Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim sen cumaya kadar bi yerde tarti bulursan tartil yine hic yoktan iyidir..benim de aklimdasin bu arada yazarim sık sık merak etme sen rakibecim unutma sakin ne zorluklarla verdik kilolari tut kendini canim kacirma ipin ucunu

Canim sporun guzel ama biraz fazla kacamak olmus bugun icin..gunu kurtarmis gozukebilrisin ama cepten yemissin biraz..cikilat var uzumde riskli bi arkadas dikkatli tuketmek lazim eriste mercimek koftesi dondurma... olmamis gibi daha guzel doldurabilirsin bence canim gününü
Bi ara bizim tambak karpuza sarmisti spora ragmen veremiyodu hatta arti geldigi oluyodu.. yazin en sinsi arkidesler meyveler maalesef dikkatli tuketmek lazim

Regli de bende sisiyorum canim +2 ustu gordugm bile olmustu kendimi kesicektim nerdeyse..mevsim degisikliklerinde benim degisir duzenim oyle olmustur belki senin de..olmadi yarin filan yesilcaya basla..adacayi da agrini azaltabilir ilac kullanmak istemiyosan..gecmis olsun canim..ayrica bdv de naptin bakem bi ara parkyle biri daha ceza almisti sanki siz buralara gelmiyonuz da napiyosunuz bakiym baska yerlerde

bende reglden olduğunu düşünüyorum zaten.Ya napim öyle konulara bakıyordum zaman geçsin diye bi konu gördüm yorumları okurken biri yazdığım yorumlara cevap yazıp tartışma çıkardı :) Bende verdim veriştirdim.İlk defa yazmıştım ama sonuçta karşı tarafın kışkırtması vardı amann neyse yaa zaten bundan sonra yazmam.Bide tam dönüp buraya yazacaktımki engellendiğimi gördüm neyse şimdi burdayım.

Caylar geri dönmüş guzel menü oldu canim cumaya guzel seyler görüruz hepimiz umarim

allah allah beni disliyor suna bak yahu
Tatil donusu canim kilo aldim resmen cuma bildirim yapacagim, insallah odemdir diyelim. Baya da dikkat ettim ne yalan soyleyeyim ama az biraz almisim yine de

hem zayıf hem zengin :)) en gıcık olduğum insan tipi :))) çatlıyom galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…