- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.101
Çok üzüldüm birde askerleri hırpaladılar erlere üzüldüm emir kulu onlarda hepsi ana kuzusu daha... Çok üzüldüm anlatamamben izlerken uyuya kalmışım oturur vaziyette her yanım tutulmuş beyaa.... wayyy 161 kişi ölmüş yuhh be....
Burası çok çabuk geçti nedense türkiyede birşey olsa hemen özet geçiyor 2 saattir fransayı anlatıyor kii daha geçenkii fransa terör saldırısı günlerce kaç saatlerce gösterildi tüm kanallarda türkiye karışık acil durum gitmeyiniz dendi o kAdar annemleride aradım iyiyix çoçuğum dedi geleyim izin verir vermez devlet dedim sakın dedi annemle babam gelme dediler eşim bilet baktı hemen ama gelmeyin diyor her iki ailedeSorma canım bu kadar korkma tatlım çok aşırı bir durum yok çok şukur çabuk engellendi istanbulda dukkanlar açmışlar.... Tabi burda olmadığın için aklın butda ne dicem yabancı basın ne diyor bu duruma?
merak etme canım ya gelmeni gerektirecek bir durum yok çok şukur içini ferah tut...Burası çok çabuk geçti nedense türkiyede birşey olsa hemen özet geçiyor 2 saattir fransayı anlatıyor kii daha geçenkii fransa terör saldırısı günlerce kaç saatlerce gösterildi tüm kanallarda türkiye karışık acil durum gitmeyiniz dendi o kAdar annemleride aradım iyiyix çoçuğum dedi geleyim izin verir vermez devlet dedim sakın dedi annemle babam gelme dediler eşim bilet baktı hemen ama gelmeyin diyor her iki ailedebeklemekdeyim bende duadan başka yapabileceğimiz birşey yok şimdilik
Çok üzüldüm birde askerleri hırpaladılar erlere üzüldüm emir kulu onlarda hepsi ana kuzusu daha... Çok üzüldüm anlatamam
Herkesin bir korkusu vardır ya ben ölmekten fakirlikten korkmamda en çok devletsiz kalmaktan korkarım yemin ederim... Allah korusun devletimizi milletimizi polisimizi askerimizi birbirine düşürenlerin Allah belasını versin...
Burası çok çabuk geçti nedense türkiyede birşey olsa hemen özet geçiyor 2 saattir fransayı anlatıyor kii daha geçenkii fransa terör saldırısı günlerce kaç saatlerce gösterildi tüm kanallarda türkiye karışık acil durum gitmeyiniz dendi o kAdar annemleride aradım iyiyix çoçuğum dedi geleyim izin verir vermez devlet dedim sakın dedi annemle babam gelme dediler eşim bilet baktı hemen ama gelmeyin diyor her iki ailedebeklemekdeyim bende duadan başka yapabileceğimiz birşey yok şimdilik
Evet bende çok kızdım erlerin hiç bir suçu yok yazık polisler korumak için çok uğraştı sarılıp durdularyaaa yirmili yaşlarda çocukların üzerine öküz gibi saldırıyolar... kime kızcağımı kime üzüleceğimi şaşırdım ...artık yakaladığın elini kolunu bağladığın insana da vurulmaz yani...
kim kalabalıksa o zalimleşiyor insanlıktan çıkıveriyor....
Ay birde 8 rütbeli yunanistana sığındı sinirden kuduruyorum.iki güne bizdeki gündem de değişir.... bir yere açılış falan yapılır unutur gideriz...
Evet bende çok kızdım erlerin hiç bir suçu yok yazık polisler korumak için çok uğraştı sarılıp durdular
onu bende gördüm ama nette tvde vermediler gerçekmi acaba bende çok üzüldümEziyet gören başı kesilen askerin ne suçu var hepsi kandırılmış onları gördüm çok üzüldüm ve ağladım anne babaları na Rabbim sabır versin ortada çok farklı bi olay var da olan hepimize oluyor Rabbim tüm masum ları korusun suçlularıda islah etsin
canın nasıl istedi bacım benim elim ayağım tutmuyor facede askerlerin soruşturmalarını koymuşlar çok üzüldüm ... bir komutan diyorki emir böyleydi karakola yürüyün dediler ama ben yürümedim geride durdum diyo ay nasıl bu hale getirdiler bizi Allah belalarını versin askerle polis karşı karşıya geldi ne biçim bir ülke olduk nerde kaldı müslamanlığımız nasıl askerleri öldürdünüz nasıl kıydınız...ben sporumu yaptım gündemden de bıktım...... donuma kadar terledim....
canın nasıl istedi bacım benim elim ayağım tutmuyor facede askerlerin soruşturmalarını koymuşlar çok üzüldüm ... bir komutan diyorki emir böyleydi karakola yürüyün dediler ama ben yürümedim geride durdum diyo ay nasıl bu hale getirdiler bizi Allah belalarını versin askerle polis karşı karşıya geldi ne biçim bir ülke olduk nerde kaldı müslamanlığımız nasıl askerleri öldürdünüz nasıl kıydınız...
ay ne bilim ben çok etkilendim midem ağrıyo
ay o manada demedim ...canın nasıl istedi mi? elimden gelen bir şey yok ah vah dövünmekten başka... oturmamın kimseye bir faydası yok..... olsa keşke hiç kalkmam yerimden....
bende aynı durumdayım haberleri izledikçe ne kadar ciddi ve buyuk boyutta olduğu yavaş yavaş meydana çıkıyorÇok anormal bir geceydi hala kendime gelemedim sinirden midem bulanıyor
Bugün leyla gibiydim zaten
Uykum var uyuyamıyorum
Offfff
Nasıl uyuyacaksın kii canım bizler buralarda tedirgenken sizler kaosun göbeğinde uykumu tutar adamı rabbim yardımcınız olsunÇok anormal bir geceydi hala kendime gelemedim sinirden midem bulanıyor
Bugün leyla gibiydim zaten
Uykum var uyuyamıyorum
Offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?