- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.121
Allah yardımcın olsun canım hayırdır bilmediğim için soruyorum neden iptal olduKızlar Bim de izinler iptal oldu yarın sabah namazindan sonra yola çıkıyoruz. Dua edin.
günaydın canım :)Günaydın herkese ...
Vatana millete hayırlı bir gün olur inşallah...:)
Sanadagünaydın canım :)
Anam takımda kimse yokki motive olalım herkeste bi umursamazlık ....kızlar bunilsub salmış kendini şunu az motive edin , yarışma felan düzenleyin de kendine gelsin , başımıza şişman şişman kalacak
evet canım bende motive olamadım ondan eski takımıma döndüm ,arada bakıyorum düzelmiş mi kızlar gelmiş mi diye kimse yok . kurallara uymayanları listeden çıkarıp daha aktif üyeler çağıra bilirsiniz benim fikrim ,çok mu zalimce oldu bilmiyorum ama ,başka türlü nasıl toparlancak bu grupAnam takımda kimse yokki motive olalım herkeste bi umursamazlık ....
Günaydın canım amin amin inşallah. .Günaydın herkese ...
Vatana millete hayırlı bir gün olur inşallah...:)
İki gündür olaylardan pek bişey yapmak istemedik ben öyle düşünüyorum amaaa beennn kaçamak macamak yapmadım istikrarlı bisekilde devam ediyorumKızlar takımda bir umursamazlık boş vermişlik var anlamıyorum ..
Günlük 5msj zorunluluğu var herkesinmi işi var ..? Yoksa bilerek mi msj yazılmıyor ? Diğer takımlara baktım bi motivasyon listeler bizde tık yok
Hayır canım galiba öyle olacak sonunda kaptan böyle devam ederse takımı kapatıcam diyor...evet canım bende motive olamadım ondan eski takımıma döndüm ,arada bakıyorum düzelmiş mi kızlar gelmiş mi diye kimse yok . kurallara uymayanları listeden çıkarıp daha aktif üyeler çağıra bilirsiniz benim fikrim ,çok mu zalimce oldu bilmiyorum ama ,başka türlü nasıl toparlancak bu grup
Olmasa öyle bişey de kimse girmiyor ki gerçekten çok boş inşallah acilen düzene girer grupHayır canım galiba öyle olacak sonunda kaptan böyle devam ederse takımı kapatıcam diyor...
inşallah kapanmaz , yeni üyeler davet etsek ,bende ederim gördükçe ,illaki düzelir kapanmaya kadar gitmez bence .Hayır canım galiba öyle olacak sonunda kaptan böyle devam ederse takımı kapatıcam diyor...
Hep beraber asılalım artık canım kişisel değil soylediklerim benim içinde geçerli motivasyon eksikliği çekiyoruz malesef....Günaydın canım amin amin inşallah. .
İki gündür olaylardan pek bişey yapmak istemedik ben öyle düşünüyorum amaaa beennn kaçamak macamak yapmadım istikrarlı bisekilde devam ediyorum
canım bikere bizim grupta böyle olmuştu . bi liste yaptık girmeyenlere 1 hafta zaman verdik . düzelmezlerse o haftanın sonunda onları gruptan çıkarıp yeni üyeler aldık ve grup cap canlı oldu .Hep beraber asılalım artık canım kişisel değil soylediklerim benim içinde geçerli motivasyon eksikliği çekiyoruz malesef....
senin evde kimse yokya çıplak yapsaydın sporuben sporumu yaptım gündemden de bıktım...... donuma kadar terledim....
Evet canım davet edelim bencede sende yardımcı ol madem....inşallah kapanmaz , yeni üyeler davet etsek ,bende ederim gördükçe ,illaki düzelir kapanmaya kadar gitmez bence .
tamam canım bundan sonra gördüğüm anda davet ediyorum buraya :)Evet canım davet edelim bencede sende yardımcı ol madem....
İnşallah canım ya biz elimizden geleni yapalım...Olmasa öyle bişey de kimse girmiyor ki gerçekten çok boş inşallah acilen düzene girer grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?