- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.741
Kızlar slm yeni geldim eve çok yorgunum tatilde bitti yarın herkesler burda olsun artık tatil rehavetinden kurtaralım kendimizi öpüyorum hepinizi iyi geceler :)
Günaydın sanada naber görüşemiyoruz :)Gunaydın kızlaaar
Nerelerdesiniz bakayım, tatilden dönemediniz mi :)
Naber rakibem kilolar kaç bakemGünaydın günaydııııınnn
Haydi haydi Booool sporlu çook kilo vermeli haftalar olsun
Zıpla zıplaaaaa
Gözün aydın çok sevindim darısı benim başıma inşallah aminnnnnn....:)günaydın kızlar, sabah oğluşumun gönderdim diğerini de uyuttum hemen işe daldım. bugün kilo bildirimi vardı galiba. iki gün önce 69,7 yi görmüş ve mutluluktan uçmuştum ama bıgün 70,2 çıktım. cumaya en az 69.5 olurum diye düşünüyorum.
Bayram girince kimse görünmez oldu. İyiyim ben, sen de iyisindir umarım :)Günaydın sanada naber görüşemiyoruz :)
Valla kabızlık herkesin basına geliyor sanırım. Ne yapmak lazım bilemedim, bir sürü şey konuşuluyordu burda da ama..morordek canım ya ara öğünleri kesitiğimden beri kabızlık çekiyorum....
Alıştım galiba ara öğünlere...
çok iyiyiz çok şükür hiç bir sorun yok bayram bitti sünnetide yaptık çok güzel oldu:)Bayram girince kimse görünmez oldu. İyiyim ben, sen de iyisindir umarım :)
Valla kabızlık herkesin basına geliyor sanırım. Ne yapmak lazım bilemedim, bir sürü şey konuşuluyordu burda da ama..
Hoşgeldin canııııımmmHello guzeller, ben de ancak dondum tatilimden
Tatilde gayet dikkat ettim sporumu da yaptim ama ickili menulerimi paylasmayayim dedim buralarda
Yarindan itibaren ben de menu+spor paylasimina devam. Opuyorum guzeller
Evet ya canlansın söyle bi gurıbumuuuz ellere sopalar alınsınçok iyiyiz çok şükür hiç bir sorun yok bayram bitti sünnetide yaptık çok güzel oldu:)
herkez toplansa artık..
Ah canııım bir gram verip bir gram almamışım gerçi o yemeye nasıl almadım bilemiyorum ama tamam 75.600 üm eve girer girmez tartıldımNaber rakibem kilolar kaç bakem
bende yarın sabah tartılayım bakalım bende almadıysam iyiAh canııım bir gram verip bir gram almamışım gerçi o yemeye nasıl almadım bilemiyorum ama tamam 75.600 üm eve girer girmez tartıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?