Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

="btlbetul, post: 47274566, member: 147061"]değişiyo her gün farklı yapıyorum 3, 3 koşmalı, 4 şimdilik aayy çok sıcak bu kadar yaptığıma şükredin boncuk boncuk terler akıyo her bir yerimden.....[/QUOTE]
Ben bide çöp poşetini elbise gibi yaptimicime giyiyorum ustunede kalin esorfmanlarimi leslie come on everyone derken teeee ben ful kosuyorumbittikden sonra su icinde kaliyorum bugunde sabahdan giydim elbisemiiitum evi temizledim dip kose sonra 1 saatde yurudum suuuu ter icinde kaldim enistende soruyor hastamisin atesin var sanki yuzun kipkirmizibilmiyorkiii hatunu çöp poşetinin içinde kizarmis tavuga donduuu

="tugce1325, post: 47274865, member: 666057"]Ben ılıktan azıcık daha sıcak içiyorum terletiyor beni canim[/QUOTE]
Benimde 700 mlik termosum var onun icine doldururum git gel aklima geldikce icerim sicakken ilikken tum caylar iyi soguyunca zehir gibi oluyor tadi

="btlbetul, post: 47274566, member: 147061"]değişiyo her gün farklı yapıyorum 3, 3 koşmalı, 4 şimdilik aayy çok sıcak bu kadar yaptığıma şükredin boncuk boncuk terler akıyo her bir yerimden.....
Ben bide çöp poşetini elbise gibi yaptimicime giyiyorum ustunede kalin esorfmanlarimi leslie come on everyone derken teeee ben ful kosuyorumbittikden sonra su icinde kaliyorum bugunde sabahdan giydim elbisemiiitum evi temizledim dip kose sonra 1 saatde yurudum suuuu ter icinde kaldim enistende soruyor hastamisin atesin var sanki yuzun kipkirmizibilmiyorkiii hatunu çöp poşetinin içinde kizarmis tavuga donduuu[/QUOTE]

="tugce1325, post: 47274865, member: 666057"]Ben ılıktan azıcık daha sıcak içiyorum terletiyor beni canim
Benimde 700 mlik termosum var onun icine doldururum git gel aklima geldikce icerim sicakken ilikken tum caylar iyi soguyunca zehir gibi oluyor tadi[/QUOTE]

hatun ogren artik su alintilamayi yahu, valla basim donuyor okuyacagim diye!

Arkadaşlar konuşuyoruz ama kim evli kim bekar ne iş yapıyorsunuz hiç bilmiyorum ben kendimi detayli tanitmamistim ramazan da geldim gruba herkes oruclu pek girmiyordu ismim aybike Tuğçe 24 yaşındayım 3 ay sonra 25 olacağım iki çocuk annesiyim 3.5 yaşında oğlum 10 aylık ta kızım var ev hanımıyım 157 boyum var buraya ilk katıldığında 64 kiloydum 2 kilocuk gitti sayılır sizlerin desteğiyle ve boğazımı tutarak kilo vereceğim inşallah eşimle iddia miz var Ekim 15 e kadar 56 rakamını görürse bana bilezik alacak altını pek severim motivasyon amaçlı bu iddia ....işte böyle hanımlar hepinizin de hedefleribize ulaşmanızı canı gönülden istiyorumne konuştum ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…