- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.841
Canım gecen cuma bildirim yapmadık zaten. Bayram dolayısıyla etaplar birlestirildi, bu cuma bildirim yapacagız.Kızlar merhaba cuma için çok ozur dilerim ailevi bir takım muhabbetlerimiz oldu beni çok etkileyen ve internet sorunum vardı internetin olsa bile bu sorunlardan ötürü pek bir etkin olmayacaktım ama öncelikle sabit kiloda kaldığımı üzülerek bildireyim.
@toplight sen bana istersen telefonunu yollada diğer cumaya fire vermeyeyim..saygılarımla.
Hepimizin zaman zaman sıkıntıları oluyor canım.Umarım çözmüşsündür problemleri, çözemediysende en kısa zamanda herşey yoluna girer umarım.Kızlar merhaba cuma için çok ozur dilerim ailevi bir takım muhabbetlerimiz oldu beni çok etkileyen ve internet sorunum vardı internetin olsa bile bu sorunlardan ötürü pek bir etkin olmayacaktım ama öncelikle sabit kiloda kaldığımı üzülerek bildireyim.
@toplight sen bana istersen telefonunu yollada diğer cumaya fire vermeyeyim..saygılarımla.
Bende bi 69 ları gördüm sonra hoop yine 70 e çıktıSlm kızlar bende takılıp kaldım 70 kgda yaaa ne uğraşlar veriyorum olmuyor73 e çıkdım biara ödemdir dedim dün bütün gün ödem atıcı kullandım yokkkk gr gitmemişşş menüm morordek nilsub
Sabah
Zeytin 5-6 tane
Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 yumurta
Akşam
Kebab yedim ekmeksiz
2 litre su
5 saat doğa yürüşü yaptım dondum burnumuda zor kontrol altında tuttumbiara rehber geri dönüp üşüyormusunuz dedi benim burun pışşttladı ama hızlıca içime geri çekdim kızımda yürüdü maşaallah kuzuma hemde tık demeden hatam neee neden gitmiyor nedennnn sıvı detoksu yapayımmı bakim ne olcak belki iyi kilo veririm ne dersiniz kızlar yazın fikirlerinizi ona göre karar vereyim ok
Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibiSlm kızlar bende takılıp kaldım 70 kgda yaaa ne uğraşlar veriyorum olmuyor73 e çıkdım biara ödemdir dedim dün bütün gün ödem atıcı kullandım yokkkk gr gitmemişşş menüm morordek nilsub
Sabah
Zeytin 5-6 tane
1 yumurta
Akşam
Kebab yedim ekmeksiz
2 litre su
5 saat doğa yürüşü yaptım dondum burnumuda zor kontrol altında tuttumbiara rehber geri dönüp üşüyormusunuz dedi benim burun pışşttladı ama hızlıca içime geri çekdim kızımda yürüdü maşaallah kuzuma hemde tık demeden hatam neee neden gitmiyor nedennnn sıvı detoksu yapayımmı bakim ne olcak belki iyi kilo veririm ne dersiniz kızlar yazın fikirlerinizi ona göre karar vereyim ok
bence hic strese girme devam et, cok uzun sure bu kiloda kalmamaya calis birak ne kadar cabuk inerse o kadar az kalici olur ; bir sure aksamlari yogurtla gecistir bence istersen.Slm kızlar bende takılıp kaldım 70 kgda yaaa ne uğraşlar veriyorum olmuyor73 e çıkdım biara ödemdir dedim dün bütün gün ödem atıcı kullandım yokkkk gr gitmemişşş menüm morordek nilsub
Sabah
Zeytin 5-6 tane
1 yumurta
Akşam
Kebab yedim ekmeksiz
2 litre su
Evet canım durdu resmen yaa zaten en son 69.500 ye inmiştim birden anlamadım ramazanın son günleri 73 ye çıkdımtugce1325, post: 47260139, member: 666057"]Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibi
Şimdi kaç kilosun tatlım?[/QUOTE]"denhizx, post: 47260382, member: 523656"]Evet canım durdu resmen yaa zaten en son 69.500 ye inmiştim birden anlamadım ramazanın son günleri 73 ye çıkdımödemdir dedim neler yedim içtim yok ödemde değil olsa o kadar çaya suya rağmen giderdi kesinlikle sıvı yapıp hareketlendirmem lazım bakalım yarın bismillah bir başlayım
Evet canım durdu resmen yaa zaten en son 69.500 ye inmiştim birden anlamadım ramazanın son günleri 73 ye çıkdımtugce1325, post: 47260139, member: 666057"]Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibi
Kardeşim görmüş birinin sitesinde çok güzel ödem atıyormuş kardeşimde denemiş 4 günde 2 kilo verdim dedi bende deniyorum"nilsub, post: 47245705, member: 738404"]Ödem atıcı çayında ne var?
Bende bi 69 ları gördüm sonra hoop yine 70 e çıktıvalla vücut direnç gösteriyor galiba kilolar için.Bende 70 lerden kurtulayım diye çok istedim galiba yapıştı kaldı.Bende dün 71.5 çıktım bugün bi baktım 70.7 800 gr bir günde veremeyeceğime göre herhalde ödem dedim .yarında kalanı atarsam en azından sabitime dönsem süper olacak.Ama ben nedenini anladım reglimdeki dengesizlik vücut ödem tuttu bekliyor bakalım.Cumaya toparlamazsam oturup ağlıycam sinirimden valla
Bir iki gün ara verip tekrar mı başlasan canım vücudun kilo vermeyi durdurmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?