- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.721
Canım çok şükür bi sıkıntı yok.bayram ve tatil koşturmacası ve ben nete giremiyorum. Dışarı çıkınca anca giriyorum ama o da yanımda kalabalık çoluk çocuk o zamanda giremiyorum. Neyse ben Yarın normale dönücem inşallah kızlar beni mazur gçrünKizlar fire mi verdik biz bazi hatunlar pek gorukmuyo sanki..iyi mi herkes ben mi göremedim yoksa
Misal
Ozaly @melampusefe @d_mndc @parkbyull ve digerleri..bayram kosturmacasi mi yoksa baska sıkıntılar mi var kizlat -iyisinizdir umarim-
Evet sen de güzel menülerle gel ki öteki hafta listeye alabilelimlistede değilim ama bende kaçamaksız menüler paylaşıcam inşallah :)
Sen de kendine çeki düzen ver pisicik Leslie mi yaparsın artık Jillian mı bilemiiiycimnaber efenim dün leslie bacıyla delirmecelere tekrar başladım hayırlısıyla.... anaamm yapmaya yapmaya unutmuşum leslie de zorlnadım yeminle :))
bir ara tartıda 66 küsurları görsemde bu sabah neyseki 65,2 ile fifti fifti dumumuu koruyorum..... bakalım karatay bacıma da geri döneceğim artık bir süre meyvelerlen vedalaşıciğiz çok özliciğim kirazları dondurmaları çaklıtları öhühühühüüüü..... neyse....
kollarım et kesmiş hep az sonra yine leslie yapıciğim.....
73 müBende 73 gördüm kızzz ödüm patladımeğersem regl şişkinliğiymiş hemde afedersin bağırsaklarım çalışmıyordu bu sabah baktım herşey yolundaaa bende topladaım teyzoşları geldim dün yaptım bu sabah herkesler firarda aman bee onlar gelmesin ben kendim yaparım bu yola kendim çıkdım nasıl olsa
çalış çalış zayıflarsınYardıma gelin yardımaaa
Ev sil süpür bavul boşalt yıka katla kaldırır ölem beeeeennnn
tamam :)Selam hanımlar nasılsınız bakalım? Ben dün itibariyle Ankara'ya döndüm, yarın da iş başı malum... Artık iki elim yakanızda ona göreinatettimolacak Özgecim malum nilsub ve kollontai buralarda yokken sen de yardımcı olursun bana, milleti uyar, kına, cezalar ver, eti senin kemigi benim misali elini korkak alıstırma Yoksa cuma gününe artı gelirler mazaallah...
Evet sen de güzel menülerle gel ki öteki hafta listeye alabilelim
Sen de kendine çeki düzen ver pisicik Leslie mi yaparsın artık Jillian mı bilemiiiycim
73 mü
Sakın cumaya artı geleyim deme! Aç mı kalırsın ne yaparsın bilemem artık ona göre
Kizz rakibem nerelerdesin bitmedi mi daha tatilin donmedin mi evine...nedir tatil bilançosu direncini kaybetmemissindir umarim T tatlitambak
boyun kaç canım , bende bugün 79.7 çıktımYok canım daha dönemdim evime. Dün dugunumuzu yaptık bitti. Ama ben de bittim yani. Inşallah tam 1 hafta sonra evimde olacağım. Kayınvalidedeyim.
Evime gitmek istiyorum. Pazartesi ben de menümü yazarım artık canım.... kilo aldım mi bilmiyorum ama 78 79.5 arası olduğumu düşünüyorum.
neyse bugunude atlatayim buralardayım.
Sen döndün mu evine
İnşallah bu hafta eklenirim canimumutlayasasen tugce1325 cuma günkü bildirimlerinize göre listeye gireceksiniz hanımlar ona göre, siz de eksi gelin. Eksi gelmezseniz haftaya kalırsınız artık.
Benim boy 173 canimboyun kaç canım , bende bugün 79.7 çıktımama boyum senden kısadır 159
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?