- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.961
elif hergün listeni bizimlede paylaşda kolaysa bizde yapalım :)kendine guzel spor kiyafetleri al, insan cok gaza geliyoor
elif hergün listeni bizimlede paylaşda kolaysa bizde yapalım :)
ye ama gece lor peynirini ben okumuştum gece lor yemenin sebebi uyurken lordaki enzimler çok güçlü olduğu için kasları onarıyormuş canım yoksa neden koysunlar geceye yemek ...Tamamdir canim; bak bugunku listemi hemen yazayim, bir aksilik olmazsa bunu uygulayacagim :
Baya kolay liste ya; oglen ve aksam yarimsar domates, salatalik vs de yenilebilir ama buzdolabindakiler bozulmus ben bugunluk yiyemeyecegim.
Sabah: 1/4 avokado, 2 haslanmis yumurta
Ogle: Haslanmis tavuk gogsu(175-200g), 2 yk haslanmis mercimek
Aksam: Haslanmis tavuk gogsu(175-200g), 2 yk haslanmis mercimek
Gece: Lor peyniri, 10 badem(opsiyonel ama yemem sanirim)
Suyu 3 litreden fazla icmeyi planliyorum.
zaten benim burda avokado bulmam imkansız canım yaa ..Aralarda kahve, cay, su ne istersen icebilirsin sekersiz olmak kaydiyla; ben serbest gunlerimde de sebze yemegi, salata ya da saglikli andvicler yemeyi planliyorum; sekere baya dayanikliyim zaten artik canim istemiyor dondurma disinda pek; onu da tatil disinda yemedim, yemiyorum. Meyve vs guzel olur.
haklisin, badem de ayni sekilde saglikli yag oldugu icin gece yag eritmeye yardimci oluyormus mesela; o yuzden yiyebilirim.ye ama gece lor peynirini ben okumuştum gece lor yemenin sebebi uyurken lordaki enzimler çok güçlü olduğu için kasları onarıyormuş canım yoksa neden koysunlar geceye yemek ...
Bu arada avokadoyu ben evde o var diye yedim, yoksa cok olmamak kaydiyla sabahlari yarim domates, yarim salatalik oneriyor diyetzaten benim burda avokado bulmam imkansız canım yaa ..
gıcıksınya sabah dünyaları yedim yani yumurta peynir domates ekmek ama şuan yemek verseler yicek gibiyim ay ben regl olucam zaman çok aşırı iştahım açılıyor acı tatlı turşu herşeyi istiyor canım....haklisin, badem de ayni sekilde saglikli yag oldugu icin gece yag eritmeye yardimci oluyormus mesela; o yuzden yiyebilirim.
Protein beni cok tikiyor ya mesela sabah 1 yumurtamin sarisini yemedim ona ragmen su an bogazima kadar doluyum.
bende araştırmıştım canım gramla makarnada veriyor öğlenleri 30 gr dı galibaya bu diyetin amaci yag yakmak aslinda, benim yaptigim bu halimle asiri kaslanmam, sadece kas kaybetmem. Cunku sabahlari 7-8 yumurta oneriyor ben hastanelik olurum onu yersemBen biraz daha diyeti birakinca da kilo almayacagim bir yol bulmaya calistim.
Tavuk yerine mesela yagsiz kiyma kavurmasi vs yapacagim ilerleyen gunlerde, light ton baligi vs de olabilir. Mercimek yerine de bulgur ve kepekli makarna koyabilirsin.
ya ben de sabahlari kocaman sandvicler yiyorum ama acikiyorum; 1 dilim ekmek yiyorum yumurtayla onda da acikiyorum; ama 2 haslanmis yumurta yiyince cok geliyor, omlet de mesela aciktiriyor normal saatimde haslanmis yumurtayla derdim vargıcıksınya sabah dünyaları yedim yani yumurta peynir domates ekmek ama şuan yemek verseler yicek gibiyim ay ben regl olucam zaman çok aşırı iştahım açılıyor acı tatlı turşu herşeyi istiyor canım....
Gunde 120 g karbonhidrat al diyorlar iste 3'e bol 40'ar gram ama bana cok geldi o bir de ben 3'e bolemem ya butun gun yemek ye 2 ogune boleyim yeterbende araştırmıştım canım gramla makarnada veriyor öğlenleri 30 gr dı galiba
ben bu ara çok fenayım canım ne yapıcam bilmiyorum motivayonum sıfır bu araya ben de sabahlari kocaman sandvicler yiyorum ama acikiyorum; 1 dilim ekmek yiyorum yumurtayla onda da acikiyorum; ama 2 haslanmis yumurta yiyince cok geliyor, omlet de mesela aciktiriyor normal saatimde haslanmis yumurtayla derdim var
yok ya hepimizin anlari oluyor, ben de bu hafta basinda ptesi sali cars 0 motivasyon gezdim ama zorladim kendimi spor yapayim diye. Tatilde evet dikkat ettim ama yine de almisim kilo mesela, sporumu yaptim ama ozellikle son 3 gun cok dikkat edemedim; dondurma, borek, makarna falan yedim yani. Ama ben sunu anladim 3 gunde kilo alinmiyormus, vucut normale donunce hemen toparliyor kendini. Ya iste genel olarak dikkat etmek lazim, %100 mumkun degil pek.ben bu ara çok fenayım canım ne yapıcam bilmiyorum motivayonum sıfır bu ara
sana hayranım vallahi maşallah
bende başlıcam sporuma bugunyok ya hepimizin anlari oluyor, ben de bu hafta basinda ptesi sali cars 0 motivasyon gezdim ama zorladim kendimi spor yapayim diye. Tatilde evet dikkat ettim ama yine de almisim kilo mesela, sporumu yaptim ama ozellikle son 3 gun cok dikkat edemedim; dondurma, borek, makarna falan yedim yani. Ama ben sunu anladim 3 gunde kilo alinmiyormus, vucut normale donunce hemen toparliyor kendini. Ya iste genel olarak dikkat etmek lazim, %100 mumkun degil pek.
bende başlıcam sporuma bugun
o kadar spor aleti aldım şimdide eliptik bisiklet bakıyorum
ya ben sunu kesfettim leslie kadar iyi zayiflatan bir spor yok belki kosu olabilir ki ondan bile supheliyim; leslie interval yaptiriyor ya bir hizli bir yavas o yag yaktiriyor ya baya.bende başlıcam sporuma bugun
o kadar spor aleti aldım şimdide eliptik bisiklet bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?