindan cumaya kadar toparlama fırsatımız olurKizlar selam komsunun oglunu evlendirdk onlara kosturuyoduk giremedim..
Ben de dun vakit bulsaydim dicektim kendi icimizde yapalim bildirim kacamaklar cikar ortaya en azindan diye..
Neyse tatillerde hasta olan arkideslere gecmis olsun dikkat edin kendinize lutfen
Bu arada artik menuleri sporları yazmaya baslayalim bencr tatil bitti kendimize gelmemiz lazim kaptan da yoğundu giremiyo sanirim nilgun ablada gelemicekmis ordeke kaldik sadece herkes kendini bi sarssin bakayim
Valla canim meyve de seker olsa bile en azindan doğal seker. Yani bayramda turlu çeşitli tatli yiyecegine meyve daha masumane kalmis :) ki dogal urunlerden yemissin iste olur o kadarBu arada bayram yaramadi bana cok kacamak yaptigim soylenemez ama ust sinirlara meyve tukettim biraz fazla seker yükledim sanirimyazin bundan korkuyordum iste... daldan dala elim neye uzaniyosa topladim yedim..erik elma armut karayemis diye bi meyve vardir bizde onlar olmus ve daha nicesi.. regliye de az kaldi sisiyorum ama bi kismi meyvelerin marifeti sonradan anladim maalasef yarindan itibaren diyetime sporuma ve yesilcayima geri dönüyorum sizde toparlanin bakem..
Bu aradamorordek ödül yerine 1dl revani yiyeyim dedim midem bulandi cikardim sonra da zaten.. ama ara ara bikac tane sarma yedim anneannem yapmis sutannem yapmis 3gunde toplam 20 tane sarma yememisimdir..tum bayram cok yuruduk ama yanmistir onlar diye umuyorum
Oh be bana sıkı yönetim lazım zaten. Ama ben bugun öldüm resmen. Gorumcemin yanın da kuaföre gittim saatlerce bekledik gece 11 e kadar. Sabah kahvaltısı ile duruyordum. Artık dayanamadım.Kina devam ederken eve kactim. Eşimle eve gelip yemek yedim. Ama tatlı yemedim bugün.. Yarin yine kuafore ben gidecem. pazartesiye insallah menulerle burada olurum.Hanımlar pazartesi herkes kilolarini bi yazsın, tatil kacamaklarini gorelim. Cumaya kadar toparlama sansiniz olur en azindan. Hafta sonu hala tatilden donmemisleriniz vardir belki diyerek bi nebze ılımlı olacağım ancak pazartesiden cumaya listedekilerden kacamaksiz menuler bekliyorum! morordburadak
ayy ne güzel her meyveyi yiye biliyosun :) ben muzun dışında hiç bir meyveyi sevmiyorum , kuru meyve yiye biliyorum , diyette oluncada zorla diğer meyvelerden yemeye çalışıyorum ama bayağı zorluyorum kendimi :)Bu arada bayram yaramadi bana cok kacamak yaptigim soylenemez ama ust sinirlara meyve tukettim biraz fazla seker yükledim sanirimyazin bundan korkuyordum iste... daldan dala elim neye uzaniyosa topladim yedim..erik elma armut karayemis diye bi meyve vardir bizde onlar olmus ve daha nicesi.. regliye de az kaldi sisiyorum ama bi kismi meyvelerin marifeti sonradan anladim maalasef yarindan itibaren diyetime sporuma ve yesilcayima geri dönüyorum sizde toparlanin bakem..
Bu aradamorordek ödül yerine 1dl revani yiyeyim dedim midem bulandi cikardim sonra da zaten.. ama ara ara bikac tane sarma yedim anneannem yapmis sutannem yapmis 3gunde toplam 20 tane sarma yememisimdir..tum bayram cok yuruduk ama yanmistir onlar diye umuyorum
günaydın :)günaydın kızlar
listede değilim ama bende kaçamaksız menüler paylaşıcam inşallah :)Hanımlar pazartesi herkes kilolarini bi yazsın, tatil kacamaklarini gorelim. Cumaya kadar toparlama sansiniz olur en azindan. Hafta sonu hala tatilden donmemisleriniz vardir belki diyerek bi nebze ılımlı olacağım ancak pazartesiden cumaya listedekilerden kacamaksiz menuler bekliyorum! morordek is back
Teşekkür ederim takibem.Geçmiş olsun rakibem, kendine dikkat et, cabucak dön aramiza
listede değilim ama bende kaçamaksız menüler paylaşıcam inşallah :)
Hanımlar pazartesi herkes kilolarini bi yazsın, tatil kacamaklarini gorelim. Cumaya kadar toparlama sansiniz olur en azindan. Hafta sonu hala tatilden donmemisleriniz vardir belki diyerek bi nebze ılımlı olacağım ancak pazartesiden cumaya listedekilerden kacamaksiz menuler bekliyorum! morordek is back
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?