- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.901
ebru nerde tatlitambakta yok nerdeler bunlar
kac mil yapiyorsun?
ya 5 mil kosmali acaip fark ediyor bence!
sorma üşengeçlikten birazda aslında düzenli spor yapınca bel ağrım hafiflemişti
Kız yers cevap verme bacaklarını kırarım arsız gelin...ben muhtar mıyım nerden biliim geziyolardır kesin ya da kilo almışlardır utançlarından gelemiyolardır :)))
Evet üşengeç kediden hayat dersiüşenmenin sonu yok.....
Kız yers cevap verme bacaklarını kırarım arsız gelin...
Eeee biliyosunki kaynanaların işi fesatlık hasetlik ondanaslında ters değildi espri niyetine yazdım ama böyle anlayabileceğinde geçti kalbimden valla :)
Ben ılıktan azıcık daha sıcak içiyorum terletiyor beni canimbende 5 i bir arada çayından yaptım 1 kavanoz sıcak suya 1 yk yeşil çay 3 tane 5i bir yerde birde kabuk tarçın ve limon koydum soğumasını bekliyorum...
Ben bide çöp poşetini elbise gibi yaptim="btlbetul, post: 47274566, member: 147061"]değişiyo her gün farklı yapıyorum 3, 3 koşmalı, 4 şimdilik aayy çok sıcak bu kadar yaptığıma şükredin boncuk boncuk terler akıyo her bir yerimden.....
Benimde 700 mlik termosum var onun icine doldururum git gel aklima geldikce icerim sicakken ilikken tum caylar iyi soguyunca zehir gibi oluyor tadi="tugce1325, post: 47274865, member: 666057"]Ben ılıktan azıcık daha sıcak içiyorum terletiyor beni canim
Ben buz gibi yapıp öyle içiyorum yapılan araştırmalara göre soğuk içmek daha fazla kalori yaktırıyormuş..Ben ılıktan azıcık daha sıcak içiyorum terletiyor beni canim
AaaBen buz gibi yapıp öyle içiyorum yapılan araştırmalara göre soğuk içmek daha fazla kalori yaktırıyormuş..
Araştır bak çünkü vücut içtiğin sıvıyı ısıtmak için daha fazla çalışıyormuş...AaaBilmiyordum canım öğrenmiş oldum teşekkürler bilgilendirdiğin icin
Ben bugun çok pişmanım ama söylemicemayyy çok açıııım
Ben bugun çok pişmanım ama söylemicem
yok yok dondurma çok masum benimkinin yanında ay bugun yüzyılın kaçamağını yaptım resmen neyse beni yürüyüş paklar ben yürüyüşe çıkıyorum akşam görüşürüz artıkın:)söyleeee.... bende dondurma hüplettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?