- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.781
Evet bir gayret 70olcan sen...
Hep bir bahane ne olcekkkk bu halimiz bilmiyorum...
Karatayda ne yapıyorsun bakalım 2 öğün mu yiyeceksinben başladım bak 3 gündür leslie mi yapıyorum... karataya da geri döndüm zaten özlemiştir beni.....
Ödem atıcı çayında ne var?Slm kızlar nasıl gidiyor diyetbende uğraşıp duruyorum kilo vermeye menümü yazayım morordek nilsub inatettimolacak
Sabah
2-3 çatal beyaz peynir
5-6 zeytin
Kıymalı yumurta 5-6 çatal
Salatalık
2 slice tavuk salam
Öğle
Muzlu diyet sütlü smoothie
Akşam
Biber yoğurtlusu
2 hurma
30 dk yürüme
3 litre su
1 litre ödem atıcı çay
Karatayda ne yapıyorsun bakalım 2 öğün mu yiyeceksin
Kilo vermede en büyük düşman bağırsakların çalışmaması wcye gidememekbırak vermeyi tartı +bile gösteriyor 2 hafta boyunca kestim yeşilkahveyi amanın yok böyle birşey wc çıkamadığımla kalmadım acayipde karın ağrılarım kramplarım oldu bugün elma tarçın limonu kaynatıp içiyorum iyi geldi şimdilik güzel gidiyor
Kardeşim görmüş birinin sitesinde çok güzel ödem atıyormuş kardeşimde denemiş 4 günde 2 kilo verdim dedi bende deniyorum"nilsub, post: 47245705, member: 738404"]Ödem atıcı çayında ne var?
Ben biara yaptım karatay çok doyurucuydu ama çok yavaş kilo veriyorum diye bıraktım taze fasulye ıspanak pırasa yemeği havuçlu karabuğdaylı bol yeşillikli salata tavuklu salata yap hatta internetten karatay yemekleri diye yaz binlerce çeşit varbtlbetul, post: 47245798, member: 147061"]evet sabah 2 yumurta asma yapraklı :))) sarmalardan kaldı ziyan mı edeyim :))) cimrilikte zirveyim valla :))
akşama napçam bilmem belki kara buğday haşlarım yoğurtla.... yada kabak mı yapsam....
Ben biara yaptım karatay çok doyurucuydu ama çok yavaş kilo veriyorum diye bıraktım taze fasulye ıspanak pırasa yemeği havuçlu karabuğdaylı bol yeşillikli salata tavuklu salata yap hatta internetten karatay yemekleri diye yaz binlerce çeşit varnormal kiloma geleyim bende karatayla koruma yapacağım
Canım sen zaten baska bir takımdan izne ayrılan bi üyesin. İstedigin zaman istedigin takımda listeye girebilirsin. Takıma alısman icin 2 haftalık deneme süresini sana da yapmıstık hem de biraz daha kilo vermis olursun diye. Karar senin yani canım.Kızlar dün sabah tartıldım tam 75.6yım spor yapmaya başladım yine coşmuş ne zaman spora başlasam önce bi.sağlam kilo alıyorum vücudum toparlanıyormuş öyle dedi spor hocası şimdi ben napiiiimmm bu hafta takıma girdim mi girmiyeyim mi??
Ben biara yaptım karatay çok doyurucuydu ama çok yavaş kilo veriyorum diye bıraktım taze fasulye ıspanak pırasa yemeği havuçlu karabuğdaylı bol yeşillikli salata tavuklu salata yap hatta internetten karatay yemekleri diye yaz binlerce çeşit varnormal kiloma geleyim bende karatayla koruma yapacağım
anacım sende hep açsın görende hiç yemek yemiyor 52 kilo zannedecek...pırasa mı dediiiin mmmhh...
iş zaten çalışabilmekte ve vazgeçmemekteçalışırsak olur bence :)
anacım sende hep açsın görende hiç yemek yemiyor 52 kilo zannedecek...
çok güldüm yaaaa :)):hep açım napiim... kız sabah 2 yumurta yedim bismillah daha elimi yıkamaya iderken bile açtım yani :))) hiç doymuyorum :))) 52 kilo olupta hep açım diyen birini görmedim erkekler hariç... pis pisboğazlar.... fil gibi yiyip kilo almayan pislikler....
çok güldüm yaaaa :)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?