Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevin sevin regl den önce ciddi ödem tutuyor vücut.Benim bazen 2 kg bile farkediyor.Önce şişip sonra gidiyor ama :) benimde bu hafta öyle oldu sağlam artıdaydım ama sabite geldim.Gerçi reglimde bi garip oldu normal olsaydı eksiye inerdim herhalde ama yapacak bişey yok artık

aaa bu zayıfmış atın bunu arkadaşlar.....

Günaydın günaydıııınnn...
Kızlar dün kv ye geldikbikaçgün buradayız
Giden 100 gr cık 76.600den 76.500 e düşmüşüm sinir bozucu;(
Burda alma dan gelirsem çok iyi ;((((

cık mık 100 gr ı küçümseme.... ben gr oynamadığı ayları biliyorum.....

Kızlar ben haftasonu şehirdışında olucam arkadaşımın düğününde :) giremem buralara.Dönüşte kendime yeni bi yol çizmem lazım yoksa yapıştı kilolar gitmiyor.Bende tembellik yapıyorum dönüşte yapacaklarımı proğramlayıp yazarım öpüyorum hepinizi

Ay betul alemsin yahu, dun disarida yedim de ondan kahvaltiyi bile

Bu sabah ben de 2 haslanmis yumurta + biraz avokado yedim ama inan oturdu ya mideme butun gun acikmam gibime geliyor su an

Low carb yani dusuk karbonhidrat, dusuk yag; yuksek protein demek: 6 hafta uygulayacagim bu diyeti bakalim. 7 gunde 1 gun de cheat day yani istedigini ye gibilerinden de; saglikli seyler yerim ben

Ben tartilmadim ya bugun canim istemedi; arti gelirsem moralim bozulur diye. Su diyeti 1 hafta bi yapayim oyle tartilirim belki; bir de spor yapiyorum ya cok dogru gelmiyor su an tartilmak. Bir de mezura aldim yarin sabah olculeyim unutmazsam

64,6 ya düştüm dün spor yapmadım demek sporda biraz ödem yapmış..... günlerdir 66 - 65,9 arası gidip geliyordum..... incelme vardı ama kilom değişmiyordu.....
Az kaldı ha gayret bak ne güzel sporda yapıyosun.Benide dürtün bendr spor yapiö yaydım spora bi başlasam gitcrk takır takır üfff ne tembeliö ben yaaa

Az kaldı ha gayret bak ne güzel sporda yapıyosun.Benide dürtün bendr spor yapiö yaydım spora bi başlasam gitcrk takır takır üfff ne tembeliö ben yaaa

kendi kendini dürt kızım ben öyle yaptım... yaparsan olur tabi.... bakarsan bağ bakmazsan dağ olur... biz dağ olduk zaten az bakalım da bağ olsun gayrı....

Ya dün biri bana dediki zayıfladınmı sen yüzünde gitmiş,spor yap spor alttan gitsin dedi haklı söze ne hacet.ama sporda yapsam gitmiyo gitmiyo ağırlık noktam aşağılara kaymış.Benden ayrı bir birey gibi o yakında bağımsızlığını ilan edecek

Olur canım ben de dün 61.8 şimdi şu an hala adet görüyorum bugün 61.3 geldim morordek böylelikle kilomu da söylemiş oluyum

Ay sen çok yaşa emi güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…