- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.921
ay ufakmışsın canım sen yaaa.....Arkadaşlar konuşuyoruz ama kim evli kim bekar ne iş yapıyorsunuz hiç bilmiyorum ben kendimi detayli tanitmamistim ramazan da geldim gruba herkes oruclu pek girmiyorduismim aybike Tuğçe 24 yaşındayım 3 ay sonra 25 olacağım iki çocuk annesiyim 3.5 yaşında oğlum 10 aylık ta kızım var ev hanımıyım 157 boyum var buraya ilk katıldığında 64 kiloydum 2 kilocuk gitti sayılır sizlerin desteğiyle ve boğazımı tutarak kilo vereceğim inşallah eşimle iddia miz var Ekim 15 e kadar 56 rakamını görürse bana bilezik alacak altını pek severim motivasyon amaçlı bu iddia ....işte böyle hanımlar hepinizin de hedefleribize ulaşmanızı canı gönülden istiyorum ne konuştum ay
Merak ettikBen bugun çok pişmanım ama söylemicem
Kediyi merak öldürürmüş..Merak ettik
Grubun yaş ortalaması ni hiç bilmiyorum
Yediğin her ne ise yakmışsındır hadi yine iyisinKediyi merak öldürürmüş..
Ay şimdi geldim yürüyüşten anam 1.5 saat olmuş iyi hadi ter bi taraflarımdan akıyor
Haha niye yiyiyon yeme birde bize suç atıyorŞimdi menüye yazıcanız biliom menümde olmasa kimse bana laf atmayacak zaten
Sizin yüzünüzden yiyom bak
[/QUOTE]Ozaly
Ne güzel ya bende jillian yapamıyorumleslie iyi geliyor zevkle yapıyorum benimde 2. Günüm bakalım detoksla kaç kilo gidecek
[/QUOTE]Ozaly
Ne güzel ya bende jillian yapamıyorumleslie iyi geliyor zevkle yapıyorum benimde 2. Günüm bakalım detoksla kaç kilo gidecek
ay inanamıyorum yahu kimseler yok!
Menümü yazıyım:
sabah: hindi fümeli jambonlu cheddar peynirli yulaf ekmeğine sandviç
öğle:6 tane parmak kadar ince haşlanmış içli köfte
akşam: avokadolu tavuklu sandviç ve yanında mantar(sıcaktan midem bulandı çıkardım yaa)
spor: 5 mil leslie
su 2 litreden fazla
yarın low-carb başlıyorum vatana millete hayırlı olsun
Bugün neler yedim
Sabah
1 haşlanmış Yumurta
1 kaşık sosis
Yarım dilim ekmek
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Azıcık Bulgur pilavı
1 kase salata
Akşam
Yarım kıymalı gözlememsi börek
Spor
Temizlik :)
Birde sizde göre göre merak ettim leslie yi 1 mil yapayım dedim ama beni pek sarmadı.
Birde aşağıya çok ses gider diye tedirgin oldum
Evet tamam kesin ben jilliancı olmuşum
Gerçi yazdım ama hiçbiriniz görmemiş zati hayaletmişim gibi kendi kendime konuşuyorum burda
Hiç cevap veren yok
Neyse Yarın karpuza başlıyorum detoxlayım 2 gün haftasonu abim gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?