Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu program tabii ciddi spor yapan insanlar icin ozellikle faydali : Ama emin olu kilolar patir patir gidiyor.
Diyet 6 gun uygulanacak; daha sonra da 1 gun cheat day yapilacak. Cheat dayde ozellikle saglikli karbonhidrat alimi oneriliyor. Soslu makarna, kisir, bulgur pilavi, tam tahil sandvicler vs gibi.

Ben gramajlari kendime gore ayarladim kizlar, siz de + - yapabilirsiniz.
Sabah (Saatleri kendiniz düzenleyin)

· En az 2-3 yumurta ( 2 tanesi sarısıyla birlikte) veya az zeytinyağlı omlet/krep vs

Öğlen 12.30

· 120 gr yagsiz et tavuk ya da balık

· 30 gram mercimek/ bulgur pilavı ya da kepekli makarna(minimum derecede yağlı olmalı ya da lapa)

· Tercihen yanında az zeytinyağından bir salata yapabilirsiniz

İkindi 15.00

· 120 gr et tavuk ya da balık

· 30 gram mercimek/ bulgur pilavı ya da makarna(minimum derecede yağlı olmalı ya da lapa)

Ara 17.00

· Kabizlik problem cekmemek adina kuru incir, hurma veya kuru kayisi veya 1 porsiyon meyve eklenebilir

Akşam 19.00

· 120 gr et tavuk ya da balık (Spordan sonra whey aldıysanız bu maddeyi atlayabilirsiniz)

· 30 gram mercimek/ bulgur pilavı ya da makarna(minimum derecede yağlı olmalı ya da lapa)

· Mercimek ve bulgur yerine 1 porsiyon susuz sebze yemeği de tercih edebilirsiniz

Gece 22.00(Opsiyonel)

· 10 adet çiğ badem

· 100 lor peyniri

"blanche_ea, post: 47269347, member: 566311"]Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir? [/QUOTE]
Sen onu bende sıvı diyetini bitireyim bebiş bakalım hangimizinki iyi ona geçerizbugün itibariyle başladım gayet iyiyim azıcık aç beynim ye kız desede hayır dedimmenümüde yazayım morordek nilsub
Sabah
5 çiğ badem
1 küçük muz
Slim süt hepsini mikserde karıştırıp içtim
Öğle
200 gr ananas
100 gr kiraz
Slim süt yine mikserde çırptım tadı harikaydıııı
Akşam
1 çap maydanoz
Ispanak yaprakları
Slim süt tadı çokkk kötüydüü
2 bardak yeşilçay
3 litre su
Kaçamak 2 tane badem
1 saat çöp poşati geçirdim içime yürüdüm su içinde kaldım

Bu arada not : Bu diyeti 45 gun uygulamak, daha sonra normal duzene donmek gerekiyor. Bu diyet ciddi bir fat-loss diyeti; dusuk karbonhidratli fakat oyle olumcul sagliksiz dusuklukte de degil tabii ki
Bende bakmıştım bu diyete ama başlamamıştım... Pardonda sen bu diyeti neden yapıyorsun 40kilomu olcen....

Ay delirmek üzereydim nete bağlanamıyodum dns ayarları diye yazı çıkıp duruyordu şimdi yaptılar galiba ...:)

"blanche_ea, post: 47269347, member: 566311"]Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir?
Sen onu bende sıvı diyetini bitireyim bebiş bakalım hangimizinki iyi ona geçerizbugün itibariyle başladım gayet iyiyim azıcık aç beynim ye kız desede hayır dedimmenümüde yazayım morordek nilsub
Sabah
5 çiğ badem
1 küçük muz
Öğle
200 gr ananas
100 gr kiraz
Akşam
1 çap maydanoz
Ispanak yaprakları
2 bardak yeşilçay
3 litre su
Kaçamak 2 tane badem
1 saat çöp poşati geçirdim içime yürüdüm su içinde kaldım[/QUOTE]
Bu biraz fazla sert bi diyet değilmi tatlım kısa süreli yapacaksan olabilir ama bence uzun vadede sıkıntı getirir.Yani ben en fazla 3 gün yapabilirdim sen kaç gün yapacaksın? B blanche_ea ninki sağlıklı bir diyet protein ağırlıklı tabi onunda belirttiği gibi spor yapanlar için.Ben onuda yapamam Ben listelere dayanamıyorum onu anladım

"blanche_ea, post: 47269347, member: 566311"]Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir?
Sabah
5 çiğ badem
1 küçük muz
Öğle
200 gr ananas
100 gr kiraz
Akşam
1 çap maydanoz
Ispanak yaprakları
2 bardak yeşilçay
3 litre su
Kaçamak 2 tane badem
1 saat çöp poşati geçirdim içime yürüdüm su içinde kaldım[/QUOTE]
Anam senin kaçamağında pek hoş 2tane badem T tatlitambak bak bak örnek al

Bu biraz fazla sert bi diyet değilmi tatlım kısa süreli yapacaksan olabilir ama bence uzun vadede sıkıntı getirir.Yani ben en fazla 3 gün yapabilirdim sen kaç gün yapacaksın? B blanche_ea ninki sağlıklı bir diyet protein ağırlıklı tabi onunda belirttiği gibi spor yapanlar için.Ben onuda yapamam Ben listelere dayanamıyorum onu anladım[/QUOTE]
Bende sıkılıyorum listeye uymaktan evde ne varsa kendime göre ayarlamak daha iyi geliyor banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…