- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.881
ahaha baska takimlarla aldatma bizi ya, neymissin sen boyle!bittim kız tatilin bıktım senin tatilinden....
bitti beybi tatil, artik ancak haftasonlari kacarimbittim kız tatilin bıktım senin tatilinden....
ahaha baska takimlarla aldatma bizi ya, neymissin sen boyle!
yahu gel seni de gotureyim tatile yao degil de 66 ne yahu seytanin sayisi gibi tovbe tovbe; in hemen acilen 60 istiyorum seni!
bitti beybi tatil, artik ancak haftasonlari kacarim
kurt var icimde diyorum yagötür tabi benden iyisini mi bulcan....
66 ne yaa hakkaten 64 tüm ben.....
ayyy duramıyo yerinde hatun..... gez gez sefan olsun :))
Var canım sıcaklarla başım belada bide regl im şu an çok fazla terliyorum yarın tartıda eksi görsem baaaari gerçi regl bitmeden eksi ye düşmem sanırımKimse yok mu kızlar...
Bende oğluşumun yanında uyuya kalmışım şimdi uyandım:)Var canım sıcaklarla başım belada bide regl im şu an çok fazla terliyorum yarın tartıda eksi görsem baaaari gerçi regl bitmeden eksi ye düşmem sanırım
ben lesli bile yapamıyorum bu ara çok aşırı bel ağrısı çekiyorum..ama leslie yapıyorum göbüşüm gene küçüldü.....bacaklarımda toparladı devam edersem gitçek bu kilolar kesin bilgi yayın....
bende 5 i bir arada çayından yaptım 1 kavanoz sıcak suya 1 yk yeşil çay 3 tane 5i bir yerde birde kabuk tarçın ve limon koydum soğumasını bekliyorum...Elma tarcinlimon karanfil çayı yaptım gitsin pis ödemler
ben lesli bile yapamıyorum bu ara çok aşırı bel ağrısı çekiyorum..
sorma üşengeçlikten birazda aslında düzenli spor yapınca bel ağrım hafiflemiştigeçmiş olsuuun... az az yap 1mil falan...
kac mil yapiyorsun?valla bende söylene söylene yapıyorum bitse de kurtulsam diye diye :) kendimden bıkıyorum yaparken bıdı bıdı.....
ebru nerde tatlitambakta yok nerdeler bunlarvalla bende söylene söylene yapıyorum bitse de kurtulsam diye diye :) kendimden bıkıyorum yaparken bıdı bıdı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?