Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada 79 idim saba kizlar kabizlik beni de vurdu yarin incirli tarifi bi yapayim diyorum ise yariyodu 7ramazandan once

ay tatlim bende dikkat edemiyorum yaa. Hergun durt beni balim. Seninle sık sık goruştugum zaman ben daha dikkatli oluyorum. Sende gir kiz yaz biseyler

Bugün dedemlerin yanına köye gittik. Kahvaltıya gidecektik ama çok geç oldu. O yüzden bende çok kötü oldum. Baş ağrısı çektim. Sonra mide ağrısı.
pazar günü evime döneceğim. Cuma günü tartılamayacagim. Tartı da yok

Menüm;
Sabah:
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Yumurta
Sosis
bol Yeşillik
Bir çatal çikilita

Öğle: birkaç mercimek köftesi
Ara: bir kase. Üzüm

Akşam: 2 çatal erişte
1 top dondurma
Yürüyüş. :55dakika koşu bandı
30 dak.yuruyus kocişle
Su ;4lt fazla

günaydın kızlar ben geldim :) 2 gündür yasaklıydım giremedim birdaha bdv ye filan yazmam bu ne yaaa Bayram tatilinde çok dikkat edemedim ama çokta salmadım açıkcası.Bide ramazandan çıkınca yeni yeme düzenine alışmaya çalışma kısmı var tabi.Kızlar asıl bi sıkıntım var benim normalde reglim 5 gün sürer.5 gün önce regl oldum 2 gün sürdu bekledim yeniden başlar diye olmadı.Dün akşamda karnım davul gibi şişti.Hala şiş ve ağrıyor.Garip bi şey.Sabahta tartıldım normalde kilo vermesem bile sabit olmam gerekirken, nerdeyse 1,5 kg ya yakın fazla çıktım İnanın bu kadar farkedecek kaçamak filan yapmadım.İnşallah cumaya kadar toparlarım.Neden olabilir ne yapabilirim akıl verin.Acıda çekiyorum sanki karnımın içini yırtıyorlar gibi midemde öküz var gibi ama kabız filan değilim

selam beybileer ben bu sabah 66 çıktım böhöhöhööhööhööööö ve daha sabahtan kaçamak yaptım aslında dün gece yapacaktım kaçamağı ama zor dayandım sabaha kadar... ben ve pis boğazım

dünkü menüm
sabah 5-6 yaprak sarma bulgurlu kendim yaptıım :)
öğlen yok
akşam 5-6 yaprak sarma bulgurlu

su 1 lt olduysa ne ala
spor 3 mil koşmalı leslie

dün aslında iyiydi akşam bir tatlı krizi vurdu beni sabaha kadar zaptettim kendimi

ben de artı çıktım hemde +1 kg ben - bekliyordum oysaki ay çekimi felam mı acaba :)

çikilata deyince daha mı masum oluyo :)))
dondurmada varmış

kaç mercimek köftesi kaaaç hesap ver bakiiim....

ama spor iyimiş su abartı :)

Günaydın arkadaşlar
Bende bugün tartıldm 61.8 dim en son 62 çıktım bu sabah bayramda kaçamaklar oldu ama dengeli olmuş sanırım cuma günü eksi ye düşecem Allahını izniyle bu sabah bir saat tempolu sporumu yaptım şimdi kahvaltı sıraşı yumurtanın haslanmasinj bekliyorum

Kızlar dün sabah tartıldım tam 75.6yım spor yapmaya başladım yine coşmuş ne zaman spora başlasam önce bi.sağlam kilo alıyorum vücudum toparlanıyormuş öyle dedi spor hocası şimdi ben napiiiimmm bu hafta takıma girdim mi girmiyeyim mi??

ondan mı acaba yaaa bende leslie ye başladım 3 gündür... dikkatte ediyorum ama + dayım.... bu günde isyan ettim yedim abur cubur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…