- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.761
Bu arada 79 idim saba kizlarkabizlik beni de vurdu yarin incirli tarifi bi yapayim diyorum ise yariyodu 7ramazandan once
GünaydıııııııınGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah...:)
günaydın kızlar ben geldim :) 2 gündür yasaklıydım giremedimbirdaha bdv ye filan yazmam bu ne yaaa Bayram tatilinde çok dikkat edemedim ama çokta salmadım açıkcası.Bide ramazandan çıkınca yeni yeme düzenine alışmaya çalışma kısmı var tabi.Kızlar asıl bi sıkıntım var benim normalde reglim 5 gün sürer.5 gün önce regl oldum 2 gün sürdu bekledim yeniden başlar diye olmadı.Dün akşamda karnım davul gibi şişti.Hala şiş ve ağrıyor.Garip bi şey.Sabahta tartıldım normalde kilo vermesem bile sabit olmam gerekirken, nerdeyse 1,5 kg ya yakın fazla çıktım İnanın bu kadar farkedecek kaçamak filan yapmadım.İnşallah cumaya kadar toparlarım.Neden olabilir ne yapabilirim akıl verin.Acıda çekiyorum sanki karnımın içini yırtıyorlar gibi midemde öküz var gibi ama kabız filan değilim
Menüm;
Sabah:
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Yumurta
Sosis
bol Yeşillik
Bir çatal çikilita
Öğle: birkaç mercimek köftesi
Ara: bir kase. Üzüm
Akşam: 2 çatal erişte
1 top dondurma
Yürüyüş. :55dakika koşu bandı
30 dak.yuruyus kocişle
Su ;4lt fazla
Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah...:)
Valla ne var bilmiyorum ama normale dönse iyi olacak moralim bozuldu yaaben de artı çıktım hemde +1 kg ben - bekliyordum oysaki ay çekimi felam mı acaba :)
Valla ne var bilmiyorum ama normale dönse iyi olacak moralim bozuldu yaa
Kızlar dün sabah tartıldım tam 75.6yım spor yapmaya başladım yine coşmuş ne zaman spora başlasam önce bi.sağlam kilo alıyorum vücudum toparlanıyormuş öyle dedi spor hocası şimdi ben napiiiimmm bu hafta takıma girdim mi girmiyeyim mi??
Öylemi dersin canım.Umarım öyledir ne bilim bende hazır 69 ları görmüşken yeniden 70 lere çıkınca moralim bozuldu iştebozulmasın şekerim ramazan sonrası alışma sürecindeyiz....
günaydın kızlar, inşallah bu hafta hepimiz eksilerle geliriz.
Hep bir bahane ne olcekkkk bu halimiz bilmiyorum...bozulmasın şekerim ramazan sonrası alışma sürecindeyiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?