Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar nasıl gidiyor diyetbende uğraşıp duruyorum kilo vermeye menümü yazayım morordek nilsub inatettimolacak
Sabah
2-3 çatal beyaz peynir
5-6 zeytin
Kıymalı yumurta 5-6 çatal
Salatalık
2 slice tavuk salam
Öğle
Muzlu diyet sütlü smoothie
Akşam
Biber yoğurtlusu
2 hurma
30 dk yürüme
3 litre su
1 litre ödem atıcı çay

Ödem atıcı çayında ne var?

btlbetul, post: 47245563, member: 147061"]ayyy ağzından bir hayırlı laf çıksın yaa.... herhalde wc problemi yaşıyoz şurda ondan o....[/QUOTE]
Kilo vermede en büyük düşman bağırsakların çalışmaması wcye gidememek bırak vermeyi tartı +bile gösteriyor 2 hafta boyunca kestim yeşilkahveyi amanın yok böyle birşey wc çıkamadığımla kalmadım acayipde karın ağrılarım kramplarım oldu bugün elma tarçın limonu kaynatıp içiyorum iyi geldi şimdilik güzel gidiyor

Karatayda ne yapıyorsun bakalım 2 öğün mu yiyeceksin

evet sabah 2 yumurta asma yapraklı :))) sarmalardan kaldı ziyan mı edeyim :))) cimrilikte zirveyim valla :))

akşama napçam bilmem belki kara buğday haşlarım yoğurtla.... yada kabak mı yapsam....

"nilsub, post: 47245705, member: 738404"]Ödem atıcı çayında ne var?[/QUOTE]
Kardeşim görmüş birinin sitesinde çok güzel ödem atıyormuş kardeşimde denemiş 4 günde 2 kilo verdim dedi bende deniyorum
1 tane ortaboy kırmızı elma
1 çubuk tarçın benim evde yoktu toz koydum 1 tatlı kaşığı
8 bardak su koyup kaynatıyorsun indirmeye yakın limon at içine parça parçagün boyu bu suyu bitir

bu gün biraz çalıştı gibi göbeğimin pofudukluğu indi resmen... dönem dönem malesef oluyor... suyu unutunca oluyor genelde....

"nilsub, post: 47245705, member: 738404"]Ödem atıcı çayında ne var?
Kardeşim görmüş birinin sitesinde çok güzel ödem atıyormuş kardeşimde denemiş 4 günde 2 kilo verdim dedi bende deniyorum
1 tane ortaboy kırmızı elma
1 çubuk tarçın benim evde yoktu toz koydum 1 tatlı kaşığı
8 bardak su koyup kaynatıyorsun indirmeye yakın limon at içine parça parçagün boyu bu suyu bitir[/QUOTE]

aa ben bunu yapıyordum ççok iyi geliyor iyi hatırlattın elma alayım akşama da yapayım....

btlbetul, post: 47245798, member: 147061"]evet sabah 2 yumurta asma yapraklı :))) sarmalardan kaldı ziyan mı edeyim :))) cimrilikte zirveyim valla :))

akşama napçam bilmem belki kara buğday haşlarım yoğurtla.... yada kabak mı yapsam....[/QUOTE]
Ben biara yaptım karatay çok doyurucuydu ama çok yavaş kilo veriyorum diye bıraktım taze fasulye ıspanak pırasa yemeği havuçlu karabuğdaylı bol yeşillikli salata tavuklu salata yap hatta internetten karatay yemekleri diye yaz binlerce çeşit varnormal kiloma geleyim bende karatayla koruma yapacağım

Ben biara yaptım karatay çok doyurucuydu ama çok yavaş kilo veriyorum diye bıraktım taze fasulye ıspanak pırasa yemeği havuçlu karabuğdaylı bol yeşillikli salata tavuklu salata yap hatta internetten karatay yemekleri diye yaz binlerce çeşit varnormal kiloma geleyim bende karatayla koruma yapacağım[/QUOTE]

pırasa mı dediiiin mmmhh...

pırasa mı dediiiin mmmhh...[/QUOTE]
''ben bira yaptım'' anladım ne diyo la bu dedim

Canım sen zaten baska bir takımdan izne ayrılan bi üyesin. İstedigin zaman istedigin takımda listeye girebilirsin. Takıma alısman icin 2 haftalık deneme süresini sana da yapmıstık hem de biraz daha kilo vermis olursun diye. Karar senin yani canım.

pırasa mı dediiiin mmmhh...[/QUOTE]
anacım sende hep açsın görende hiç yemek yemiyor 52 kilo zannedecek...

pırasa mı dediiiin mmmhh...
anacım sende hep açsın görende hiç yemek yemiyor 52 kilo zannedecek...[/QUOTE]

hep açım napiim... kız sabah 2 yumurta yedim bismillah daha elimi yıkamaya iderken bile açtım yani :))) hiç doymuyorum :))) 52 kilo olupta hep açım diyen birini görmedim erkekler hariç... pis pisboğazlar.... fil gibi yiyip kilo almayan pislikler....

anacım sende hep açsın görende hiç yemek yemiyor 52 kilo zannedecek...

hep açım napiim... kız sabah 2 yumurta yedim bismillah daha elimi yıkamaya iderken bile açtım yani :))) hiç doymuyorum :))) 52 kilo olupta hep açım diyen birini görmedim erkekler hariç... pis pisboğazlar.... fil gibi yiyip kilo almayan pislikler....[/QUOTE]
çok güldüm yaaaa :)):

çok güldüm yaaaa :)):[/QUOTE]

nasıl iyi gömmüş müyüm erkekleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…