Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar Bim de izinler iptal oldu yarın sabah namazindan sonra yola çıkıyoruz. Dua edin.

Kızlar takımda bir umursamazlık boş vermişlik var anlamıyorum ..
Günlük 5msj zorunluluğu var herkesinmi işi var ..? Yoksa bilerek mi msj yazılmıyor ? Diğer takımlara baktım bi motivasyon listeler bizde tık yok

Anam takımda kimse yokki motive olalım herkeste bi umursamazlık ....
evet canım bende motive olamadım ondan eski takımıma döndüm ,arada bakıyorum düzelmiş mi kızlar gelmiş mi diye kimse yok . kurallara uymayanları listeden çıkarıp daha aktif üyeler çağıra bilirsiniz benim fikrim ,çok mu zalimce oldu bilmiyorum ama ,başka türlü nasıl toparlancak bu grup

Günaydın herkese ...
Vatana millete hayırlı bir gün olur inşallah...:)
Günaydın canım amin amin inşallah. .
İki gündür olaylardan pek bişey yapmak istemedik ben öyle düşünüyorum amaaa beennn kaçamak macamak yapmadım istikrarlı bisekilde devam ediyorum

Hayır canım galiba öyle olacak sonunda kaptan böyle devam ederse takımı kapatıcam diyor...

Günaydın canım amin amin inşallah. .

İki gündür olaylardan pek bişey yapmak istemedik ben öyle düşünüyorum amaaa beennn kaçamak macamak yapmadım istikrarlı bisekilde devam ediyorum
Hep beraber asılalım artık canım kişisel değil soylediklerim benim içinde geçerli motivasyon eksikliği çekiyoruz malesef....

Hep beraber asılalım artık canım kişisel değil soylediklerim benim içinde geçerli motivasyon eksikliği çekiyoruz malesef....
canım bikere bizim grupta böyle olmuştu . bi liste yaptık girmeyenlere 1 hafta zaman verdik . düzelmezlerse o haftanın sonunda onları gruptan çıkarıp yeni üyeler aldık ve grup cap canlı oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…